kayıt

mahsun kırmızıgül

  1. 1
    son dönemde yaptığı filmlerle gündeme gelen arabesk sanatçısı...
  2. 2
    alem buysa kral benim diyerek müzik piyasasına adım atmıştır..

    çıktığı seneyi azçık zorlasam hatırlarım da yaşım ortaya çıkmasın şimdi.
  3. 3
    bir dönem düet yaptığı cem karaca, fincancı bedih gibi duayenlerin vefatı sonrası uğursuz ilan edilen isim... hayat çok garip evet...
  4. 4
    taksim gezi parkı direnişine destek vermeyerek şaşırtan sinemacı sanatçı.

    "Havalimanı, 3. Köprü, Kanal İstanbul, metro, metrobüs ve tüneller istemeyen gericilerin yanında yer almam mümkün değil"
  5. 5
    hangi kafayla o insanlara gerici diyebiliyor anlamak mümkün değil. ya bu adam çektiği birkaç filmden sonra gaza geldi ben hedeyim ben hödöyüm demeye başladı ya da zamanında film çektiği abileri belini okşayıverdi. dikkatinizi çekerim, belini.
  6. 6
    sesini çok sevdiğim, şarkılarıyla büyüdüğümüz, gurbetimize, hasretimize ortak olan çok sevdiğim sanatçı. şarkıları arabesk çizgiye biraz daha uzak halk müziğine biraz daha yakın gibidir ama tam olarak sınıflandırmak mümkün değildir. yıkılmadım albümü çok iyidir. son iki albümde çıkardığı pop şarkılara çektiği kliplerden sonra gözümden bir dönem düşmüş, kendisi de yaptığı hatanın farkına varıp müzik sektöründen çekilmiş ve sinemada çok iyi işler yapmıştır.

    türkü yorumları efsanedir. özellikle bahçada yeşil çınar ve ağlasam mı gibi iki canlı yorumu var. bunun dışında yorumladığı bir çok türkü "yüzyılın türküleri" albümünde ve diğer albümlerde yer almıştır. şarkılarını hala sever ve dinlerim ara ara. her ne kadar kendini elitist gibi gören bir çok insan burun kıvırsa da müziğiyle (ekonomik olarak) alt kesimin gönlünde yer etmiş birisidir, seveni çok fazladır, tahmin ettiğinizden fazla.
  7. 7
    Artik bir sanat yönetmeni. Çektiği filmlerle bir marka.
  8. 8
    mümkünse film çekmemesini istediğim yönetmenimsi. sanat haricinde her şey var filmlerinde. biraz ezan, biraz lgbt , biraz kürtçe konuşmalarla ajitasyonun dibine vurmuş ve film diye ortalığa salmıştır.
  9. 9
    o bile evleniyor. hayat işte.

    www.cnnturk.com/...
  10. 10
    seni seviyorum demenin 100 yolu adlı kitabı çıkartacak yazar, astronot, falcı, şarkıcı, senarist, yönetmen, boksör, part-time hayırsever ve aşçı.

    gifgalaksi.com/...
  11. 11
    İsviçre çakısı gorse kendinden utanir öyle bi adam.
  12. 12
    orta doğu ve balkanların bir numaralı çapkını.

    gifgalaksi.com/...

  13. 13
    Filmleri on numar olan yakışıklı adam
  14. 14
    bu zalim diye devleti kötülüyormuş zalim diye devleti kötülemeye utanmıyor musun lan adam bozuntusu.
  15. 15
    çözmemiz gereken mesele ise bu adamı dövmediğimiz yakmadığımız kurşunlamadığımız tehdit etmediğimiz hal de ne diye şarkıların da yoruldum annem annem ben ne günler günler gördüm annem annem ben ne acılar çektim yıkılmadım şerefsizlere yenilmedim burayım yıkılmadım ayaktayım gibi laflar ettiğidir.
  16. 16
    (bkz: Mahsun redrose)
  17. 17
    seda sayan'ın dişlek zamanlarının beline dolanan yağız delikanlısıdır. ayrıca acun'un imitasyonu sayılabilir.

    o da bade işçil ile sevgili olduktan sonra kendisini baya bir meşhur etmiş ama acun kadar dile dolanmamıştır. zengin olmayıp biraz da keko olduğu için mi bunlar? nekadanayıp.
  18. 18
    devlete zalim diye dil uzatıyormuş insan devletine zalim der mi mahsun kırmızıgül gibi adam bozuntusu sanatçı lafını hak etmiyor devlet sana zalim diyecek ne zarar verdi lan bozuntusu.
  19. 19
    Muhalif bir tavra bürünmüş sonunda. Selo başkanın izinde olma kararı almış sanirim xd.

    twitter.com/...
  20. 20
    sosyal medyada herkesin ortak tepki gösterdiği akplilere tepki göstermeye devam ediyor. bakalım daha neler diyecek?

    twitter.com/...
  21. 21
    gece gece sırılsıklam oldum, bu ne seksiliktir yav.

    www.exkutupsozluk.com/...
  22. 22
    Sevdalıyım klibi aklıma geliyor adamın adını ne zman görsem. Unutamıyorum o sahneleri o tuhaflıkları,unutamıyorum...