kayıt

alvaro negredo

  1. 1
    sevilla'dan manchester city'e 25 milyon euro'ya transfer olan ispanyol forvet... açıkçası çok para verdi city... zira takımdan ayrılacağını belirtmişti zaten negredo ve o parayı verecek başka bir takım yok piyasada... ikincisi ise negredo dzeko'dan hallice bir adam... çok büyük bir katkı yapacağını düşünmüyorum...
  2. 2
    ispanya milli takımı ile euro 2012'ye katıldı.
  3. 3
    kiralık olarak valencia'ya gitmiştir. satın alma opsiyonu 30 milyon euro.
  4. 4
    twitter.com/...

    unutmamış futbolu.
  5. 5
    beşiktaş'la adı geçiyor bu ara. valencia'daki her oyuncu mendez sayesinde türkiye'ye gelebilir. muazzam bir yetenek eğer beşiktaş'a gelirse gomez'i bile unutturur.

    twitter.com/...
  6. 6
    öğlen gelen ahmet bulut valencia yöneticiler ile negredo menajeri görüşmesi sonrası an itibariyle transfer komitesi sorumlusu umut güner ile hukuk işleri sorumlusu şafak mahmutyazıcıoğlu ispanya'ya uçtu. gece vakitlerinde ya da en geç yarın kesinliğe varacak transferin parçası.
  7. 7
    3 yıllık sözleşme imzalanacağı söyleniyor. bonservisi 2 milyon euro imiş bu arkadaşın.

    haber1903.com/...
  8. 8
    beştaş takımına hayırlı olsundur.

    pbs.twimg.com/...
  9. 9
    geldi şaka maka. çok iş yapar. amk.
  10. 10
    premier lig seviyesinde kendisinden çok iyi isimler olsa da türkiye seviyesinin çok üstünde olan bir futbolcu. muazzam başarılı olacağını düşünüyorum hele de q7li babelli ve belki lensli takımda. arkasında ozzyler tolgaylar varken.

    neyse hayırlı olsun.

    twitter.com/...
  11. 11
    son 2 transferini ortalama 27.5 milyon euro'ya yapmış oyuncuyu 2.5 milyon euro'yu almışız. adamı da 7 milyon euro yıllıktan 2 senede 8.7 milyon euro'ya ikna etmişiz. çok iyi iş.

    pbs.twimg.com/...
  12. 12
    bu yıl 10 tanesi fb&gs'ye olmak üzere 40 gol atacak futbolcu. at fava bekle.
    • skjfdksjfsdkfksd :D
    • daha 27 maç var :D
  13. 13
    ligin ilk çeyreği neredeyse bitmesine rağmen golü olmayan santrfor.

    bakın bu adam epik dövülür. her açıdan kof çünkü.
  14. 14
    35 gol hedefine ligin 9. haftasında ilk golünü atarak yaklaşmıştır. puhahahaha.

    (bkz: alvaro negredo'nun 35 gol hedefi)
  15. 15
    Adam gibi bir 10 numara alındığı takdirde formu maksimize olacak forvetimiz. Ben bu adama aşırı güveniyorum. Görev bilinci yüksek babacan duruşlu oyuncumuzdur. Bizi hayal kırıklığına uğratmayacaksın matador!
  16. 16
    adamı gol kralı olsun diye aldık, herif fener maçları asist kralı oldu aq.
  17. 17
    Ligdeki 4 asistten 3 ünü Fenerbahçe'ye yaptı. Yedek de kalsa ağzını açmadan devam etti. Böyle İspanyol sevilmez de napilir? Senciyiz senci.
  18. 18
    Son 2 haftada 4 asist yapan matador. Biri Fenerbahçe'ye diğeri trabzonspor'a bu asistler. Savunduk elbette savunmaya devam edeceğiz.
  19. 19
    Elmacık kemiğindeki kırık sebebiyle, üç hafta sahalardan uzak kalacak olan İspanyol forvet. Kendisi her ne kadar leblebi gibi gol atan bir forvet olmasa da, Beşiktaş'ın elindeki en iyi forvet ve son haftalarda güzel oynuyordu. Beşiktaş için önemli bir kayıp.
  20. 20
    dünya üzerindeki en iyi forvet.

    siktirsin gitsin diyen beşiktaş taraftarını kınıyorum.
  21. 21
    İhtiyaç anında gereken golü atarak takımını avrupa ligi kulvarında tutmuş forvet.

    Son yılların en iyi yönetilen kulübü (beşiktaş) olarak bu futbol umut vadetmedi, bir galatasaraylı olarak. Geçen sezon 4. Olmuştu, ders alınmamış anlaşılan... üzücü kısmı bu.
  22. 22
    Beşiktaş, Alvaro Negredo için 1.5 milyon Euro karşılığında Al Nassr kulübüyle anlaşma sağladı. Beşiktaş, bonservis geliri dışında Negredo'nun yıllık 4.5 milyon Euro maliyetinden de kurtulacak. Transferin 1-2 gün içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.

    twitter.com/...
  23. 23
    Bugün Beşiktaş'tan ayrılmak istemezdim demiş. Çok özledim bu adamı da. Şunu unutmak mümkün mü?

    twitter.com/...
  24. 24
    Parasına laf edip harcadığımız bir yetenek. Gomez'den sonra ilaç gibi gelmişti ama kadro çok formsuzdu o yüzden iş yapamadı. Ben hala çok beğeniyorum.

    Cadiz'e transfer olmuş.

    twitter.com/...