kayıt

isim tahmin etme testi

  1. 1
    bir onedio testidir.

    onedio.com/...

    "Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Ela'sın. Şimdi gerçek ismin midir bilemiyoruz ama bildiğimizden emin olduğumuz bir şey varsa bu sayfanın diğer ucundaki kişinin dünyanın en güzel kadını olduğudur. Afetsin sen; gözlerin derpem, gülüşün sular seller, sesinse yıldırım düşmesi... Elimiz ayağımız titremeseydi daha çok şey yazacaktık; ama NEYSE! :)"
  2. 2
    "Poyraz" çıktı!


    Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Poyraz'sın. İsminde kasıp kavuran bir hava var: Bir asilik, bir başına buyrukluk, bir serserilik ki sorma gitsin. Seni az tanıyanlara seni sorduğumuzda da aynılarını söyleyecektir. Fakat seni çok yakından tanıyanların bildiği üzere, durumunun bununla hiç mi hiç alakası yok. Sen aksine oldukça naif bir insansın; duygusal, ince ve tam bir beyefendisin! Viktoryan dönemi İngiliz asilzadesi gibisin bu yönünle, bir frakın-jüponun eksik :)
  3. 3
    "Umut" çıktı!

    Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Umut'sun. Sana boşuna bu isim verilmemiş, çünkü ailen sana gerçekten bel bağlamış: Onların umudu ve hayat ışığısın. Bu uğurdaysa elinden geleni yapıyorsun. Karakter binanı inşa ederken, aklının bir köşesinde hep onlar var. Tek düşüncen "aman onların yüzünü kara çıkarmayayım" var. Bizce gayet iyi gidiyorsun, aynen böyle devam, ey güven veren insan!
  4. 4
    Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Melisa'sın ve tüm Melisa'ların olduğu gibi bir adet afet-i devransın. Yaptığımız derin gözlemlere göre her 100 Melisa'dan 99'u güzel! Burada sadece fiziksel güzellikten bahsetmiyoruz; senin karakterin de güzel. Üff gıcık olduk sana bi ince, kusursuz musun nesin sen güzel kıs ;)


    hep 90'lar yüzünden..................
  5. 5
    benimkini hayatta tahmin edemeyecek olan testtir.

    edit: deniz çıktı. dedim ben tahmin edemez diye.
  6. 6
    benimkini tahmin edemese de yaklaşmış, beni "devrim" çıkarmış test.
  7. 7
    bir isimde onedio tarafından yakıştırılmıştır. batuhan dedi...

    Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Batuhan'sın. Batuhan'ların en belirgin özelliği oldukça çekici olmalarıdır ve çekicilikleri 3'e ayrılır. Birincisi komik çekiciliğidir. İkincisi çapkın çekiciliği ve üçüncüsü de doğal çekiciliktir. Sen bu üçünden en az birisine sahipsin. Eğer ikisine sahipsen zaten tehlikenin ta kendisisin. Fakat 3'üne de sahipsen... Üstad karşında ceketimizi ilikliyoruz; eğit bizi :).
  8. 8
    tahmine gel! kaç kişinin ismi uzay olabilir ki? saçma...
    Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Uzay'sın. Öncelikle sen orijinalsin, o ne şüphe! Ama orijinal olmak için kastırmıyorsun; senin fabrika çıkışın öyle. Gizemli bir tarafın olduğuysa su götürmez bir gerçek, tıpkı sırlarla dolu uzay gibi. Yani etrafındakiler kafanın içindekileri anlayabilmek için çıldırasıya paralıyor kendilerini :)
  9. 9
    onedio'nun aldığı moderatörlerin yetersizliğini gösteren testlerden biri daha.

    (bkz: dirim)

    böyle bi' isim varmış, yerseniz.
  10. 10
    ya bırak allasen dedirten bir onedio testidir. neymişim efendim tuanaymışım. bsg olmaz benden tuana falan, nefret ettirdin sevdiğim şarkıdan.
  11. 11
    (bkz: umut)

    Olmadı onedio.
  12. 12
    Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Poseidon'sun. Büyük ihtimal adın Poseidon falan değil biliyoruz; ama sen oldukça sıradışı bir kişilik olduğun için seni ne bu zamandan, ne bu memleketten, ne de bu gerçek dünyadan benzetecek bir şey bulamadık. Biz de Antik Yunan'a gittik, oradan Poseidon'u bulduk sana getirdik. Fena mı ettik?

    (bkz: onedio sikerim belanı he yavşak)
  13. 13
    verdiğin cevaplara göre tam bir meriçsin.

    bunu deyip bırakmış ankettir. gerisini anladım zaten uzun uzun açıklamalarına gerek kalmamıştır.
  14. 14
    ekin. kendi ismimi bilemese de en sevdiğim isimlerden birini yakıştırdı bana. Hoş ben ekin ismini kızlarda severim.
  15. 15
    poyraz çıktı. demiştim ben.
  16. 16
    cidden ismimi doğru bilmiş testtir.. üstelik son soruya "hayır" dememe rağmen..
  17. 17
    "kamaşullah" çıkarak beni şaşırtmamış olan testtir.
    verdiğin cevaplara göre sen tam bir kamaşullah'sın. Hayatın tüm zorlukları karşısında dimdik tüm heybetinle dikiliyorsun. Senin can damarından olup olup cesaret akıyor böylece seni gören insanlar cesareti karşısında ürkülüyor olsalar da sonrasında bu yerini hayranlığa bırakıyor. Hayatta dimdik durmaya devam yani. :)
  18. 18
    ''derin'' çıktı!
    Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Derin'sin. Senin en belirgin özelliğin çekiciliğin, mıknatıs gibi bir şeysin vesselam. Sen konuşurken insanları hipnotize ediyorsun, o an dışarıda bomba patlasa umurda olmaz, o derece etkileyici bir şeysin, sayın cazibe!
  19. 19
    test ya resulallah dedik sonuç ne çıktı. hera nedir yav.

    Verdiğin cevaplara göre, sen tam bir Hera'sın. Büyük ihtimal adın Hera falan değil biliyoruz; ama sen oldukça sıradışı bir kişilik olduğun için seni ne bu zamandan, ne bu memleketten, ne de bu gerçek dünyadan benzetecek bir şey bulamadık. Biz de Antik Yunan'a gittik, oradan Hera'yı bulduk sana getirdik. Fena mı ettik?
  20. 20
    Tuana çıktığım testtir.
    Uzun uzun yazmayacağım. Özetle cennete düşen ilk tatlı, munis, iyi huylu yağmur damlasıymışım.
    • 21
      janset çıktı ve ilk defa duyuyorum. çerkesçe güneşin doğuşu demekmiş, Ayşe fatma falan diyememiş bana bu ismi uygun görmüşler.
    • 22
      (bkz: emir)

      Hahahahahahah. Bildi..
      • 23
        (bkz: ubeydullah)

        Bozkırda açan çiçek demekmiş.
      • 24
        (bkz: elif)

        Ulam dün de stajda hoca durmadan bana elif elif diye seslendi. Allah allah.

        Dosdoğru, yalın, yalansız. Bunlar da ben, genelde yani.

        Evet sevdiğim insanı mezara dek desteklerim ama sevmediğim, neyse.

        Enteresan. Ama tabii az seçenek vardı ya elif ya merve ya zeynep. Bulamadı.
      • 25
        uzaymışım ben,lan yoksa...