kayıt

bakire olmayan hatunla evlenmek

  1. 1
    kimseyi ilgilendirmeyecek bir durumdur.. zira boşanmış bir kadının da evlenme hakkı ziyadesi ile vardır.. sevgili olup sevişince problem yok evlenip boşanınca namusuyla sevişmiş oluyor diğğ mi gençler.. akııllı olun len.
  2. 2
    doğu toplumlarının bir kısmında hor görülen, hoş karşılanmayan eylem.

    batı öyle mi lan! batının tüm güzelliklerini alıp getireceğim, az kaldı. bi kadının bakire olup olmaması neden bir başkaları tarafından bu kadar önemli olmuştur hiç anlamadım. gariplikler diyarı...
  3. 3
    her sevgilim versin ama karım bakire olsun anlayışının gerektirdiğidir. bunu diyen kişi, sokakta gördüğü bir kıza öküz gibi bakmakta sakınca görmezken, kendi kız kardeşine/annesine vs bakıldığını gördüğündeyse namus adı altında cinayet* işler.

    peki bu durumda kim namuslu kim namussuz?
  4. 4
    türkiye'de zordur. muhafazakar bir ülkeden bahsediyoruz en nihayetinde. kendimi düşündüm de. şakirt bir sülaleye ve aileye sahibim. önce ailem karşı çıkar. hadi onları ezdim evlendim. sonra al sana sülale baskısı. tahminim bu süreçte birkaç kişinin katili filan olurum. o yüzden hiç işi yokuşa sürmeye niyetim yok. bir de şey var tabi. erkek muhabbetleri. bizzat bulunduğum üniversitede her hafta ayrı bir kızla gezen bir yakın arkadaşım vardı. bunun da yine kendine göre bir arkadaş çevresi. orada yapılan muhabbetleri de unutamam. o kızlara bir yandan acımış bir yandan kızmıştım. arkadaşım da bu durumu pek sikler gözükmüyordu zaten tam anlamıyla ortamdaki piç erkekti kendisi. işin açığı şu ki biz bu tür şeyleri yaşayabilecek kadar akil insanlar değiliz ülke olarak. gerek bu ülkenin gençleri olsun gerek yaşlıları olsun.
  5. 5
    kişisel bir meseledir. fakat türkiye'de bakirelik önemlidir.
  6. 6
    sadece kadını ve eşini ilgilendiren durum. toplumumuzda evliliklerde aileler de işin çok içinde olsalar da bireylerin bekaretine kadar bilgi sahibi olamazlar eğer iki taraf da bekarsa (dul değilse) ve evlilik dışı çocuk sahibi değilse.
  7. 7
    cicim ayları geçtikten sonra pişman olup,her fırsatta karşı tarafın yüzüne vurulmayacaksa; evlendiğin kadın bakire olmayabilir,bu kişisel bir tercihtir ve saygı duyulması gerekir.
  8. 8
    evlenip boşanmış bir kadın için boşanmış olmak bekaretten daha nitelikli bir problemdir. yanlış kişiyle evlenmiş olabilir veya eşi manyak çıkmış olabilir anacak sonuçta hayat karşılaştığınız fırtınalarla değil gemiyi limana ulaştırıp ulaştıramadığınızla ilgilenir demiş montaigne.
  9. 9
    kişiden kişiye değişir bu düşünce. bana kalırsa yanlış tespit.
  10. 10
    kendini evleneceği kadına saklamış erkeğin söylemidir kimi zaman. insan üzülüyor lan kıyamam. sen o kadar sakla küsküyü sonra aşık olduğun, evlenmek istediğin kadın çoktan dereyi görmüş olsun.

    şaka bir yana çok şey etmemek lazım.
  11. 11
    hem bakire olsun olsun hem guzel sevissin bol pozisyon bilsin. oldu canim oldu . ha bakire olup bunlari bilse oruspu bunlari nerden ogrendin derler. kiz olmak gercekten zor ulan.
  12. 12
    (bkz: yav he he)
  13. 13
    (bkz: kadın çocuk doğurduktan sonra da bakire olmalı)
  14. 14
    amıyla evleniyorsan -ki türklerin hemen hepsi öyle yapıyor biliyoruz, evlenmek seks çünkü millet için- doğru önerme.

    edit: selam eksileyen "et parçası" naber. inşallah ruh, vicdan azıcık da zeka eklenir de etine insan olursun.
  15. 15
    Hayatta her boku yemiş sevgiliyi geç hiç bakire tanıdığı dahi olmayan bir kardeşiniz olarak söylüyorum evlilikte kesinlikle bakirelik önemli. Baskın olarak kadın olsada her iki taraf içinde. Burda ne kadar entel entel konuşup bakirelik kafada biter geyiği yapsanızda ilişkinin temeli hic bir zaman sağlam olmuyor.

