kayıt

upgrade

  1. 1
    Güncelleme.
  2. 2
    hearthstone'da bir warrior spell kartı. 1 manalık.
  3. 3
    az önce filmini izledim. hoşuma gitti. matrix'i andırıyor biraz biraz.. bilim kurgu tarzında film sevenler için öneririm kesinlikle.
  4. 4
    İng. Geliştirme, yükseltme
  5. 5
    Leigh Whannell imzalı, 2018 yapımı bilim-kurgu filmi. izlemeye değerdir.

    -- spoiler için tıkla --


    son sahnede adamı hastane yatağında görünce, başta "ulan her şey rüyaymıymış" dedim ki, stem aslında adamı kendi zihnine hapsetmiş. adamın bedenini ele geçirip labaratuvardan kaçması, ex machina filminin sonunu andırıyor.

    vücudundaki bir çipe "kontrol sende" deyip adamları pataklamasını söylemek de güzelmiş. bu fikri işleyen başka bir film hatırlamıyorum. belki gamer filmindeki birisinin vücudunun, başka biri tarafından kontrol edilmesini bu duruma benzetebiliriz.

    yan karakterlerin pek olmaması, kurgusal hatalar vs. bir kenara bırakırsak, 5 milyon dolara çok iyi iş başarmışlar. avengers'in 220 milyon dolara çekildiğini düşünürsek, upgrade filmi parasının hakkını son kuruşuna kadar vermiş... hatta 50 60 milyon harcayabilselermiş kült bir film bile çıkarmış.


    -- spoiler --
  6. 6
    2018'in güzel filmlerinden biri. o bütçeye göre baya iyi bi işti. keşke bi 35-40 milyonları olsaydı acaba neler izleyebilirdik...

    7/10 izlenir.
  7. 7
    (bkz: söylenmesi zevk veren ingilizce kelimeler)

    bir diğeri için:

    (bkz: structure)
  8. 8
    Robotlara güven olmayacağını konu edinmiş film. Bittiğinden beri cordelio da dahil hiçbir mekaniğe guvenmemem gerektiğini farkettim.
    Zort hakliymissin demek istemezdim ama hakliymissin........
    • 9
      Klişe bi hikaye ama çokzel gidişatı var. Hiç sıkmıyor.

      Ulan negzel film. Bu herif tom hardy canımın içine aşırı benziyor yalnız. Kendimi onu izlemekten alıkoymadım. Dizisi çekilecek diye okumuştum. Umarım çekerler.

      Yeni gözbebeğimsin. Manuel adam mıdır?