kayıt

yağlı saç

  1. 1
    uzun süre banyo yapmamaktan ve terledikten sonra ortaya çıkan iblis.

    bazen tel tel olur bazen yapışır. çok rahat kir tutar.
  2. 2
    (bkz: batiste)
  3. 3
    saçlarım çok yağlı bazen de kepekleniyor ama az. ne kullandıysam olmadı. sedolin diye bir şampuan verdiler eczaneden. yağlanmayı şıp diye kesti artık gün aşırı yıkanıyorum, kepeklerim de gitti.
  4. 4
    sanırım bir saçta olabilcek en kötü şeylerden.

    lisede bir kız vardı. aman allahım! akardı o yağlar kafadan neredeyse. tokasını sıraya bıraktığında falan bile bi kötü olurdum.
    sonra noldu? allahın sopası yok. sabah duşa girsem akşam yağlanır oldu saçlarım. sabah akşam yıkamaya başlayınca daha çok yağlandı, daha çok yağlanınca daha çok yıkadım.
    meğersem yıkanmamaktan değilmiş sorun. onu geç anlamasaydım iyiydi.
    zaten sonrasında üniversiteden bir arkadaşımda da sağlamasını yapmıştım. fön çektirip 1 hafta kullandığını görünce dedim allahın bir cezası bu. neyse işte. benim şimdilik çözümüm saçlara ellememek. ha bi de sabah akşam yıkamayın. :(
    • Seni çok iyi anlıyorum ..
  5. 5
    (bkz: serkan inci)
  6. 6
    Haftada 2 gün kullandığım saç tipi..
  7. 7
    bu konudan oldukça muzdaribim ama söyleyebileceğim en net şey, yağlı saçlar için olan şampuanlara umut bağlanmayın, hiçbir işe yaramıyorlar hatta daha kötü oluyor sonra.
  8. 8
    Bir yerde okuduğuma göre sacta bakır seviyesinn fazla olmasi sebebiyle meydana gelen durum.tabi bu banyodan çıktığı gbi saclari yaglanmaya baslayan ve cildi de yagli olan kisiler icin gecerli bi sav yoksa pislikten ve yikanmamaktan kaynakli yağlanmadan degil
  9. 9
    Her gün yıkanmazsa rahatsız hissettirir.
  10. 10
    zeki insanlarda bulunduğu söylenen bir özellik.
    Ama bana kalırsa pislik insanın durumu.
  11. 11
    kimi insanı tiksindirir. beni kendi kendimden bile tiksindiriyor hatta. nerdeyse yarım günde 3 gündür yıkanmamış gibi oluyor ve bu beni deli ediyor.