kayıt

1000kitap

  1. 1
    keşfetmemle birlikte bende inanılmaz bir kitap okuma isteği uyandıran sitedir, tasarımı, içeriği her şeyi müthiş hazırlanmış, sadece kullanıcılar düşünülerek yapılmış bir site adeta.

    1000kitap.com
  2. 2
    kitap üzerine kurulu başarılı sosyal medya.
    Her ne kadar şu aralar ilk üye Profilinden uzaklaşmış olsa da hala kaliteli hesaplar mevcut.
    Ayrıca uygulaması da mevcut.
    • "Kitap üzerine kurulu başarılı bir sosyal medya" daha iyi olurdu sanki. :)
    • Haklısın, düzelttim. @putuk
  3. 3
    Bugün keşfedip üye olduğum site. Kitap kurtları için güzel bir platform olmuş.
  4. 4
    Birçok kitabın birçok insan tarafından incelemesinin yapıldığı mükemmel site.
  5. 5
    bugun uye oldum. cok bir numarasI yok ama bulunsun bir kenarda. goodreads'i daha cok seviyodum.
  6. 6
    üyeligim var ama sadece inceleme ve alıntıları okumak için bakıyorum. almak istediğim kitapların ön incelemesini oradan yapıyorum müthiş bir site bu açıdan.
  7. 7
    goodreads'e nazaran çok daha yüzeysel eleştirilerin ve kullanıcıların yer aldığını gözlemlediğim uygulama.
  8. 8
    okuduğunuz kitapları kaydedebileceğiniz, alıntı, inceleme ve fikirlerinizi kaydedebileceğiniz, kısacası; okuma düzeni oluşturabileceğiniz bir mecra. en başta güzel ve çok kullanışlı gelmişti ancak zamanla sitenin çok fazla amaç dışı kullanıldığını gördüm. bu da bir miktar siteden soğuma sebebi oldu.
    • sadece liste yapmaksa daha köklü olan goodreads'ı önerebilirim ben de burdaki listemi 1000kitap'a taşıdım ama facebook duvarı gibi site.türk diye belki güzel kitaplar keşfederim dedim ama ...
    • Teşekkür ederim goodreads'ı duydum, inceleyeceğim en yakın zamanda. 1000K aslında başlarda hoşuma gitmişti benim ama zamanla çok fazla boş hesap görmeye başladım ve birkaç sıkıntısı var halledilse güzelleşebilir belki, bir de sanki incelemeler hep tek yönlü. Birçok kitabın Neredeyse hiç olumsuz yönlerini eleştiren inceleme görmedim diyebilirim.
  9. 9
    ağustos'ta yıl sonuna kadar 20 kitap hedefi koymuşum fakat altı kitap okumuşum. mecbur cinali falan okuyarak tamamlayacağız hedefi.
  10. 10
    son zamanlarda okudugum kitaplarI not etmeye usendigimden, bi suredir bari burayI kullanayIm diyerek hesabImI canlandIrmayI dusundugum site. artIk buna da usenmeyeyim yaw.
  11. 11
    güzel bir site ancak içindeki insanlar evlilik programına katılmış gibi davranmasalar her şey daha güzel olacak.
  12. 12
    ergenlerin ya da ergen ruhluların doluştuğu, flört sitesine evrilmiş olan site. fikir güzel ama burası tr arslanım...
  13. 13
    üyelik açmak gibi bir hatada bulunmuştum. adamın biri takip edip mesaj atmıştı; birkaç mesajdan sonra “kiminle konuştuğumu bilmek istiyorum fotoğraf atar mısın” demişti. olmadığınız masa yok be.
  14. 14
    alıntılar kısmı için, hangi kitaba bakarsanız bakın; aşk meşk bi şekilde çıkaran(bazen gerçekten hiç alakası olmamasına rağmen) insanları bulunduran site.

    yazık la