kayıt

eskişehir osmangazi üniversitesi

  1. 1
    1970 yılında kurulan devlet üniversitesidir.
  2. 2
    3-4 yıldır gidip geldiğim eğitim kurumum. Okuduğum değil, gidip geldiğim. çünkü okusam böyle olmazdı biliyorum. Giderek de gelişiyor maşallah girişine kafe falan yaptılar, kütüphane tarafındaki çimleri yeşillendirdiler falan önünü alamıyoz yani o derece. Tek sıkıntı ana girişteki kavşak. Günde en az 4 kişi ölmüyorsa orda bu tamamen allahın hikmentindendir. Önlem şart.
  3. 3
    Değişmeyen tek şey değişimin ta kendisidir sözünün istisnası olan üniversite.
  4. 4
    ne yaparsanız yapın ama kesinlikle hazırlık okumayın. boşa harcayabileceğiniz bir yılınız varsa kaydınızı dondurup gezin tozun ama, "ingilizce öğrenirim" ya da "unuttuk ingilizceyi hatırlayayım" diye düşünüp de osmangazi üniversitesi yabancı diller bölümü'ne bel bağlamayın, bildiğinizi de unutursunuz.
  5. 5
    öğrencilerin hiçbir suçu olmadığı olaylar yüzünden,bütün fakültelerin mezuniyet törenlerinin iptal edildiği üniversite.
    böyle vicdanınızı rahatlatamazsınız !

    #esogudemezuniyeti̇ptalolmasin
  6. 6
    Hak edildiği gibi işleyen üniversite. Yıllardır, Anadolu üniversitesi'nin yan hesabı söylemlerini kabullenmiş durumdalar. Atılım yok , yatırım yok , zihniyet dar.

  7. 7
    mezuniyet törenlerini iptal etmiş. resmi sitedeki ilgili yazı;

    oidb.ogu.edu.tr/...

    "Üniversite Yönetim Kurulunun 18.04.2018 tarih ve 17/38 nolu kararı ile;

    Üniversitemizde 05/04/2018 tarihinde meydana gelen ve 4 değerli personelimizin hayatını kaybettiği bizleri derinden yaralayan olay nedeniyle Haziran ayında yapılması tasarlanan 2017-2018 eğitim-öğretim yılı mezuniyet törenleri iptal edilmiştir.

    2017-2018 eğitim-öğretim yılında mezun olacak öğrencilerimiz ileri tarihlerde yapılacak ilk mezuniyet törenine davet edileceklerdir."

    saçmalığa bak. her şey vaktinde güzeldir. bunu algılamaktan, idrak etmekten yoksun bir yönetim var anlaşılan. on binlerce öğrenci ve bu öğrencilerin aileleri, sevdikleri vaktinde bu sevinci yaşayamayacak ama üniversite yönetimi lütfederler de izin verir ve çağırırsa kim bilir ne zaman olacağı bile belli olmayan bir tarihte mezuniyete çağrılacaklarmış.