kayıt

fırat yılmaz çakıroğlu

  1. 72
    Fikir ayrılıkları bu tarz meselelerde hele ki birinin ölümü üzerinden tartışılmamalı. Sonuç olarak, ülkene aidiyetin ne olursa olsun, birinin öldürülmesi insafsızca bir şey. Bunun üzerinden siyaset yapmak da büyük bir utanç. Daha da kötüsü de "iyi olmuş demek".
  2. 71
    Öldüğü saldırı bir terörist eylem bu konuda hemfikirim. Gel gelelim hem ülkücüler hem Kürtler ege üniversitesini o ölene kadar mesken bellemisti her hafta bir kavga oluyordu. İki taraftan da böyle bir kayıp olacağı belliydi.
  3. 70
    " Ölüme karşı göz kırpmadan yapılan her saldırış, büyük bir ülkü için çekilen her kılıç; bil ki boşuna değildir. "

    (bkz: Hüseyin Nihal atsız)
  4. 69
    Ruhu şad olsun..
  5. 68
    Geldi kahpe şubat.
    Gitti koca Fırat.
    Unuttuk sanma reis.
    Acımız taze, kinimiz diri!
  6. 67
    Bizler rahatça üniversite okuyalım diye bedel ödemiştir. Şehadeti çok şeyi değiştirmiştir. Şehadetinin üçüncü yılında rahmetle anıp ruhuna fatiha okuyalım.
  7. 66
    olayın görüntüleri
  8. 65
    Her şeyden önce bir fikrin bir ülkünün şehididir. Anlaşılmayan olay şu fırat ülkücü camia için ya da MHP içün şehid olmadı, bu memleket için şehid oldu. Bölücü orospu evlatlarına bir başına kafa tuttuğu için şehid edildi. Anlaması güç değil. Türkiye cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğünü savunduğu için yine mustafa kemal'in "...birinci vazifen türk istikbalini, türk cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafa etmektir" diyerek verdiği gençlik vazifesini yerine getirirken şehid oldu.

    Mekanı cennet olsun.
  9. 64
    sevmediğim bir akımın temsilcisi.

    sevmediğim şey türk milliyetçiliği değil. hatta kendimce vatanperver bile sayılabilirim.- burada anlamsızca vızzıklayacaksan şimdiden siktir olup gidebilirsin zira bunu kitle bile yemiyor- bu aklı olmayan arkadaşlar için bir nottu neyse asıl mevzuya dönelim.

    ama fanatiklik seviyesinde savunulan şeylerden nefret ederim. birkaç sene önce aynı boka batıp rahmetli hakkında saçmalamışım. o girdileri silmiyorum ibret olup kalsın ne hastalıklı bir geri zekalı olduğumu tüm sözlüğe erdemli bir şekilde göstermekten memnun olurum.

    saçmalarken elimde olmayan doneler ne. fırat'ın içinde bulunduğu ortamın onu neye ittiğini bilmiyordum. hakikatin tamamına hakim değildim. fırat'la ilgili düşüncelerim sadece zanlardan ve paranoyalardan ve belki kuru iftiralardan ibaretti ki öyle bir şekilde sıçtım ve sıvadım. kitleden farksızdım iki sene kadar önce demek ki.

    neyse nihayetinde her fikir değişmek için vardır. bu gece de sen bana bunu öğrettin fırat. huzur içinde uyu.
  10. 63
    bundan üç yıl önce kahpece şehit edilmiş bir vatan evladıdır.
    unutmadık yiğidim.
  11. 62
    Allah rahmet eylesin dedigim adamdir kendisi sagi solu yok bu isin hainligi var ona uzulmeyen net pkk'lidir benim nazarimda
  12. 61
    kendisini öldüren tutuklu sanık Nurullah Semo, ağırlaştılmış ömür boyu hapis cezası ve ayrıca 'örgüt üyesi olmak' suçundan 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 
  13. 60
    vefatının 2. yıl dönümü.

