kayıt

nejat alp

  1. 1
    en meşhur piyanist şantörlerden biri...

    www.youtube.com/...
  2. 2
    bir terk (sbkz: arkadaşım www.youtube.com/...) şarkısı severim hemde zamanında baya dinlemişliğim vardır.
  3. 3
    en popüler şarkısı arkadaşım olan piyanist şantör. seda sayan ile "şaka yaptım" adlı düeti de vardır...
  4. 4
    "sevgi ne güzel şey değil mi? tanrının bize verdiği en güzel hediye. hiç olmadık zamanda içimize alev gibi düşen, dünyadaki en güzel duygu bence. hayatın gerçek anlamı di mi? sadece sevgili anlamında söylemiyorum bütün sevdiklerimizin kıymetini bilmeliyiz. çünkü onları ne zaman kaybedeceğimizi bilemeyiz ki. onları ne kadar çok sevdiğimizi söyleyecek şansımız olmayabilir. sevgi dedim de aklıma ne geldi biliyor musunuz. geçenlerde başımızdan bir olay geçti. aylarca beraber olduğum bir sevgilim vardı, gözümden bile sakındığım. o kadar güzeldi ki anlatamam. deli gibi kıskanıyordum. hiçbir arkadaşıma tanıştırmadım onu.

    bir gün evde oturuyorduk. o mutfaktayken ben hayatta hiç yapmadığım bir şeyi yaptım ve onun telefonundaki mesajları okudum. bir de ne görsem dersiniz... "aşkım cumartesi saat ikide kadıköy iskelesinde buluşalım mı?" diyen bir mesaj. keşke okumasaydım. tabi saat ikide ben de oradaydım. aman Allah'ım! gözlerime inanamadım... hayatta en çok sevdiğim ve yıllardır aynı sahneyi paylaştığım piyanist arkadaşım ozan! beni onunla aldatmıştı. yemin ederim beynimden vurulmuşa döndüm. kısacası ayrıldık. duydum ki 20 gün sonra onu da terk etmiş. bizim sette küçük bir meyhane var orada gördüm ozan'ı. dertli dertli içiyordu; gözleri dolu dolu. kadehimi kaptığım gibi oturdum yanına ve ona dedim ki... "
  5. 5
    Bir kadın tarafın arkadaşıyla beraber dolandırılan adam . Benim gözümde altınlarını hacca okutmaya götürmesi için veren insanlardan farkı yok