kayıt

lavaboda ayak yıkayan insan

  1. 1
    sığırın en önde gideni, bayrak sallayanıdır.

    bak nasıl durup dururken sinirim bozuldu. ulan koskoca banyo var, herif elimizi, ağzımızı yıkadığımız yere ayağını sokuyor. şeytan diyor al o ayağı pezevengin götüne sok!
  2. 2
    abdest almak isteyip lavabo mesafesine ayak kaldırmaya gücü yeten insandır. pisliğe basmamış olduğu müddetçe yemek artıklarıyla dolu ağızdan daha az mide bulandıran, garipsenecek bir yanı olmayandır.
  3. 3
    ben senin varoluşuna, geçiremediğin evrimine sokayım dediğimdir. siktir git ötede banyoda yıka. ama yok abdest alıyor, o zaman o ayak temiz oluyor değil mi ? böylelerine nasıl sövülmez.
  4. 4
    (bkz: komondor doğuran kil lavabonun anıları)
  5. 5
    (bkz: homo erectus)
  6. 6
    Çomardır, gelişememiştir. Ayrıca bencil bir insan olduğunu da göstermiştir. Diğer insanların elini, yüzünü yıkadığı yerde oraya mikrop saçmaktan başka bir şey yapmamaktadır. 2 dakika duşakabini açmaya üşenir.
  7. 7
    ayağını sabunla yıkayıp sonra da sabunla lavaboyu yıkıyorsa tertemiz insandır.
  8. 8
    (bkz: ayrıca puşttur ve haysiyetsizdir) tamam eleştirin de...dozunu kaçırınca komik duruyor be abi.
  9. 9
    abdest alıyor belki. nerede yıkasın? her vakit aldığı abdest için duşakabini mi baştan başa ıslatsın?
  10. 10
    normal insandır. sadece ellerini bile yıkasan lavabo pis bi yerdir zaten. evde yüzünü yıkarken lavaboyu suyla doldurup kafasını daldıran biri olmadığı sürece sorun yok. zira sıçtıktan sonra da eller lavaboda yıkanıyor.
  11. 11
    görüntü olarak yanlış geliyor sadece. biraz da görgüsel sanırım. kimine göre normal kimine göre anormal... olmasa daha şık olur kanaatindeyim.
  12. 12
    abdest alan 1 müslümandır. bunların neleri doğru ki bu işleri doğru olsun. oyna, devam.
  13. 13
    bir kişi tuvaleti yaptıktan sonra, ayaklarına idrar sıçrar , doğuda bir erkek tuvaletini yaptıktan sonra ellerini ve ayaklarını yıkar. bunda sıkıntı yok.
  14. 14
    Sunnidir. Asıl amacı kafa kesmektir. Allahu akbar
  15. 15
    bir iki üst seviye olarak pisuvara sıçmayı başarabilir bu insan...

    iğrenç.
  16. 16
    bulduğu gibi temiz ve kuru bırakıyorsa lavaboda yıkanabilir de. ama genelde bu olmuyor. olmayınca ne oluyor? sıkıntı çıkıyor. sıkıntı çıkınca ne oluyor? lavaboda ayak yıkamama yemini ettiriyoruz.
  17. 17
    bunun bir üst leveli için (bkz: lavaboya boşalan insan) nitekim internet dünyasında bol bol gördüğümüz olay. ow yeah