kayıt

sınav sonucunu öğrenmeye çalışan sülale bireyi

  1. 1
    küfürü haketmiş insandır. evet efendim, çocuk öss'ye veya sbs'ye girer, sülale bireyi bir göt arar sınavlar açıklanmış kız, nasıl bizimkinin puanı der. o da doğal olarak yoğunluktan dolayı şu an bakamıyoruz der. yavşak birey yine girer devreye ve o sihirli cümleyi sarfeder. teceyi ver ben bakayım. amını siktimin sen sanki ösym'nin merkezinden giriyosun.

    bu nota her zaman çocuk kendisi bakmak ister ilk olarak, şu orospuçocukluğunu her yerde görüyorum. hoş bana da iki kişi yaptıydı. istemediğin yerin tuttuğunu veya bir yer kazanamadığını bir başkasından öğrenmek kadar kötü bir şey yoktur belki de.

    sonra yavşağımız telefonla arar, bir yer tutmamış, üzülmeyin canım benim bizimki zaten çok akıllıdır, seneye bir yere girer vs... amını yurdunu siktiğim insanlarını gördüğünüz yerde camdan aşağı atın.
  2. 2
    aşırı derecede meraklı bireydir. daha sonrasında eleştirmek için pusuya yatacaktır. sonuç ne olursa olsun.
  3. 3
    öğrendiğinde iyi veya kötü tepki vermek yerine elalemin çocuklarıyla kıyaslayacaktır. öğrenmek istemesindeki tek sebep de budur sanırım.
  4. 4
    Hımm.. O da iyi bölüm yha... Şeklinde bir tepki vermesi muhtemel sülale bireyidir.

    2 yıllık nalbantlık kazanmışım bana tıp yazamıyor muydun? Diyorsun. Ayıp.
  5. 5
    kan bağı olarak yakın akraba olmasına rağmen uzak olan akrabadır. ziraat istiyorum dediğimde çok ütopiksin , tıp falan oku dediği için sikimde olmayan akrabadır. asıl sensin ütopik lan , önüne geleni tıp bölümüne alıyorlar sanki.

    (bkz: akılsızsın madem konuşma)
  6. 6
    hiç unutmam bir gün sınav sonucumu sormak için sabah önce anneannem sonra dedem ve sonra teyzem aradı. Üçünün aynı kahvaltı masasında olması dışında bir problem yok.
  7. 7
    Sizi merak eden birileri var işte amk işin güzel tarafına bakın. Kültürümüz yok oluyor. Son yılları yaşıyoruz, keyfini çıkarın. Bundan 10 sene sonra kimse kimseyle muhatap olmayacak zaten. Olanın da muhakkak bir menfaati olacak sizle.
  8. 8
    Genelde pek iyi niyetli değillerdir. En azından bizim sülale bireyleri öyleydi. Bunlar daha sonra da okulda not durumuyla ilgili olarak sıkıştırmaya devam ederler. (bkz: Düşün yakamdan)