kayıt

mr. robot

  1. 129
    Ne zaman teknolojik bir işle ilgilensem kendimi olduğuma inandırdığım kurgusal karakter. Mesela doğum günü sürprizimi anladım diye de bir ay kendime mavi holmes dedirtmiştim.
  2. 128
    ben bu diziye geç başladım, aslında daha önce de izleyebilirmişim fakat denk gelmemişim. 1. sezon finalini bugün izledim, bir sahnede ali babacan'ı iki kez gösterdiler. anlık olarak "yohsa dış güçler bizi yeniden mi dizayn etmek istiyor" diyen dayı tribine girecektim ki dizinin 2015 senesinde çekildiği aklıma geldi ve kendime geldim.
    • muse klibinde de davutoğlu vardı...
  3. 127
    yıllar yıllaaar sonra tekrardan başladığım dizi. ikinci sezonun monotonluğu hala gıcık etse de dizinin işleyişi için yapılan yavaşlık olduğu için izliyorum. elliot'ın yaşadığı buhran birinci sezondan ziyade ikinci sezonda daha iyi işleniyor. güzel dizi valla, hala mağarasından çıkamayan varsa son son tayyip amca engellemeden izlesin derim.
  4. 126
    "Bir sistemdeki açığı gidermenin tek yolu Onu önce oraya çıkarmaktır."
  5. 125
    Baya önce izlemeyi bıraktığım dizidir ama istikrarlı şekilde sevenler görüyorum....
  6. 124
    Bana bir silah verin, bir bankayı soyayım, bana bir banka verin, tüm dünyayı soyayım.
  7. 123
    Güzel dizidir fakat hacker ile pek alakası yok, dizide geçen yazılımların çoğunu biliyorum. Klasik saldırı testleri. Dizi daha çok bir şizofrenin hayatını anlatıyor gibi.
  8. 122
    Güzel bir başlangıcı var biraz daha sararsa izlemeye devam ederim umarim sıkmaz
    • 2. sezonu ölüm... bıraaktım ikide sıkıcılıktan.
    • Haydaa deme ya yani banada hafif sıkıcak hissini verdi neyse edebildigim kadar edeyim
  9. 121
    Son günlerde müziklerini fazlaca dinlediğim dizi.
  10. 120
    4. sezonuyla final yapacak olan dizi.

    biraz sevindim biraz üzüldüm.
  11. 119
    gerçekte yaşanıyor ya da yaşanmış olmadığına inanmadığım ve inanamayacağım dizi.

    şu an bir yerlerde; gerçek bir elliot, gerçek bir darlene, gerçek bir angela, gerçek bir dominique, gerçek bir tyrell geziyor arkadaşlar. o kadar eminim ki...
  12. 118
    Herkesin aksine, 2. Sezonu 1. Sezona göre daha çok hoşuma giden dizidir.
  13. 117
    2. sezonun yarısında falan bıraktığım dizi. 1. sezonda her şey çok güzel ilerliyorken 2. sezonun neden bu kadar baydığını bilemiyorum. herkes 3. sezonu methettiği için yazın tekrardan başlamayı düşünüyorum.
  14. 116
    evet dizide çok güzel bölümler var ama şişirildiği kadar değil yahu 2.sezon 11.bölüme kadar izledim ve artık gerçekten ilgimi çekmiyor ayrıca angela karakterini oynayan kadın gerçekten çok itici, oynayamıyor ve her an ağlayacakmış gibi olan ifadesi beni cidden rahatsız etti resmen yeteneksiz bir kadın .
  15. 115
    3. sezonunu daha yeni bitirdiğim dizi. geç oldu ama iyi ki de oldu. 2. sezonun hantallığını üzerinden atmış bir 2. sezon izledik ve sezon finalide bir o kadar güzeldi. 4. sezon merakla beklenmekte...
  16. 114
    3. sezon finali ile ne yapıyorsunuz amk çocukları ? dedirtmiştir.

    tat verdi.
  17. 113
    mr. klavye delikanlısı.

    bir ara yoğun çabalara girip izlemeye başladığım fakat ne olduysa bir anda da izlemeyi bıraktığım dizidir. fakat aksiyon sever olan ben büyük bir ihtimal bu diziyi izlerken uyuyakaldım ondan beyle oldu. neyse ne zaten kimsenin sikinde değil bu diziyi izleyip yada izlememem ahahaha.
    • t9'dan dolayı yanlış yazıyorum. kusura bakmayın ama bir -da'nın lafını yaptığınız için bir yanlış yazılmış -da'nın peşine gelip uyarmaya çalıştığınız için samimiyetinizden 10 puan kesiyorum.
  18. 112
    2. Sezonundan sonra dayanamayip izlemeyi biraktigim dizi.
  19. 111
    yeni bölümü(3.sezon 10.bölüm) parçalamış dizidir.

    (bkz: o neydi gız)
  20. 110
    aslında bir film olarak tasarlanmış dizi. bu yüzden ilk sezon çok iyi. ikinci sezon kötü. üçüncü sezon ise ortalama üstü ilerliyor.
  21. 109
    son 2-3 bölümdür çıtayı arşa çıkardılar, du bakalım sezon nasıl bitecek. heyecanla izliyoruz efenim.
  22. 108
    Dizide Elliot, gündüzleri genç bir siber güvenlik mühendisi ve geceleri hackerlık yapan bir siber korsandır. Elliot, yer altı hacker grubunun (fsociety) onunla irtibata geçmek için şirketininin sistemine zarar vermesi üzerine büyük bir karmaşıklığın içine kendisini atmıştır ve olaylar başlar..
  23. 107
    s03e07 ile aksiyonu çılgınlar gibi yaşattı.

    dark army'nin ağırlıkta olduğu bir bölümdü.
  24. 106
    s03e06 malum yerlere düştü. sonu sürprizli biten bir bölüm yapmışlar.
    • izlicem bir ara abi meraklandirdin
    • 72 kere maşallah dedim bölüm sonunda kardeşim.
  25. 105
    merak etmiştim 3x5'i, daha önce minör depresyona sokmamış olsaydı izlerdim amk.