kayıt

pomeranian boo

  1. 1
    halamIn kIzInda olan kopek. 8 aylIkken 12 bin tl'ye almIslardI gecen yIl. ha o parayI hak etmiyor bence. buyumeyen bir kopek olmasI avantajlI ama istisnasIz her seyi yapmalarIna hatta egitime dahi gondermelerine ragmen etrafa isiyor. cabuk hastalanIyor falan.
    • o paraya bilgisayar alırdım ben yaa :( çok dertliyim akane çook :/
    • ah ah ben de alIrdIm :(
  2. 2
    Şangay'daki her 3 köpek sahibinden 4'ünde bulunan köpek cinsi.

    sendvid.com/...
  3. 3
    Aşırı derecede sevimli ve bir o kadar da agresif bir köpek türü.

    Agresif olduğu kısmını ben uydurdum. Mahallede birinde var, herkese havlayıp duruyor.
    Minnacık boyuna da bakmıyor hiç.
    • Benim gördüklerim tırsaktı hep. Bence sorun ülkede.
  4. 4
    bu ara pek popüler olan köpek. pomeranian boo cinsinin en sevdiğim özelliği karakteri canlı, tuhaf, her zaman uyanık, çok hoş ve neşeli bir kişiliğe sahip olmasıdır. fakat fiyatı da ciddi manada pahalı. bazı yerlerde sahiplendirme yaparak verebiliyorlar araştırıp bulmak lazım.
  5. 5
    fiyatları aşağıdaki ölçütlere göre değişen süs köpeği cinsi.

    • 750 $ 4,600 tl
    • 1,400 $ 8,700 tl
    • 1,750 $ 10,900 tl
    • 5,200 $ 32,000 tl

    kaynak: www.kopekler.com/...
  6. 6
    pomeranian boo herhangi bir zahmet gerekmeksizin neşe kaynağı olduklarından bu hissi yaşamanız için tek yapmanız gereken onu yanınızdan ayırmamak. sizinle geçirdiği süre uzadıkça sizin karakterinizi tanıyan köpeğiniz sadece bakışlarınızdan bir hata yaptığını anlar hale gelecek ve kendi köpeğim için konuşursam öne eğilip burnunu yere koyarak iki patisi ile kapatıp özür dilemesi ya da bir şey anlatırken iki patisinin üzerine kalkıp size bakmasının insana verdiği his paha biçilemez boyutta.

    www.ensonhaber.com/...
  7. 7
    Mutlu anlarınızda yanınızda sıçrayarak sizinle oynamak isteyen ve bu duyguları sizinle paylaşan stresli günlerinizde ise bu hissederek türlü hareketler ile yüzünüzde bir gülücük yakalamaya çabalar. Pomeranian Boo herhangi bir zahmet gerekmeksizin neşe kaynağı olduklarından bu hissi yaşamanız için tek yapmanız gereken onu yanınızdan ayırmamak. Sizinle geçirdiği süre uzadıkça sizin karakterinizi tanıyan köpeğiniz sadece bakışlarınızdan bir hata yaptığını anlar hale gelecek ve kendi köpeğim için konuşursam öne eğilip burnunu yere koyarak iki patisi ile kapatıp özür dilemesi ya da bir şey anlatırken iki patisinin üzerine kalkıp size bakmasının insana verdiği his paha biçilemez boyutta.

    www.ensonhaber.com/...
  8. 8
    Ayıcık, tilkii çeşit çeşit surat tipleri var bu Pomeranian Booların. Bendeki ayıcık olan ilk sahiplendiğimde çok küçük olduğu için tam anlayamadım ama bugün kuaför bakımından sonra görmeniz lazım tam bir ayıcık. Çok şeker ilgileleri buradan bakabilir.
    tr.pinterest.com/...