kayıt

türk kadını

  1. 1
    kocasından dayak yediği zaman "olsun o benim kocam sever de döver de" diyen insandır.
    kocası tarafından aldatıldığında bu olaya susup, çocukları için bu evliliği süren insandır.
  2. 2
    fedakardır tek kelime ile. kadınları güzelliğe göre sınıflayanlar için sıralamada geri düşer ancak rus kadını eline su dökemez. ama maalesef bir dejenerasyon döneminde bu aralar. özellikle yeni yetmeler bu kadının adını düşürür, kezban der erkekler, kadınlar ise hal ve hareketleri kendine yakışmayacak şeylerle erkeklere malzeme verirler.

    ancak hala çok böyle aklı başında olan.

  3. 3
    becerikli ve gerektiğinde rest çekmeyi gerektiğinde çoluğunu çocuğunu yönetmeyi bilen kadındır.kendine bakan kadındır.kezban olmayan kadındır.kapı gibi dimdik geçmişinin arkasında kıvırmadan duran kadındır.cebinden "ben erkeğim ıspatlıyım yiaa" diyen orda burda kukusuyla övünenleri cebinden çıkarabilecek olan kadındır.yeri gelir araba kullanır yeri gelir evindeki bozuk alet edavatı tamir eden kadındır.saygı görmeyi hak eden kadındır.annemdir kardeşimdir.çocuklarına sabah kahvaltısı hazırlayan ve çocuklarının sağlığını düşünen kadındır.
  4. 4
    elleri öpülesidir.
  5. 5
    şanına yaraşır anne olmak için vegan beslenme tarzından uzak durMASI GEREKEN KADINDIR.

    geleceğimiz üzerinde oynanan bu alçak oyunu boz!!
  6. 6
    aklıma ilk geleni sabiha gökçen olandır.
  7. 7
    günümüz türk kadını ile evlenerek mutlu olmak; 9 şiddetindeki bir depremde laz müteahhitin yaptığı bir apartmandan burun dahi kanamadan kurtulmak demektir, zira yozlaşmış kültürle yoğrulup ekseriyetle rahatlığı düstur edinmeleri hasebiyle hiçbir haltı beğenmezler. çevremde de akıllı başlı addettiğim ne kadar adam varsa farklı kültürlerden kadın aldı, en son da birinin vietnamlı bir kadın ile evlendiğini öğrendim. malum yöndeki düşüncem giderek kuvvetleniyor bu tip örneklerle.

    velhasılı ben evlenince öyle olmaz falan demeyin, bekara karı boşamak her zaman kolaydır eskilerin de dediği gibi.
  8. 8
    bütün dünya kadınlarını toplasan, Türk kadınlarının tırnağı etmez. zira insanların gerçek karakterleri, savaş zamanında ortaya çıkar. düşman askeri ülkelerine girince ölmemek için onlara fahişelik yapan Alman, Fransız kadınlarını da biliyoruz. bu gibi aciz varlıkları, nasıl Türk kadınından üstün tutarsınız?

    ''cephane gelmiş, kağnıları toplamışlar. bir kadın da sırtında birkaç aylık çocuğu ve kağnısı ile gelmiş. Herkes acımış. 'kadın sen köyüne git!' demişler. kadın ağlamış ve: 'bırakın! bunun babası gavurun karşısında öldü. oraya cephane taşıyayım. bu da, ben de bu uğurda öleyim' demiş. gözlerimden yaş geldi. bu Türk'te bu hamiyet nedir?'' (rıza nur - hayat ve hatıratım)

    • Verdim şukunu kripto alevi
  9. 9
    "biz erkeklerimizi bile harp felâketinden uzak bulundurmak isteyen insanlarız. Fakat, harp etmek zorunda bırakılırsak yurt kavgasında kadınlarımız erkeklerimizle beraber bulunacaktır."

