kayıt

nazan öncel vs sezen aksu

  1. 12
    Nazancım.
  2. 11
    Nazan öncel raad alır.
  3. 10
    (bkz: nazan öncel)
  4. 9
    Tabii ki nazan öncel.hem çizgisini koruyor hem de yalaka değil.
  5. 8
    (bkz: Nazan öncel)
  6. 7
    ama bu çok zor ikisine de aşık bir insanım tabii sezen aksu yeri ayrıdır ama şu zamanlarda nazan öncel diyorum.
  7. 6
    sezen aksu medya mafyasının tekidir, piyasadan birçok kişiyi idneliğine silmiştir. nazan abla boynuma dolayabilir, kollarını tabi ehehe...
  8. 5
    sezen aksu diyenlerin kendilerine, harakiri yapmaları için hiçbir engel olmadığı ünlü duayen birüç tarafından onaylanmıştır.
    sezen aksu seslendiriği birçok eserin sözleri kendisine bile ait değilken nazan öncel'in bu basamakları tırnakları kazıya kazıya geldiğini görürüz. nazan öncel teslaysa, sezen edison'dur. öncel'in değeri belki yıllar sonra açığa çıkacak ama hakikat budur.
  9. 4
    2 sevmediğim kişi kıyaslaması. Sezen aksu'nun sesi değerlendirildiğinde güzel ama sesi duyduğum an sinirlerim tepeme çıkıyor aq. Aynısı nazan öncel'de de oluyor. Özellikle mi seçtiniz?
  10. 3
    Asla yapmayacağım bir kıyas. Yıllar önce bir sözlükte okuduğum bir entriyi bırakacağım bu kıyasa dair. Kim ne anlarsa artık. *

    "Nazan sokak kızıdır, sezen sokak kedisi."
  11. 2
    her ne kadar sevmesem de sezen aksu'nun alacağı vs. şarkı kalitesi çok yüksek kadının.
  12. 1
    sonucu kişiden kişiye değişecek bir karşılaştırma. iki güzel ses. bana sorarsanız düşünmeden nazan öncel derim. düşünürsem gene nazan öncel derim. son günüme kadar, kalp durana kadar nazan öncel derim. evet.