kayıt

küçük yaşta sözlük yazarlığı yapmak

  1. 11
    23 yasInda burada basladIm. yani yapamadIgImdIr.

    ama 12 yasImdan beri profesyonel forumcuyum bu da bir basarI.
  2. 10
    kamu spotu gibi hadisedir.

    www.youtube.com/...
  3. 9
    15 yaşında uludağ da başladım su an 19 yaşındayım yaşımın büyüdüğüne bakmayın bu sözlükler beyin yaşımı sıfıra indirdi.
  4. 8
    14 yaşımda asosyal sözlükte başlamıştım. Şu an 16'yım hala genç sayılırım.
  5. 7
    ilk yazarlık deneyimini yaşadığım sözlükte içinde bulunduğum durum. bundan yıllar yıllar önce henüz liseye yeni başlamış tazecik bir bebeydim o zamanlar.

    tabi o zaman sözlük nedir, nasıl yazılır, bkz ne anlama gelir hiçbir şeyden haberim yok. şimdiki gibi çok ilgili ve yazarlığa teşvik edici yönetim ekibi de yoktu. gerizekalı gibi okuya okuya, hata yaparak ve yaptığımız hataları kendi çabamızla anlayarak öğrendik yazarlığı. kurallar belliydi uymazsan sorgusuz sualsiz çat diye girdini silerlerdi. neyden kaynaklı silindiğini açıklayan ufak bir maddeden anlamaya çalışırdın durumu.

    yine o zamanlar şu anki gibi başlığa azıcık yandan yedireyim yeter tarzı girdilere de müsaade yoktu. has sözlük tanımı girmen gerekiyordu. yazarlar anonim olmanın verdiği bir çekingenlikle birbirleriyle kibar konuşurdu*. kankacılık ve onun uğruna saçma sapan yerlere varan, tanıdığımı savunayım diye iq seviyesini yerlere indiren olaylar da yoktu.

    jenerasyonun değişmesi ve sözlük mantalitesinin evrilmesiyle bu zamanlara kadar geldik. yaşanan o ilk deneyim de yepyeni şeyler katarak buraya kadar getirdi bizi. *
  6. 6
    yazar adına faydalı bir iştir.
  7. 5
    liseden mezun olan insanın bile türkçe'yi doğru kullanamadığını gördüğümüz için en azından doğru bir dil kullanmaya teşvik edeceği için yararlıdır. tabi bu varsayım sözlüklere ve yazılan frame'e göre değişmektedir.
  8. 4
    zararlı bir aktivite. tamam internetten her türlü bilgiye ulaşmak mümkün ama hemen alttaki uyarıda da dendiği gibi güvenli internet kullanımının aileler tarafından uygulanarak gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimini etkileyecek olumsuz içerikten korunması gerektiğini düşünüyorum.

    ha biz zararlı içeriklerden korunarak mı büyüdük? hayır ama artık ebeynler de internete-bilgisayara aşina. çoluğunu çocuğunu seven, düşünen ailelerin biraz özgürlüklerini kısıtlamalarının daha sonra tüh demekten daha iyi olduğu kanaatindeyim.
  9. 3
    ta kendisiyimdir. boşuna oyun oynamaktansa gelir sağda 2 kupon paylaşırım soldada yararlı olacak girdiler yazarım.
  10. 2
    hiç de iyi olmayıp ''liseli'' damgası yemekten başka bir işe yaramayan ergenlikteyken girilen hallerden biridir.
  11. 1
    yaşıtları kastırmalı, charlı oyunlar oynarken kendisi harıl harıl entry kasan, sözlük okuyup bilgisini arttıran yazarın yaptığıdır. küçük yaşta başladığı için önünde bu yolda ilerleme şansı vardır. belki bir sözlük kurup ya da türevlerini yapıp internetten köşeyi dönebilir. ya da şu anki durumda olabilir.şu anki durum:(bkz: kutuplarda yaşıyor bazı yazarlar)*