kayıt

çocukken yapılan psikopatlıklar

  1. 57
    Toprağa su katıp çamur yapıyordum. Kuzenlerime " bu güzellik kremi , yüzünüze sürün." Diyordum. Saflar da sürüyordu hahaha.
  2. 58
    sanıyorum 4-5 yaşlarındayken; bir mezarlık ziyaretinde, ailemden ayrılıp mezar taşlarına binerek atçılık oynadığımı çok net hatırlıyorum. sonradan fark ettim ki meğerse taşlara kerkinmek suretiyle meftaların ruhunu keyiflendiriyormuşum. huzur içinde uyusunlar. *. biz daha o kadar ölmedik diye ayaklansalar yeridir.
  3. 59
    kardeşimi çarmıha germiştim. kuzum benim ya nasıl göğe yükselmişti hala dün gibi aklımda.
    • Vertonghen bey neden acımla dalga geçiyorsunuz? Akdhsgsh
    • ya bukleli hanım parmağa çivi çakmak ne demek ahahaha aklımı aldın gece gece
    • Elimde çivi ve çekiç varken sinirlendirmişti ben alacağım diye. Parmağına çivi çakmaktan başka ne yapabilirdim ki?
    • sdkdkf ben hayatımda bu kadar haklı bir sebep duymamıştım
  4. 60
    Çocukken yapılan acımasız yaramazlıklar.

    Henüz cep telefonları ve arayan numarayı gösterme özelliği olan ev telefonları yaygınlaşmamışken, ev telefonundan rastgele numaraları çevirip kime denk gelirse işletirdik.

    Hatta bir keresinde kadının biri beni torunu sanmış, hiç ziyarete gitmememizden şikayet etmişti. Ben de "...annemlere söylüyorum ama dinlemiyolar." gibisinden uzatmıştım muhabbeti. Epeyce konuştuktan sonra ayıktırmadan kapamıştım telefonu. Hiç unutamam bunu, o zamanki arkadaşlarla biraraya gelince hala hatırlar güleriz ara sıra.

    Fakat en keyiflisi, yine telefon ile mahalledeki başka bir evin adresini verip su sipariş etmekti. Sucu arabasının gelişini ve geri dönüşünü pencereden izlemek keyif verirdi. Çok salaktık yani ama eğlenmesini biliyorduk. Sürekli zillere basıp kaçarak ne kadar eğlenebilirsiniz ki?
  5. 61
    annemin 5 dakika komşuya gitmesini fırsat bilip salon kanapelerini kibritle yakmak. delik delik desen yapıyodum ben onlara anlatamadım anneme.. estetik görüş sıfır...
  6. 62
    kardeşime evlatlık aldığımızı söyler onu ağlatırdım, kuzenlerimi ondan daha çok sevdiğimi söyler ağlatırdım. Şimdi anlıyorum neden böyle oldu bu çocuk.
  7. 63
    Erkek kardeşimle yaş farkımız az, sürekli kavga ederiz. Kendisi epey korkak, hassas bir çocuk. Tam bir ana kuzusu.

    Geceleri kalkar bu uyurken bunu korkuturdum, ödü kopardı. Şimdi pişmanım, canım kardeşimi kendi ellerimle gerizekalı yaptım.
  8. 64
    Yazın İstanbul'dan dönen bebeleri toplayıp dağ taş çamur demeden peşimde süreklerdim çakmak patlatırdık mısır tarlalarını yakardık falan serseri olduğum zamanlardı yaşlanıyoruz sevgili sözlük zaman baya acımasız.
    • Öyle demeyin mazi kalbimde yaradır.

      Toplayabileceğim bi çete olsa yine serserilikler yapmak istiyorum. :).
    • Tabi ki yoksa nasıl doyuracaktım onları :)
  9. 65
    mutfaktan alının 5 kiloluk yağ varilini koltuktan aşağı boca etmek.

    ... ve ondan sonra uçurum kenarında yıkık bir çocuk ... Anne ile kanlı boğuşmalar... Yıllarca süren savaş..
  10. 66
    Evdeki içi dolu saksıyı uyuyan babamın kafasına döküp üzerini suladım. Sonrasını anlatmak istemiyorum.
  11. 67
    bi keresinde babamın altından sandalyeyi çekmiştim adam yere düşmüştü. ulan az hayvan değilim.

    bi keresinde de annemin ahşap vitrininine bir şişe kolonyayı boca etmiştim, koca vitrin komple bembeyaz olmuş, boyası çıkmıştı. sonra akşama ben önde annem arkada Yakalamaç qeyf. arada bip bip diye bağırıyodum. annem acme uçan terlikleriyle kafama kafama nişan alıyodu falan.

