kayıt

kahve falına inanan insan

  1. 1
    çok azdır... buna göre yaşayan bulunmaz ama şu vardır:

    (bkz: medyuma inanan insan)
  2. 2
    çoğunluğunu bayanlarımızın oluşturduğu sayıları az olmayan insanlardır. hepsi yalan dolan işlerdir.

    en azından mobil uygulamaları tarafımca test edilmiştir.

    imgur.com/...
  3. 3
    bence geneli hayattan bir yerden de olsa umut bekleyen insanlardır. o fincan açıldığında öyle hevesli gözlerle izliyorlar ki kötü bir şey söylemeye korkuyor insan. zevkine eğlencesine baktırıyorum deseler de çoğu kadın fala inanıyor maalesef.

    aslında olay çok basit: ağzımızdan çıkan her söz bir şekilde evrene yayılıyor, gerçekten hissederek söylersek karma etkisi yaratıyor, bize geri dönüşü oluyor. atıyorum "sana bir yerden para gelecek" dediğimde, belki de karşımdakinin bile unuttuğu, geçmişte birine borç verdiği ya da alacaklı olduğu, ona gelmesi gereken bir para var. ben bunu dillendirince evren bana cevap veriyor, ona bir şekilde para geri dönüyor. fal baktığım zannediyor ki ben müneccimim biliyorum. yok öyle bir şey halbuki.

    şimdi böyle yazdım diye de kafayı enerjiyle evrenle bozmuş insan damgası yapışır üzerime kesin. ama bunlar gerçekler şekerim.
  4. 4
    İşin ehlileri gerçekten var mı yok mu bilemiyorum ama sadece para kazanmak için kafelerde çalışan kişilere inanıyorsa hata yapan insandır.

    Dedikleri şey hep aynı çünkü, bari azıcık değiştirseydin kardeşim xd.
  5. 5
    sıkışınca 'fala inanma falsız da kalma ehehe' diyen insandır. aynı zamanda haftalık burç analizi onun için kaçırılması dünyanın sonuna sebebiyet verecek bir hadisedir.
  6. 6
    Benim. Bugün baktırdım ay oturup ağlayasım geldi. Adam tek tek hayatımdaki her şeyi herkesi saydı valla ben tek kelime etmedim bilgi vermedim. Ayrıca hiç olumlu bir kelime çıkmaz mı insanın ağzından? Yok çıkmadı içim şişti dinlerken.

    Biri bana zarar verecekmiş ayağını Kaydıracak kolay kolay düzelemeyeceksin dedi. Herkesten uzak durmam lazım diyorum sonra gerizekalı gibi davranma diyorum ama yine de korkmaktan vazgeçmiyorum. Bir tek bu kişi hakkında detaylı bilgi vermedi. Kim lan benim ayağımı kaydıracak olan?