    üniversitelerde neden siyaset olmaması gerektiğinin kanıtı aslında. görüşü ne olursa olsun insanlar okulda eğitimine odaklanmalı. ne insanlar okula siyaset sokmalı ne de devlet okulları bir siyaset aracı olarak organize etmeli.
  14. 59
    Vefatının 2. Senesinde rahmetle andığım genç.
    Mekanı cennet olsun.
  15. 58
    ruhun şad mekanın uçmağ olsun reis. unutmadık.

    www.youtube.com/...
  16. 57
    karşıt görüşlü bir öğrenciden ziyade pkk üyesi olan bir kansız tarafından öldürülen öğrenci.
    allah rahmet eylesin.
  17. 56
    bildiğin benim okuldan benim bölümden, iki dönem üstümdü galiba. tam bu olayların olduğu zamanlar okula gitmeyi bırakmıştım, bırakmasam tam olayın gerçekleştiği yerde bir ağacın altında kitap okuyor olurdum herhalde. başka takıldığım hiçbir yer yoktu çünkü, hep de tek olurdum. bölümden arkadaşım yok, kendisini tanımam etmem, ama gençtir, çocuktur. türk kürt fark etmeden o okulda her çocuk ölebilir. ağaçların olduğu, oturduğum yeri de demir plakalarla kapattılar zaten sonra.

    neyse bence iki taraf da haksız, millet çatışmasına dalıyorsun ama yiyen yemeye devam ediyor bu olaydan faydalanıp. düşman başka. senin amacın insan gibi yaşayabilmek sadece, başka bir şey değil. bunu engelleyen de türk milleti kürt milleti filan değil, millet ile alakası yok.
  18. 55
    cana kıyan canidir. ideolojilerle bunun üzeri örtülemez.
    allah rahmet eylesin.
  19. 54
    Aşkınla senin bunca gönül etmede nale...
    Uğrunda akan gözyaşımız oldu şelale.
    Onmaz kara sevdamızı kan söndürecektir...

    O füsunkar ve güzel gözleri her kalbi deşen
    Öyle bir nazlı kızın aşkına düştüm ben ki...

    Ey bir eşi bulunmaz fedakar,mert arkadaş!
    Kıskandırdın bizi sen,bak ölümün ne kadar şanlı!

    Arkadaşımızın mert ve şan dolu göğsünde
    Şehitliğin nişanı kızıl bir gül açıldı....
  20. 53
    (bkz: Unutursak kalbimiz kurusun)
  21. 52
    gereksiz yere ölmemiştir benim gözümde. ha şöyle bir şey var: keşke siyaset taşlı-sopalı kavgalara sebebiyet vermese. sadece tartışarak sorunlar çözülebilse. keşke gencecik insanlar can vermese böyle bir sebepten. ama şöyle de bir şey var ki, fırat olmasa, o olmasa, bu terör sempatizanı orospu çocuklarının neler yapacaklarını benim anlatmama gerek yok sanırım. yakın zamanda üniversite okumuş veya şu an okuyan kişiler çok iyi biliyordur bunların üniversitelerdeki oluşumlarını.
  22. 51
    Allah rahmet eyleyesidir. Ruhun şad olsun. Hakkını helal et kardeşim. İnşallah kemiklerinin sızlamasına izin vermeyeceğiz. Zalime göz açtırmayacağız. Başaracağız başaracağız başaracağız !
  23. 50
    vaktiyle bir fırat varmış, var olsun.
  24. 49
    70'lerde 80'lerde idam edilen sağcıları say desek taş çatlasa bi tane iki tane sayabilecek insan deniz diyor, mahir diyor, berkin diyor ama fırat diyemiyor. berkini de konuştuk, aç bak ulaş bardakçı'yı da konuştuk ölüm yıldönümünde. ama müsaade edin de ideolojisi uğrana ölen diğer insanları da analım. fırat çakıroğlu'nun diğerlerinden hiçbir farkı yok. kendisi şerefiyle öldü. diğerleri gibi.
    ama görüşü sizinle uyuşmuyor ya, hemen bok atın. "su testisi su yolunda kırılır" demişler. bunu demeye hiç utanmıyor musun? 45 sene önce aynı cümleyi karşı taraf kurduğunda kızmamış mıydın? şimdi niye aynısını sen yapıyosun?
    i.hizliresim.com/...
  25. 48
    Berkin elvan ve Ali İsmail böyle gündem köşesine koyuldu mu koyuluyor mu eğer daha siyah koyulmayacaksa gerek yok daha siyah olmasına durumudur. l