kayıt

29 mayıs 2015 mit tırlarının durdurulmasına ait görüntüler

  1. 1
    hakan'ın intikamı. net.
  2. 2
    cumhuriyet gazetesine terör soruşturması başlatılmasına sebebiyet veren görüntülerdir.
  3. 3
    Her türlü ak partiye yarayacak hadise. Seçim başından beri aradıkları mağduriyeti sonunda buldular. Bunu can dündar'da biliyor ama loser gazete etiketinden kurtulmak için, kendi hırsları uğruna düşünmeden verdi haberi.
  4. 4
    oldukça normal bir imaja sahip görüntülerdir.

    arkadaşlar ben anlamıyorum, yani bu uluslararası diplomasiyi birbirlerine gül alıp vererek, küçük sürprizler yaparak, sabahları şapşik günaydın mesajları atarak mı yürüttüklerini zannediyor bu millet? ak parti düşmanlığı bu kadar mı mal etti zihinleri?

    can dündar'ın bu konuda yaptığı her eleştiri milli istihbarata ve dolayısı ile kıçının üstünde sap sap bir hayat yaşayabilen her insana tehdittir. milleti bilinçlendirecek başka konu yok beyefendi mit'in transferini kullanıyor siyasi rant elde etmek için.

    iktidarda kim olursa olsun mit tırını durduramazsın ya da sorgulayamazsın güzel kardeşim. o tırı durduran polislerin ve jandarma ekiplerinin ne mal olduğunu bilmiyormuş gibi davranmanın anlamı yok.
  5. 5
    twitter.com/...
  6. 6
    ilk önce aydınlık gazetesine sızdırılmıştır. aydınlık bunları geçen yıl yayınladı. sızdıran yine hakan'dı.

    hakan o dönemde kemalettin ö.'yü kafalamış olduğu için, hatırlarsanız hiçbir yankı getirmedi bu olay. bir şekilde sineye çekildi. fakat bugün bu bilgileri biz can dündar'ın cumhuriyet'inden okuyoruz. burada bir şeye dikkat etmek lazım: ak parti'yi iktidar yapan klik artık ya t24'te, ya da cumhuriyet'te. o kliğin başında murat belge vardı, artık can dündar var. en basitinden, siz dündar'ın hdp'yi oturtmak için iki hafta önce çektiği operasyonu tepkisel bir şey sanıyorsanız, gidin güllük körfezinde inzivaya çekilin seyyidi.

    bu olay zaten biliniyordu. ak partili seçmen hele herkesten önce biliyor. ak parti açısından gamechanger bir etkisi olmayacak. olmayacak ama, neden şimdi ? zaten bilinen bir olayı dündar neden yine kullandı ? hayırlı cumalar.
  7. 7
    twitter.com/...
  8. 8
    Büyük kıyamet koparacak olan ve milliyetçi tabanda sapmalar yapabilecek görüntülerdir.

    Evet herkes biliyordu, o tırlarda silah olduğunu. Biliyordu ama göz görmeyince gönül katlanırmış derler ya seçimlere bu kadar az süre kala bazılarını rahatsız edecektir.
  9. 9
    galatasaray'ın şike operasyonu ile ilintili görüntülerdir.

    melo neden kırmızı kart almadı sanıyorsunuz?

    4 haftada bu aslan bozuntuları nasıl şampiyon oldu sanıyorsunuz?

    açın artık gözünüzü be!
  10. 10
    milli iradeyi,akapeyi yıkmaya yönelik montajlardır inanmayınız.nuttertools yazmışlar büyük ihtimal.
  11. 11
    oy için ortaya çıkarılmış görüntüler değildir. şu görüntüler ve etkileri kimsenin oy vereceği partiyi değiştirmez.

    bence daha farklı çıkar çatışmaları söz konusu.

    can dündar'ın kendi götünü sağlama almadan bu işe atlayacağını da hiç sanmam.
  12. 12
    Ülkeyi sarstığı kadar ak parti seçmenini sarsmayacak görüntülerdir. Bu görüntülerin de montaj olduğu söylenecek ardından yalan belgelerle ortaya çıkacak fakat ak parti seçmeni yine de ayıkmayacaktır.

    gerekirse suriye'ye dört adam gönderirim. türkiye'ye 8 füze attırırım dendiği zaman bile ses çıkmamış, "hökümetimizin bildiği vardır hele bunları ifşa ederek hayinlik yapıyörsunuz" denilerek bundan da bizi vatan haini ilan etmişlerdi.

    Öncelikle bu görüntüler büyük bir skandal. Silahların belgelerle suriye'deki şeriatçılara gittiği kanıtlanırsa alenen savaş suçuna bile girer.

    tr.wikipedia.org/...

    Peki bu silah ticaretini yapan savaş suçundan yargılanır mı? Bu ticaretin Amerika ve Avrupa birliğinden habersiz yapılamayacağını düşünüyorum. Batı ile arası bozulmaya başlayan hükümete karşılık bunu elinde tutacaktır batı mutlaka. Ufak bir çatırtı olduğunda başka belgelerin ortaya çıkacağına inanıyorum.
  13. 13
    bu tırların şoförü bilin bakalım kim ?

    yok siz yorulmayın ben hemen ifşa edeyim:

    pbs.twimg.com/... *
  14. 14
    Savcılık tarafından derhal yayın yasağı getirilen görüntülerdir. Demek ki görüntülerin gerçek olup olmadığı tartışmaya açık degil.

    Hükümetin emirerleri savcılar sadece ama sadece hükümetin pisliklerini sümen altı etmekle meşgul. Ama unutmayın elbet bu iktidar da gidecek be!!
  15. 15
    devamı gelmiş görüntüler. son 1 dakikadaki mitçi amca komedi, ilk 1 dakikadaki tırdan inmek istemeyen ve çocuk gibi direten mitçi amca da komedi. gülmemek için zor tuttum kendimi.

    www.sozcu.com.tr/...
  16. 16
    niyeyse kutup sözlükte de, ekşi sözlükte de hakkında pek bilgi bulunamayan davaya konu görüntülerdir.