kayıt

james dean

  1. 1
    * *

    24 yaşında arabasıyla yaptığı kaza sonucu ölen abd'li sinema oyuncusu.

    belki oyunculuğu ile belki de yakışıklılığı ile mutlaka efsane kategorisinde yerini alacaktı ama genç yaşta gelen ölümü onu bu kategoriye daha çabuk taşımıştır.

    ayrıca;

    bistro bellman ve robin hood ile birlikte alanya'nın en gözde mekanlarından biridir. yolunuz düşerse mutlaka uğramanız tavsiye edilir.

  2. 2
    little bastard'ıyla kaza sonucu hayatını yitirmiş "hızlı yaşa geç boşal"cı kişi.
  3. 3
    i.imgur.com/...
  4. 4
    alanyanın güzel bir barının ismi
  5. 5
    (bkz: james deen)
  6. 6
    8 şubat 1931'de doğmuş, henüz 24 yaşındayken -30 eylül 1955'te- little bastard lakabını taktığı arabasıyla kaza yapmış, ve hayatını kaybetmiş efsane oyuncudur. 3 filmde oynamıştır, rebel without a cause (jim stark rolünde), east of eden (cal trask rolündeydi) ve giant (sonradan zengin olan jett rink'ti bu filmde).
  7. 7
    miyopi olmasına rağmen gözlük takmaması ile birlikte kullandığı araçla (yanılmıyorsam porsche 550 spyder) aşırı hız sonucunda 24 yaşında ölmüştür.

    öldükten sonra giant (bkz: elizabeth taylor ) isimli filmle en iyi yardımcı erkek oyuncu oscar' ını kucaklamıştır.

    hakkında yazılacaklar var ve ben sıkıldım pfffff.

    (bkz: elia kazancıoğlu)

    (bkz: metod oyunculuğu)
  8. 8
    prag şehir merkezinin ordaki gece kulübünün adı. maden suyu biradan daha pahalıdır. kızlar teklif ederler tipiniz düzgünse. bana ettiler mesala. sonra kız sabah 50 euro istedi. herhalde parası yoktu garibimin ben de verdim.
  9. 9
    akla gelen tüm yakışıklı oyuncuları bir listeye koysak, zirveye bu adamın oturacağı besbelli -belki al pacino ile kapışır, bilemedim-. mükemmel bir jön, karizması insan sömürür. 24 yaşında gencecikken dünyaya veda etmesine en az albert camus'ya üzüldüğüm kadar üzülmüştüm.
  10. 10
    tam çatır çatır am sikeceği zaman hak'kın rahmetine kavuşan kişi.

    her genç ölüm erkendir.