kayıt

popmundo

  1. 1
    kişisel yeteneklerin geliştirilmesiyle arzu edilen müzik türünde sabırlı adımlarla ilerlemeyi öğreten online oyun. oyunun yeni ara yüzüne alışmak epey zamanınızı alacaktır.

    www.popmundo.com...
  2. 2
    başlayınca birkaç ay sıkılmadan oynadığınız ama ilerledikçe zevkini yitiren online oyun. *
  3. 3
    bazen evlerini kilitlemeyen oyuncular bulunduran oyun. evlere girmeyi denerseniz sonuçta eşyalar bulabilirsiniz. *
  4. 4
    roleplay zevkini dolu dolu yaşatan web tabanlı oyun.
  5. 5
    Bir zamanlar oynadığım enfes oyun. Hele ki o turne heyecanı yok mu müthiş bi şey ya. Albüm ismi ve kapağı oluşturma felon. Canım çekti sanırım yeni bi hesap açıcam.
  6. 6
    bir zamanlar deli oynadığım oyundur. ah o vip olduktan sonra kabilelere girmeler, turneler, evlilikler, çocuklar ne keyifliydi yahu. Çok da zengindim yazık oldu o kadar paraya.
  7. 7
    Tekrar hesap açtığım şeysi. Bu kadar karmaşık hatırlamıyorum ama ben nys sjxnsnx
  8. 8
    çok sevdiğim ama bir yerden sonra bıktırdığı için bıraktığım roleplay şeysi.
  9. 9
    eda özgürlük isimli karakterimin mefta olmasından sonra bir kaç kere daha açtığım, ama ne aynı tadı alabildiğim ne de o kadar uzun oynayabildiğim oyun.

    ya lisenin başındaydık bir kız vip hesap almıştı, çoluk çocuk yapmıştı da ne özenmiştik. pislik!
  10. 10
    eskiden adı ile (bkz: popomundo)
  11. 11
    2008-2010 arası dönemi efsane olan rpg. 370 küsür bin oyuncusuyla efsane ortamlar mevcuttu. ne olduysa 2011'in ardından gelen güncellemesinden sonra oldu, herkes hesapları sildi. kala kala 50 bin kişi kaldı bunun yüzde otuzu da doğru dürüst aktif olmayan tipler. oyunda zaten artık 1000den fazla online varsa şükür sebebi. haliyle şehirlerin nüfusu da diplerde. bir de geliştiricilerin en büyük hatası diğer şehirler yeterince doymadan ikinci bir şehri açmaları. eskiden türkiye'den ankara ve istanbul harici yer yokken şimdi antalya, izmir falan da var. antalya'ya gidiyosun 500 kişi var şehirde. ben mesela emekli amca gibi sarajevoya yerleşmiştim tenha diye. orası bile 10.000 küsür kişinin yaşadığı bi yerdi.

    connected2.me ile beraber potansiyeli yanlış kullanılan sitelerden anlayacağınız. yine de 5000. gününü kutladı geçen. tebrik edilesi. ben de ara ara karakterimi diriltir takılırım. 3780 günlüktü en son. şöhrete ihtiyacım yok ben zaten tarihi eserim.
  12. 12
    2008 haziranda miren morales karakterimle oynamaya basladIgIm oyun.sonra da miren isveli oldum.ve oyle de rahmetli oldum.
    o gunden sonra v2'ye gecene kadar oyun benim hayatIm olmustu adeta.vip aldIm evlendim coluk cocuk yaptIm,torunlarIm oldu,muzik kariyerimi mukemmel olamasa da ilerlettim.
    v2 gelince oyunu bile acasIm gelmedi bir sure ve rahmetli olduk hepimiz.sonra dirilttim,tekrar kariyer yapmaya basladIm ama o da ne,paypal artIk turkiyeden odeme kabul etmiyordu.ben de tc kimlik nomu istiyor diye game sultana gIcIk olmustum.ve vip alamayInca oyunu hep vipli oynamaya alIsmIs ben temelli bIraktIm gittim her seyi.
    eger bir gun yine donmeye karar verirsem,bu kez ilk ve en sevdigim cocugumu diriltecegim.sanki kendi oz kIzIm gibi olmustu oyle seviyordum onu.babasI o 1 yasIndayken rahmetli oldu ve her basarIyI hep kendi emeklerimle aldIrdIm ona.topragIn altInda olmasI canImI acItIyor.
  13. 13
    mailimde spamları kontrol ediyordum.iyi ki de ediyormuşum zira kendilerinden şöyle bir mail almışım
    i.hizliresim.com/...
    yani özetle diyorlar ki eğer izin vermezseniz 25mayıstan sonra verilerinizi sileceğiz. linke tıklayın 2 yıllığına izin alın.
    bu aralar oynamak en son düşüneceğim şey. fakat miren işveli'me erişiminin silinmesine katlanamayacağım için okeyi verdim. eğer uzun zamandır oynamıyor ve yine de hesabınızı silmesinler istiyorsanız bunu yapınız.
  14. 14
    01.12.2007 tarihinde oluşturduğum, senede bir girip tekrar tekrar dirilterek 85 yaşına kadar getirdiğim bir karaktere sahip olduğum online oyun.

