kayıt

josef de souza

  1. 1
    fenerbahçe'nin yeni transferi olan isim. daha önce porto'da fenerbahçe'nin yeni hocası pererria ile birlikte çalışan orta saha oyuncusu.

    vine.co/...
  2. 2
    biz ne dediysek o.

    Fenerbahçe Futbol A.Ş. Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza'nın transferi için kulübü ve kendisi ile görüşmelere başlandığını açıkladı. Josef de Souza bu akşam İstanbul'a gelecek ve sağlık kontrolü sonrası görüşmeler İstanbul'da devam edecek.

    www.fenerbahce.org/...

    hayırlı olsun denilesi orta saha.
  3. 3
    Afedersiniz de bu kim mk dediğim transfer. Yanı bunları nereden buluyorlar anlamak güç. Porto'da dahi dikiş tutturamamış bir elemanı neden transfer ederiz anlamam. Emre'nin yerine arkadan oyun kuracak yeri geldiğinde adam eksilterek hücuma top taşıyacak bir oyuncuya ihtiyaç var. Ve bu adam o değil. Bize valbuena gibi belki gaitan gibi iç oynayabilecek adamlar gerekiyordu. Meireles'e güvenip de oyuncu bakmadılarsa hele, daha da saçma bir iş yapmışlardır.
  4. 4
    tek merak ettiğim olur da gol atarsa anons edilirken "de souzaaa" denildiğinde kaç kişinin josef diye bağıracağıdır.

    tanım: top tepici.
  5. 5
    kim la bu dallama diye tepki verdiğim adamdır.

    amk nereden buluyorsunuz böyle saçma salak adamları. bir tonda para vermişiniz. beğenmedim amk.
  6. 6
    balon bir top tepici.
  7. 7
    8 milyon euro'ya alındıysa baya kötü bir transfer .
  8. 8
    fenerbahçe ile 4 yıllık anlaşma sağlamış topçu. 8 milyon euro bonservis bedeliyle satın alınmış. 26 yaşına kadar bir patlama yapamamış futbolcuya bu ücret ne biliyim biraz şov bence.
  9. 9
    8 milyon euro karşılığında transfer edilen futbolcu.

    arkadaş inş beni göt eder.

    ancak bu adamdan bir sikim olmaz. porto'ya gitmiş ama tutunamamış biri bu. porto'nun bıraktığı adamı ne diye alırsınız anlamam ki. bir de 8 milyon gibi paraya. nani bile 6'ya geldi.

    şunun yerine gidip daha daşaklı adam alabilirdiniz. ne diye verdiniz buna bu kadar parayı.

    maldanado gibi çıkmaz ancak baroni'den öteye gideceğini sanmıyorum.
  10. 10
    fenerbahçe'de günün yıldızıdır.
  11. 11
    Avupa'da box to box orta saha debildiğinde akla gelen ilk isim. Tam bir marek hamsiktir amksjdjsjahabahahsjau.
  12. 12
    izninizle net konuşacağım.

    eğer kaza bela teknik direktör falan olursam ve bu adam takımda ise abartısız söylüyorum oynatacağıma 10 kişi çıkarım. o kadar deli ediyor beni.

    yemin ediyorum selçuk şahin'in azıcık kavruk ve portekiz pasaportlu hali.

    selçuk başkan kontenjanından oynuyordu bu pereira'nın köylüsü kontenjanından oynuyor.

    inş sakatlanır falan 5-6 ay oynayamaz dinimiz amin.
  13. 13
    29 eylül 2016 fenerbahçe - feyenoord karşılaşmasının ilk yarısında güzel bir oyun sergileyen oyuncu. kendisini izleyip de beğendiğim ender maçlardan biriydi.
  14. 14
    20 Kasım 2016 fenerbahçe galatasaray maçı'nda döktüren topçu.

    İki gol attı diye Kimse maçın yıldızını Robin van Persie zannetmesin. Skoru açık ve net biçimde Josef de souza'nın mükemmel defansif ve ofansif performansı belirledi.

    Hayırlısı...
  15. 15
    geçen sezon ettiğim küfürleri yavaş yavaş geri aldığım futbolcu. bu sezon çok farklı. defansının yanında ofansta da katkı veriyor ve hepsinden önemlisi takıma hırs aşılıyor. ikili mücadelelerde topu bırakmıyor, gollere herkesten çok seviniyor vs. umarım böyle devam eder.

    savunma hattı oturmaya başladı, topal her zamanki gibi iyi, souza hırslı, van persie forma girdi, alper formda, lens sezonun adamı, aatıf şansını iyi değerlendiriyor, stoch uzaklardan çakıyor, ozan sakatlıktan dönecek... her şey çok güzel. allah bozmasın.
  16. 16
    sene sonunda acilen siktir edilmeli. hatta volkan şen'i de alsın defolsun gitsin.
  17. 17
    adam gibi adamlardan biri.

    twitter.com/...
  18. 18
    (bkz: Siktir git josef siktir git josef)
    Gidene kadar kadıköyde bu tezahüratı yapmaya devam edeceğim. Orospu çocuğu.
  19. 19
    Takımın en hırslı oyuncusu. Mehmet topal kadar kazma ve tek yönlü değil. Enerjik ve bu enerjisini takıma da yansıtıyor. Orta sahadaki ilk tercih kendisi olmalı.
  20. 20
    Geçen sezon sahada ne yaptığını bilen 4 isimden biriydi. Kjær-skrtel ikilisi ve lens ile birlikte. Bu adam doğru kurgulanmış bir kadroda dünya standartlarında iş çıkarır. Bir kere ön libero olmasına rağmen mehmet topal kadar hücumda kısır değil. Ceza sahasına giriyor, gol arıyor... her şeyden önce hırslı. Bu adamı eleştirmeden önce tt arena'da attığı son dakika golünden sonraki sevincini bir izleyin derim. Biraz da uzaktan şut özelliği olsa mevkisinin dört dörtlük adamı olur. Belki adamın yeteneği vardır ta hocalar o cesareti vermemiştir. Bilmiyorum. Brezilyalı sonuçta. Şut yeteneği vardır mutlaka.
  21. 21
    20 ağustos 2017 fenerbahçe trabzonspor maçının son atağında çok müsait bir pozisyonu gole çeviremeyen futbolcu.

  22. 22
    yetenek yoksunu.

    ben kızmıyorum artık oyunculara. bunları oynatana kızmak gerek. yay üzerinden topu tribünlere atacak oyuncuyu neden oynatıyorsun değil mi ?
  23. 23
    ulan nasıl brezilyalısın sen? öküs...
  24. 24
    Yahu hırsını seviyorum. Savunmada da ara sıra çok güzel müdahalelerde bulunuyor. Eyvallah da bir insan bu kadar mı şut özürlü olur ya? Brezilyalısın ulan sen. Brezilyalı. Senin ülkende yoldan çevirdiğin çocuk topu 30 metreden çatala takar. Sen neden böylesin? Neden şutun yok arkadaşım. iyi bir orta saha oyuncusu olmak için sadece iyi savunma veya hücum yapmak yetmez. Oyunun diğer alanlarında da iyi yapabildiğin en az bir şey olmalı.
  25. 25
    west bromwich albion'un kendisiyle ilgilendiği konuşuluyor.