kayıt

atatürk'ün eski karızmasınin olmaması

  1. 1
    daha karizmatik, başarılı, kasları ve atletik yapısıyla tüm kızların gözdesi, haşin erkek tayyip erdoğan gibi bir liderin ortaya çıkmasıyla meydana gelen durum. ne derlermiş azizim, neydim degil ne olucam demeliyiz...
  2. 2
    (bkz: ne diyo lan bu değişik)
  3. 3
    liderlik anlayışı kıt olanlara dert olmuştur. ayrıca müslümanların aklının fikrinin cinsellikte olmasını akıllara getirir.

    not: islamsporluyum
  4. 4
    karizma puanının artmasından kaynaklanan durumdur. şöyle ifade edeyim karizma puanı 10 üzerinden veriliyorsa atatürk 10 alır. ama şimdi max karizma puanı 11 olduğundan sanki eski karizması gitmiş gibi gözükür.

    siyasi adamların karizma puanları
    rte: 11
    kk: 1
    db: 4.0

  5. 5
    max weber'in tanımına göre "karizmatik lider" işini iyi yapan lider anlamına gelir. atatürk öldükten sonra bu sıfatı değişmez, görev başındayken yaptığı işler bu sıfatı almasını sağladıysa buna azalma ya da artma olmaz. karizmatikse karizmatiktir, değilse değildir.
  6. 6
    (bkz: Arnold Schwarzenegger'i her gece rüyada görüp hallenmek)
  7. 7
    heykellerine bakıldığında daha da gerçek olduğu görülen durum.

    yahu şey takıldı aklıma.

    kaslı ve haşin bakışlı, ülkesini canı gönülden seven ve koruyan, yücelten bir liderimiz var şuan.

    peki soruyorum size ey halk. niye bu liderimizin heykelleri yok çevrede?
  8. 8
    (bkz: önce güldüm sonra bastım eksiyi)
  9. 9
    (bkz: atatürk ü seven kişileri göreyim kaç kişiyiz demek amaçlı açılmış başlık)
  10. 10
    tayyip erdoğan hitabet yeteneği ve belagat olarak en büyük 3 partinin liderleri içinde bence en başarılısıdır.boy pos olarak da sayın bahçeli ve kılıçdaroğlunu açık ara geçer ancak hiç sevmesem de tek rakibi selahattin demirtaştır. yalnız siyaset bilimi terminolojisinde "karizma" böyle bir şey değildir. meseleyi yakışıklılığa indirgerseniz atatürk bir brad pitt sayılmaz ama adam kaç savaş kazanmış.kazandığı bu savaşlar onu halkın gözünde ardından gözü kapalı gidilecek biri yapmışsa karizma budur.
  11. 11
    (bkz: trollüğü becerememek)
  12. 12
    10 Kasım yaklaştıkça daha da farkedilen durumdur efendim. eskiden hatırlıyorum böyle anasınıfında falan iken, baya duygulanırdık ühü ühü ulu önderrrr ühü ühü yapardık 10 kasım yaklaşırken bir hüzün sarardı içimizi. Yahu şimdi ne milli bayram, ne 10 kasım... vız gelir tız gider.
  13. 13
    başlığı açan şahsiyetin tipi bıyığı sözleri ayakkabı seçimleri bile tahmin edilebilmektedir (bkz: götkılı)
  14. 14
    (bkz: atamı karıştırma)
  15. 15
    Böyle göt kılları trolluk yapmayı çok seviyor. Karşına alsan iki kelam edemeyecek olan zigot gelmiş burada analiz yapıyor
  16. 16

    sgmyazilim.com.tr/...
  17. 17
    üzülerek söylüyorum ki kısmen doğrudur.

    günümüzde akp'nin yarattığı karşı devrim sonucunda atatürk sadece kurucu lider sıfatında kalmıştır. bunu birçok yeni büyük ölçekli inşaatlardan adının silinmesinden tutun da atatürk köşesinin okuldan kaldırmasına hatta chp'deki portre krizine kadar üst üste toplayınca yekünde bu sonuç çıkıyor.
  18. 18
    İnsana seven değil,siken yakışır bazen.öyle insanlar epey fazla,yüzde elliye yakınlar ülkede.
    Ee kardeşim o kadar sikilersen,karizma anlayışın da böyle sikik olur elbet.
  19. 19
    (bkz: karizmaya bakarak oy vermek)
    keşke karizmaya değil de insana değer verene göre oy verseydiniz, senelerdir ocağı yanmayan kalmadı sayenizde. ayrıca küçük enişteye bakıyorum da o ne karizma swh
  20. 20
    Karizma insanın içinde olur, içine girince de anlarsın kaç santim olduğunu...