kayıt

açık giyinen sevgiliyi kıskanma nedeni

  1. 1
    kimisinin nedeni sadece adet yerini bulsundur.
  2. 2
    bakan kişinin insan gibi bakmamasından olan durum.

    zira biz de çok kıskanmak istemiyoruz ama durum bunu gerektiriyor.

    (bkz: sivas la burası)
  3. 3
    kişi bilir işi kendinden mi ne öyle bir atasözümüz var malumunuz. bazı erkekler gayet iyi biliyor neden kıskandıklarını.
  4. 4
    Üstteki entriyi kısmen haklı bulmakla beraber biraz muhalefet edeceğim.
    Öyle bir durumda ben özellikle bakmam en fazla bir kere göz çarpar sonra kafamı çeviririm. Fakat bulunulan ortamı tanıyorum. Hatun kişi geçene kadar geldiği yönden gittiği yöne geçtiği zaman kadar onu savuşturana kadar bakan tipler var. Bundan dolayı istemem öyle giyinmesini. Fakat belirli kıstasları var yani.
  5. 5
    Eli sikinde gezen uçkur meraklısı bir erkek değilimdir. Eğer seversem, sevdiğim kadından başkasını görmez gözlerim. En güzel eller, en güzel yüz, kaşlar, saçlar... Hepsi ondadır bilirim. Sevdiğime, sevgilime çocuklarımın annesi gibi bakarım ben.

    Mahremiyete önem veren biriyimdir. Yani öyle mini etektir, sırta kadar açık göt gösteren dekoltelerdir, bunlara karşıyım. Bunu bir kenara bırakalım:

    Kimse kusura bakmasın ama, benim gözümden sakındığıma bir başka barzo ağzından salyaları akıta akıta bakıyorsa, o herifin göbek deliğini alnına yapıştırırım.

    O yüzden sevgilim de buna dikkat etsin, beni insanlarla papaz etmesin isterim. He olmadı mı, yapamıyor mu, giderim yani. Ne insanları zorlarım, ne de kendimi zorlarım.