    iştah şurubunu kafama dikmişliğim de var benim. öeğh amk.
  12. 68
    kuzenimin; çay, sigaradan yapılıyormuş biliyor musun, bi deneyek mi demesi üzerine evde bulunan tüm sigaraları kırıp içindeki tütünlerden çay elde etmeye çalışmak. iyi ki içmemişiz o garip karışımı. yaptığımız bu ilginç şey öğrenildiğinde evde misafir olması gerçekten iyiydi, bir nevi hayat kurtardılar.
  13. 69
    tsk arazisi içinde teröristlik yapmak. lojmanda 0.5 lt'lik şişelerin içine çakıl, kibrit, torpil, kızkaçıran doldurup asetonla ıslattıktan sonra fitilleyip fırlatmışlığımız var. 1 manga kadar asker 1 dk olmadan g-3'lerle fırlamıştı olay yerine alay komutanı da gelmişti. oğlu çetenin başı olduğu için kimse babasından fiske yemedi o gün.

    bu da böyle anti-militarist bir anımdır.
  14. 70
    kutup sözlük'e kayıt olmak.

    hayatımın hatası. çocuktum... aldandım.
  15. 71
    Kardeşimin parmağına çivi çakmıştım. Kuzum benim nasıl ağlamıştı ya hala içim acıyor aklıma gelince.
  16. 72
    memlekete gidince canım arkadaşım oğuz'la köylü çocukları korkutmak. oğuz da o köydeki kankamdı bu arada.

    üzgünüm nimet, elif ve özge,

    hele elif sen resmen benim içimde bir vicdan azabısın.

    o gündü, oğuz'dan elif'in hayaletlerden korktuğunu öğrendiğim gün.

    çamur sıvalı fırın evinin içinden bir adet un çuvalı bulduk oğuz'la sonra o çuvala bir ağız bir burun bir de göz yaptık. gözleri özellikle deldik. diğerlerini de çizdik.

    neyse aldım oğuzu, zaten oğuz 5 yaşında ben de 6 filan. oğuz komple çuvalın içinde yürümeye çalışıyor.

    aldım oğuzu yanıma gittim, köyün meydanına, elif'in büyük ablası ayla abla, ben ve oğuz. elif çığlık çığlığa hayalet hayalet diyor.

    sonra geceleri bile ablasına hayalet geliyor mu abla diye sorması. üzgünüm elif, üzgünüm özge üzgünüm nimet. nimet seni hiç sevmiyordum şirret kız.
  17. 73
    çocuklukta kalmış olanlardır.

    şimdi kuzenim ben ve abim mahşerin üç atlısı gibi takılırken, yan apartmandaki komşumuzun cedric görünümlü oğlu ile hiç anlaşamazdık.
    bir gün bizim apartmanda hayır dağıtılıyor. geldi bu cedric, ben de içeceğim işte ondan cart curt. neydi adını hatırlamıyorum bu sarı içecek, üstüne fındık fıstık falan koyuyorlar, her ne boksa işte.

    dedik ki yürü git, gitmedi. abim dedi ki 'dur getireyim tamam'. şaşırdım bir falan. gitti aldı geldi, fındığı da var.
    içti cedric. gitti. abime atarlandım 'ne veriyorsun?' diye. işemiş meğerse. çocuk nasıl anlamadı hala oradayım ben. neyse ertesi gün isal falan olmuş işte. anneler faktörü girdi araya. bu da böyle bir karaktersizliğimizdir.

    bu gene en normal anılarımdan biri. hiç normal büyümedim, hiç.
  18. 74
    Buraya yazacak çok şeyim var ama hepsini yazmıcam.

    Bahçede oynamamıza izin vermeyen apartman sakinimiz dilber teyzeye bahçede apartmanın hızlı çocukları olarak mezar kazmıştık.
  19. 75
    Bugün de annem bu olayi anlatmıştı ya puff
    Bir oyuncak bebeğim vardı hepsi onun başının altından çıktı aslında önce banyo yaptircam diye tüm şampuani dökmüştüm.Bu geçtikten sonra bir gün misafirler gelmiş ben de o bebekle oynuyormusum.sonra ayağımda sallamaya başlamışım.Birden bebeğe sus ağlama uyu çabuk deyip saçından tutup defalarca yere vurmuşum. Sonra alıp duvara firlatmışım. Misafirler tabii anneme tuhaf olmuş baya sen bu kizi böyle mi uyutuyorsun filan.Oysa annem her gece uyumadan masal okurdu demek içimde varmış öyle haller..
  20. 76
    bir akrabamızla aynı binada oturuyorduk. o zamanlar oğlu bir yaşlarındaydı. büyük oğlunu okuldan almaya giderken beni çağırıyordu çocuğa bakayım diye. susup duran çocuğun poposuna hafifçe vurarak ağlatıp sonra güldürmeye çalışıyordum. 7 yaşında da sadist olmazsın ya.
  21. 77
    Erkek kardesimi korkutmak.

    Odaya saklanıp dakikalar sonra ortaya çıkıp ödünü koparırdım, az bile yapmışım.
  22. 78
    Mahallede bi tane piç vardı hiç sevmezdim böyle iri kıyım da bir şeydi sürekli bana dadanırdı. Bir oldu iki oldu derken ben bunun kafasına taş attım, beni kovalamaya başladı hımbıl. Merdivenlerin orada kıstırdı tam tokatlayacaktı merdivenlerden ittim topaç gibi yuvarlandı lale. Ağlaya ağlaya gitti evine.