kayıt

ağlarken kahkaha atmak

  1. 1
    * *
    genelde filmlerde görülen olay. karakter böğürerek ağladığı bi anda aniden yaşadığı bi aydınlanmayla kahkaha atmaya başlar. sonra bu kahkaha yavaş yavaş sinsi bi gülümsemeye dönüşür.
  2. 2
    arkadaş ortamında içli içli sesli sesli ağlarken bir den bütün arkadaşlarla beraber gülünmesi kahkaha atılması durumudur. bi hayli komik olur hüzün dağılır falan.

    hüzün kovan kuşum nerdesin?
  3. 3
    "hunimi alabilir miyim?" evresinin başlangıcıdır.
  4. 4
    obsesif kişiliğin çöküşü.
  5. 5
    bizzat yaşadığım olaydır.ağlarken bir anda nedensiz kahkaha atmak gelir içinden.sanırım fazla ağlamanın yan etkileri olsa gerek.
  6. 6
    (bkz: sinirden gülmek)
  7. 7
    belki de bir çocuğun yaşadığı olay; ağlar ağlar ağlar... bir şaka yaparlar büyükleri, kahkahalar atarak güler ve bir yandan gözyaşlarını siler.
  8. 8
    sinir harbini kaybetmektir.

    şu an kahkahalarımdan dolayı devam edemiycim.
  9. 9
    ruh hastalığına delalettir.

    (bkz: ağlarken içim güldü gözlerim)
  10. 10
    kafayI saglam sIyIrdIgInIzI gosterir evlerden Irak.
  11. 11
    geçenlerde başıma geldi.
    böyle çok buhranlı olduğum bir andı ve atmye ev kirasını yatırıyordum. akbank 20 lira keseceğini söyledi 20 lira da bozuk yok yanımda dön dön dükkanlarda 20 lira aradım. sonra geldim atmye parayı yatıracakken paralar kıvrıldı ben de çekince atm 10 dakikalığına bozuldu. düzelmeyince ben de atmye elimde deste yaptığım paralarla vurarak ağlamaya başladım. o ara arkadaki çiftin "yaa aşkım ne alacaksan karttan çektirelim, nolur gidelim ben korkuyorum" dediğini duydum. para yattı sonra eve giderken yolda dur biraz da eski sevgilimi düşüneyim üzülmüşken onu da aradan çıkarayım dedim ve bir müddet ağlayarak "biz neden böyle olduk, bana bunu nasıl yaptı" falan diye diye kendi kendime konuşarak yürüdüm. sonra eve geldim ki mutfakta börek var ve ev arkadaşlarım çay demlemiş. oturdum yanlarına bir yandan ağlayarak bir yandan da kahkaha atarak "evde börek var neden demiyorsunuz, atmyi dövmezdim börek var deseydiniz" diyerek börek yedim.

    psikolojik açıdan çok sağlam değilim biliyorum.