kayıt

kişinin 2002 yılındaki haline vereceği öğüt

  1. 14
    estağfurullah o bana öğüt versin.
  2. 13
    Yakında sosyal fobi hastalığına yakalanacaksın. 10 sene kadar bu hastalıkla pençeleşeceksin. O yüzden firi takıl. Ne de olsa hayat sana zehir olacak bir dönem. Bu kara yılların tadını çıkar. Sana her şey mübah, unutma. Kendinden ne kadar az nefret edersen o kadar iyi. Çünkü aydınlık yıllar seni bekliyor olacak.
  3. 12
    Yapmak isteyip çekindiğin ne varsa yap.
  4. 11
    Öncelikle bırak şu asabiyeti. Çocuksun lan sen, çocuk gibi hareket et. Kavga dövüş yok. Canın arkadaşınla iyi geçin. Annesine doya doya sarıl, 25 yaşına geldiğinde bulamayacaksın onu. Sinirini babanın saçlarından çıkarma. Adamın alnı açıldı senin yüzünden, yazıktır. O uyuz hocayı, veli toplantısında tokatla. Annen varken karışamaz sana. Kızından da uzak dur, büyüyünce daha da gıcıklaşacak. X'le arayı iyi tut, bırak şu kuzen ayaklarını, bence olgunluğunda da çok iyi bir insan olacak, anladın sen kerata. Sana bir de kötü haberim var. Seneye taşınacaksınız ve her şey boktan bir hal alacak. Sen iyisin de çevren kötü olacak, uyma onlara. (Hep öyle olur zaten.)
  5. 10
    ay savascIsI'nI daha cok izle. nickelodeon'u tercih etmek gibi bir salaklIk yapma. tamam o da cogzel ama ay savascIsI'nI onlardan cok daha fazla sevicen ilerde. neden daha cok izlemedim diye pisman olacaksIn.
  6. 9
    1 yıl sonra sihirli annem diye bir dizi başlayacak ve sen bütün salaklığınla oradaki perilere özenip zamanı geri almak için uğraşacaksın yapma tamam mı minik kuşum çünkü hiçbir halt olmadığını görünce yaşadığın hayal kırıklığı ve hüngür hüngür ağlaman 25 yaşında bile üzecek seni. :/
  7. 8
    verilse de bir şey değişmeyecek öğütlerdir.
    kendime ''lisedeki arkadaşlarından hayır bekleme'' derdim.
  8. 7
    seneye anasınıfında bol bol evcilik oyna birader, bir daha göremeyeceksin. Görsen bile zamanın olmayacak.
  9. 6
    paraya kıy ülkedeki merkez sağı seçim zamanı hacca gönder.
  10. 5
    5 yaşında hayatımın en güzel dönemlerinden birindeki halime ne diyebilirim ki?

    Çok küsüyorsun beyza'yla, yapma.
  11. 4
    Büyümek için acele etme tünelin ucu bombok bi yere çıkıyor.
  12. 3
    (bkz: cnmmm iyi ki doğdunnn)
  13. 2
    Sevgili 9 yaşındaki woad;
    10 yaşına k.k.t.c.'de gireceksin çünkü halk oyunları ekibinle kıbrısta gösteri yapacaksın. ama doğum günün zehir olacak. Uçak basıncına hassasiyetin var, kulak ağrısı senin canına okuyacak. Önlem al ve en güzel doğum gününü yaşa.

    Babanın peşinden, arabalarınızın peşinden ayrılma. O arabaları bir daha göremeyeceksin. Baban seni 15 yaşına geldiğinde evlatlıktan reddedip kıyamayıp affedecek ama aranıza mesafe girmiş olacak. Aranızın en iyi olduğu zamanları boşa harcamamak için şimdiden samimiyetini koru.

    Rahmetli Anneannenin sen bebekken aldığı Ayın yumoş hâlâ elimde, için rahat olsun. Sevgiler...
  14. 1
    dünya kupası güzel olacak hiçbir maçını kaçırma...

    gibi bir öğüttür...