    Mustafa Kemal Atatürk

    www.exkutupsozluk.com/...
  10. 10
    gözümüzün nuru annemiz, başımızın tacı sevdiğimizdir. kutsaldır. iyi ki vardır.
  11. 11
    mustafa kemal cumhuriyeti'nin yücelttiği Türk kadını, gerici kafalarındaki zavallı konumlara asla düşmeyecek. Ulusunun ilerlemesi için emeklerini fedakarlıklarla verecek ve oğullarına kendisine miras bırakılanı ilerletmiş olarak miras bırakacak.
  12. 12
    özüne dönerse yer yüzünün en yüce ve ayakları öpülesi kadınıdır.

    edit: ayak fetişistiyim evet ama bu entrynin fetişle alakası yok :(
  13. 13
    bana hasta oluyorlar.
  14. 14
    Omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layık olan yüce, vefalı, cefakar kadındır.
  15. 15
    i.hizliresim.com/...
  16. 16
    1438633
  17. 17
    büyük bi çoğunluğuna dokunmaya değmez.
  18. 18
    Paragöz ve şov peşinde kadınlar. Ünlü, zengin, güçlü erkeklerin peşinde koşmalarının sebebi bu..
    • 19
      o gri eşofmanı giymeseler daha iyi olacaklar sanırım..
    • 20
      oo yea en sevdiğim başlıklar. ilişkiler konusunda beceriksizlikler yaşamış, bok gibi kadınları seçmiş erkeklerin kendi seçimlerini sorgulamak yerine faturayı bütün kadınlara kestiği başlıklar...

      (bkz: ezikliğin tavan yaptığı başlıklar)
    • 21
      Baş tacıdır.

    • 22
      Kim ne derse desin ülkenin gelişmemesinin bir numarası sebebi olan güruh. Kadın şöyledir, kadın böyledir gibi boş güzellemeleri bir tarafa bırakırsak günümüzde televizyonlarda yayımlanan sözde kadın programları adı altındaki geri zekalı insan tespit programları bunun bir numaralı örneği. Aynı ekranlardaki sikik sokuk diziler de aynı güruhun eseri. Talep bunlara çünkü.

      Her türlü feminaziyi ayaklar altına alarak diyorum ki kim ne derse desin çocuğu yetiştiren annedir. Çalışıyor olması ya da olmaması , ev kadınlığı, toplumun verdiği görevden bağımsız bir gerçek bu. Hatta sadece insanlarda değil neredeyse tüm canlılarda çocuğu yetiştiren canlı anne.

      Bu programlarla beyni yıkanmış, yakılmış, silinmiş; okumayan, düşünmeyen, araştırmayan kadınlar geri bir toplumun oluşmasına neden olmuştur. Toplumun gelişmesi de gerilemesi de kadınla olacaktır. Bu nedenle kadınlarımızın önce kendini geliştirmesi sonra da bizi eğitmesi lazım. Uyan ey halkım..
      • eşkiya dünyaya hükümdar olmaz, savaş, çukur gibi dizileri de kadınlara yapıyorlar di mi? aynen bro. ^^
      • ahahaha, doğru diyorsun len.^^
      • türk kadını işte... patriarki hep kazanacak!?
    • 23
      kadın gibi kadındır. arada her yerde olduğu gibi çürük elmalar çıkabiliypr. takılmayın.
    • 24
      maalesef büyük çok büyük bir kısmı cahil, araştırma yapmayan, tarih ve siyaset bilmeyen entelektüel bilgiden yoksundur.

      yine büyük bir kısmı zengin koca sjsjsj ula zengin koca bulcam xd yine düşünmektedir, suç kızlarda değil, gece gündüz akıl veren annesinde teyzesinde komşusundadır.

      neyse ki sözlük kızları 250 ayku xd

      6: senem turizmde antalya da geçiyor yılımın neredeyse yarısı türk kızı ile avrupa’dan gelen

      azıcık görmüş geçirmiş kız arasında her anlamda dağlar kadar fark var.
    • 25
      kavga edecek hiçbir şey bulamazsa kıyafetleriyle kavga eder. haksız olduğu tek konu yoktur. hadi oldu, haksız çıkardığınız için sizden özür bekler. pilav yapmasını bilmez ama sorsan dünyanın en güzel pilavını yapabildiğini söyler. çocuk yetiştirmekten anlamaz ama dünyada bir tek kendisinin doğurgan olduğunu hissettirir ve iki çocuktan fazlasını züll görür. neticede türk kadını serapa imtihandır.