    Açıkçası üzülüyorum. Çünkü ben o fırsatı kaçırdım. Bu durumdayken bakire bir kız bulamam, ki buldum evlenemem zaten ikiyuzlulugun daniskası olur. Ama ne kadar çok isterdim hic bir şey yaşamasaydım ve hic bir şey yaşamamıs bir Hatunla olsaydım. Masum olsaydık. Sanki o zaman mutlu olurdum.
  16. 16
    doğru bir tespit cümlesidir. sonuçta amı götü bir edilmiş, memeleriyle beatbox yapılmış bir kadınla kim evlenmek ister .kız demiyorum dikkatinizi çekerim.

    youtu.be/...
  17. 17
    kesinlikle doğru tespittir.
  18. 18
    sevdiğim kızı bozduğum için beni bağlamayan olay.
  19. 19
    (bkz: senin hatunun sahininden nokta komda reklamı varmış ama yine de sen bilirsin)
  20. 20
    (bkz: oo bakiremi alırım bi dal)
  21. 21
    türk halkının genel görüşüdür. hatta genelden de ötedir. ne olacağıdı sayın yarram demek gerekir. memelerine attırılmış bir kızla evlenmek de ne demek. bızırının üzerinde 100 m engelli koşu yapılmış bir insanla evlenmek ne demek, karnı geniş olan varsa bunları kabul eder. bir şey diyemem. ama benim ki o kadar geniş değil. memelerinin arasında gidilip gelinmekten çift yönlü otoban oluşmuş bir kızla kim evlenmek ister. bir şey diyemiyorum ve soğukkanlılığımı korumaya çalışıyorum.

    (bkz: batı sikişiyorsa vardır bir keramet)
  22. 22
    isteyen istediği kadar diretsin, her erkek için üzücü bir hadisedir. hatta bazı kadınları bile üzer erkeğinin onun bekaretini bilip ona rağmen evlenmesi. ama devir değişti, yapacak bir şey yok.
  23. 23
    her insanın acı olsun zevk olsun mutluluk olsun bir eşik noktası vardır. biyolojik olarak yani sallamıyorum bunu. eğer bu hatun daha önceki partnerinde daha fazla mutluluğu bulduysa, cinsel anlamda maksimum hazı aldıysa durum vahimdir efendim. evlenilen hatunu o duygularda zirvelere ulaştıramaz iseniz kesinlikle mutlu edemezsiniz ve yıllar sonra gerçek doyumu arayan kadın nefsine hakim olamaz ve aldatır. hayır yani siz ona maksimum doyumu sağlasanız dahi bir erkeğin midesi nasıl kaldırabilir lan? başını göğsüne koyup uyuyan kızın ağzında gezdirmiş yıllar önce başkası? gavat mısınız amk.

    yani özet olarak: kucaktan kucağa zıplatılmış hatunlarla evlenmeye kalkan erkek büyük ihtimalle aldatılacaktır. sizden önce kaşarlaşmış hatunlarla takılmayın. bırakın nesilleri tükensin üreyemesinler amk. azıcık edep, ahlak yahu...

    edit: sevgi pıtırcığı, nükleer enerjiye karşı çevreci, hümanist, muhtemel laik hanım yazarlarımız ne zaman saldırıcak bekleniyor. : )))
  24. 24
    çok zor olan ve ciddi bi genişlik isteyen eylemdir. lan adamın aklına gelmez mi karım zamanında acaba kimlerin altında terledi diye. evet maalesef şartlar eşit değil.

  25. 25
    ne istediğini bilen isteklerini yaşama bizzat geçirmiş kadınla evlenmektir.bedenini tanıyan kadın ile evlenmektir. sadece biraz kendine güven ile hiç bir sorunun yaşanmayacağı bir evlilik olur. tabi ben bir erkek olarak kendime, bedenime, performansıma güvenmiyorum derseniz çok sorun yaparsınız. eğer nişanlılık döneminde bir gariplik hissetmezseniz telefona gelen imalı mesajlar falan iradesine çok çok hakim ve seni asla aldatmayacak bir kadın ile evlenmektir. kadının göğsünde ki artı erkeğin göğsünde ki eksi kutup arasında var olan çekimde erkek doyuma ulaşmayı ve yorulup durmayı bilir hissiyat olarak fakat kadınlar bunu asla bilmeyecekler hiç bilmediler , ya sizinle mutsuz yada numara yapıyorlar. erkeğin amacını yerine getirip durulan cinsel organına karşılık kadının haznesinin her an hazır olmasının erkekler üzerinde yarattığı öz güvensizliğin topluma yansımış hali.
    edit: birazdan öz güven eksikliği çeken, iktidarsız ve sadece kadına karşı muhafazakar, erkeklerin istilasına uğrayacağımı biliyorum.