kayıt

türk kızı götü

  1. 1
    büyüktür.
  2. 2
    dodge kasası gibidir.
  3. 3
    davlumbaz gibidir.
  4. 4
    tempra slx kasasına benzer.
  5. 5
    daima yere bakar.
  6. 6
    birxsozluk.com...
    (bkz: temsili değil )
  7. 7
    şaplağa uygundur.
  8. 8
    dünyanın en şekilsiz götü olabilir. sebebi de kızlarımızın her canları sıkıldığında çikolataya düşmeleri, yemeği hayatlarının temel unsurlarından biri haline getirmeleri, hareketsiz yaşam tarzları, sporu "22 kişinin bir topun peşinde koşması :S" olarak görmeleri vs. vs. şeklinde sıralanabilir. yani mesele genlerde, iklimde falan değil. tamam soğuk ülkelerin kadını da erkeği de yapı olarak daha düzgün, daha sağlam oluyor ama yanıbaşımızda benzer iklimlerde yaşadığımız yunanistan, italya gibi örnekler de mevcut. lise yıllarında bir çeşit öğrenci değişim programıyla bizim liseye farklı ülkelerden lise öğrencileri gelmişti. o öğrencileri de daha önce belirlenen bizim lisenin öğrencilerine dağıtmışlardı. bir polonyalı hanım kız benimle aynı serviste olan bir kızın evinde kalıyordu. ben de bir haftalık süreçte bu polonyalının hal ve hareketlerini inceleme imkânı bulmuştum. bir kere kızın boyu 1,80 falandı 16 yaşında. bacaklar tığ gibiydi ama memeleri oldukça iriydi. her neyse. bizim servis her gün eve dönerken bir benzinlikte durur, biz markete girip ıvır zıvır alır, yolda otlana otlana giderdik. dikkat etmiştim, bu kız ikram edilen hiçbir şeyi almıyordu. ve bir yüz ifadesine tanık oldum ki şu an bile gözümün önüne geliyor. bizim türk kızlarının o cipsleri, çikolataları öğütüşüne iğrenerek bakıyordu kız. hani belli etmiyordu öyle ama ben bir saliselik bir ifadeyi yakalamıştım. velhasıl kelâm, yeme alışkanlıklarından ve fiziksel aktivitelerden geliyor bu bozukluk. bir de şu saçma sapan yüksek belli kot pantolonlar zaten çirkin olan götlerin daha çirkin gözükmesine sebep oluyor. yemin ederim o şekil pantolon giymiş bir kız görünce bakamıyorum ya. götten soğutuyorlar insanı. en azından siyah pantolon giyin. bakın o kusurları kapatıyor. her götü az biraz bakılır kılıyor. üniversitede sadece besyo'daki kızların götüne bakıyordum. bu da sporun önemini çok net ortaya koyuyor. oyşh bir de yaz kış tayt giyerlerdi. ulan üniversiteyi özledim be!
  9. 9
    dünya ortalamasının üstünde bence. İskandinav kızları çok övülür ama onlarda ne göt var ne de meme. uzun boylular ve vücutları dümdüz, tahta gibi. hiçbir çekiciliği yok.
  10. 10
    Genetik olarak kısa boylu bir toplum olduğumuz için * * yere yakın olan götlerdir ve asla türk erkeği götü kadar çirkin değildir.
  11. 11
    Askm gtm gzl mi??.s sorusunu duymaya sebep olursunuz, selülit ve bol miktarda sivilce mevcuttur.
  12. 12
    transformers gibi şekilden şekle değişen göt biçimidir. Kuru götlüsü de var, koca götlüsüde.
  13. 13
    şükretmesi gerekir, neticede bu götün yerinde olmak isteyecek milyonlarca insan var.
  14. 14
    (bkz: aşure kazanı gibi göt)

    Genel itibariyle çevremde oluşan göt şekli.
  15. 15
    benzetmelerde, pasif olarak kullanılmasını hakaret kabul ettiğim göttür. o özgün yapısıyla bence aktif bir şekilde benzetmelere girmesi lazım. örneğin (bkz: türk kızı götü gibi aşure kazanı) dediğimizde, hem aşure kazanının şekli şemaliyle ilgili bir imge kafamızda oluşmakla birlikte, göte hakettiği değeri vermiş oluyoruz.

    (bkz: göte göt demek)
  16. 16
    ekseriyetle amacı dışında yani seks için kullanılan göttür.eninde sonunda göttür işlevi de malumdur.
  17. 17
    (bkz: gurbetçi bavulu gibi göt)

    Genel itibariyle çevremde oluşan göt şekli.
  18. 18
    (bkz: domates kabuğu faciası)

    neyse linç yemenin kıyısından dönüp biraz da öveyim bari.. çok harikadır hepsi, insanın şaplaklayıp ısırası geliyor
  19. 19
    glute machine be hip abductor ile tanıştıktan sonra genetik dezavantaj falan dinlemeyecek göttür.
  20. 20
    Bi göt nasılsa öyle göttür. Önemli olan koca bi göt olmaması. Bi de şey dicem domates kabuğu entarisi şehir efsanesi değil mi ya
  21. 21
    türk kızı götünü bilmem de benimki bir erkeğe göre gerçekten büyük bir göt.