    sanırım bende vazgeçememe problemi var, emek verdim zamanında.
  15. 15
    uzun süredir oynamadığım oyun. sözlükte konuşulunca bakayım dedim ve hesabıma ulaşamadım...

    ayıp ediyosunuz çocuklar...
    • artık bilgisayarım iyi. yüzüne bakmam web tabanlı oyunların...
    • ooo dedikodu. absolutely haram.
  16. 16
    bu oyunu oynayan turklere (zaten acIk ara en cok turkler oynuyor) bakIn, profilinde turk olduklarInI gizlediklerini goreceksiniz. turkce blog yazmazlar, ulkelerini global yaparlar, alakasIz dillerden mesajlar kabul edip cevabInI google translate ile yazarlar

    (bkz: hepinizden nefret ediyorum)
    turklugunuzle gurur duyun ya. bu kadar ezik olmayIn komik oluyonuz.

    bir de baku falan hadi neyse de, atIyorum stokholm valisi olmak icin, isveccenin i'sini bilmeden blog falan yazIyolar. sanki bana viking amk.
  17. 17
    yine dönmek istediğim oyun, fakat hangi karakterimi reankarne edeceğime karar veremiyorum, bir de acaba bu sefer ölmeden dayanır mıyım diye. oyuna olan ilgimi çoktannn kaybettim v2'nin gelişiyle beraber ama özlüyorum be sözlük.
  18. 18
    (bkz: netflix ) üyeliğinin askıya alınması ile 10 yıldır ilk defa hatırlanan oyun.

    sanal yaşam oyunudur.

    (bkz: bu arada hiç sanal denedin mi )
  19. 19
    hep donmek istedigim oyun. ara ara ruyama bile giriyor cocuk ve torunlarIm. sonra vazgeciyorum zira 3. kez olecegimin de bilincindeyim donersem.
  20. 20
    bir süre ciddiye alıp fena para yatırdığım oyundu. geçen bir gireyim dedim her şeyim gitmiş ve bir ton yenilik gelmiş. oyuna hakim birileri varsa yardımlarıyla tekrar girişmek isterim.
  21. 21
    bir ara ne oynardım bunu be... böyle role play'leri çok beceremesemde zamanında eğlenceliydi
  22. 22
    hep geri donmek isteyip donemedim. kredilerim falan var halen. bari donsem de onlarI harcasam diyorum ama onu da yapamIyorum.
  23. 23
    2007'den sonra bir grup arkadaşımla sahalara döndüğümüz, müzik üzerine kurulu olsa da birçok alana yönelebileceğiniz bir rol yapma oyunu. Herkese hitap etmeyen bir oyun olmasına rağmen, güzel topluluğu son zamanlarda oldukça bozulmuş. Kadın karakter açtığım için her gün "günaydın güzellik :)))" tarzı mesajlar almaktayım. Bu mesajlar bana sözlük kadınlarına yürürken çok dikkatli olmam gerektiğini öğretti. Zira çoğuna yüz vermiyorum...
  24. 24
    bir zamanlar milleti dolandırıp kredi topladığım oyun. kadın taklidini iyi yapıyorduk...
  25. 25
    #1424505

    kendisi halen yaşıyor ve 91 yaşında. çok selamı var.

    Böyle aylak aylak gezmek bir süre sonra sıkıyor. Bir iş mi bulsam ne yapsam?
    İyice dinlendim ama rahat bir yerde değildim.

    rahat yer dediği mezarlık...