kayıt

tv2

  1. 1
    doğan grubuna ait bir kanal. eski kanald dizilerine ek olarak, bir kaç tane yabancı diziyi(entourage vs.), ödül/konser gibi etkinlikleri ve bazı sinema filmlerini yayınlar. 18 ağustos 2012'de tnt'nin yerine yayına başlamıştır.
  2. 2
    türk halkının zevklerine güvenerek bir işe girilemeyeceğinin kanıtı olan kanaldır. tnt gibi baba bir kanal düştükçe düştü düştükçe düştü ve sonunda tv2 ye dönüştü bilmiyorum belki el değişmemiştir ama sonuçta çok kaliteli bir kanalken -tabii türkiye standartlarına göre- yavaş yavaş çökmüş ve tükenmiştir en son hatırladığım mehmet ali erbil proram sunuyordu. yazık.
  3. 3
    i.imgur.com/...
  4. 4
    an itibariyle paris'te 2 gün'ü veriyorlar.julie delpy'le hiç beklemediğim anda buluşturdukları için beni teşekkür ediyorum.
  5. 5
    işsizliğime merhem kanal.

    aşk-ı memnu'yu 2432532 kere izledim sayesinde. sağolsunlar!
  6. 6
    Uyduda izlenecek en iyi kanallardan bir tanesi. Bence başarılılar programları ve yayınladıkları filmler iyi oluyor. Bu arada Pazartesi gününden itibaren saat 12 de Poyraz Karayel haftaiçi her gün yayınlanacakmış ilk bölümden itibaren.
  7. 7
    türk dizilerine girdiiyse batacaktır. sonu tnt gibi olur.
  8. 8
    futbolda medipol başakşehir neyse televizyon dünyasında bu kanal o. diğer kanalların eskilerini topladılar ama belli bir izlenme seviyesini de yakaladılar ilginç bir şekilde. başakşehir de üç büyüklerin eskileriyle başarılı oluyor.
  9. 9
    TEVE2 OLARAK ADI GEÇMEKTE AMA SÖZLÜK OLARAK TV2' DE İNATÇIYIZ.
  10. 10
    Yaprak dökümünü bitirip bitirip yeniden başlatan kanal. Ben de her seferinde izliyorum sanırım hipnoz oldum
  11. 11
    bir tlc değildir.

    (bkz: tlc)
  12. 12
    Eski türk dizilerinin tekrarlarını veren kanaldır arada açar izlerim.