kayıt

eski sevgilinin doğum gününü kutlamak

  1. 1
    insanı yapsam mı yapmasam mı tereddütünde bırakandır... ama asıl mesela nasıl ayrılındığıdır... şayet sorunlu bir ilişki olduysa değil doğum gününü kutlamak doğduğu güne lanet bile edilir...
  2. 2
    garip bir olay.
    iki taraf sevgi ve saygı çerçevesi içersinde ayrılmış olsa bile bu hareket bence nizami değil. her an kırmızı kart çıkabilir.
    kutlamak için hiç değilse yaşantısından biraz olsun haberdar olmak önemlidir. sonuçta geçmiş. geçmiş yani.
  3. 3
    (bkz: gereksiz olaylar) benim için eski kavramını aldıysa hayatımdan tümden silerim. Ayrılalım ama arkadaş kalalım olayları tamamen zırvalık. Napıyım ben senin arkadaşlığını be.
  4. 4
    o benimkini kutlarsa ben de kutlarIm onunkini diye dusunuyorum. kIsasa kIsas.
  5. 5
    Eski erkek arkadaşım bir ara 2 sene üst üste kutlamıştı. Ben onunkini kutlamadım diye kutlamayı bıraktı herhalde. Biraz gereksiz bir eylem.
  6. 6
    ''ya hala bir şeyler hissediyorum sanarsa?'' korkusu yaşatır. hiç kutlamadım o yüzden.
  7. 7
    tam bi dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır sendromu. gereksiz kere gereksiz.
  8. 8
    bir nevi kendini hatırlatmadır çoğu zaman. alttan alttan 'ben buradayım' mesajı verir.
  9. 9
    Duygu karmaşası yaratan, gereksiz bir eylem olduğu kanısındayım...
  10. 10
    Eski sevgiliniz Osuruktan nem kapmayan biri ise kutlanabilir. İnsanlık ölmedi sonuçta, hayatınızın belirli bir döneminde güzel şeyler yaşadığınız birinin doğum gününü kutlamak kadar normal bir şey yok.
    Ancak eski sevgiliniz bu kutlamadan umutlanacak bir tipteyse kutlamamak en iyisi. Başımıza dert almaya gerek yok.
  11. 11
    kime ne faydası var?
  12. 12
    medeni bir eylem. size ilişkiniz boyunca sevgi ve saygı duyduğunu düşünüyorsanız yapmanız gereken eylem aynı zamanda. heh kötü ayrıldıysanız ya da ayrıldıktan sonra bir şeyleri görme fırsatı yakaladıysanız bilemem.
    ki bence olması gereken eylemdir. çok abartılacak bir şey yok bunda.
  13. 13
    çok fazla anlam yüklenmemesi gereken eylem. sadece eski sevgili için de değil herkes için geçerli bu durum. siz doğdunuz diye dünyaya bir bok olduğu yok dostlar.

    evet her şeyi dünya bazında düşünürüm.
  14. 14
    Masum amaçlar barındırmayan eylem.
  15. 15
    "oradan bir sohbet açılır, konuşuruz da belki bana döner" umuduyla yapıyorsanız boş iştir. üniversite zamanında böyle farazi bir şeye girişip doğum gününü, kadınlar gününü vs. ne bulursam kutladım da resmi bir "teşekkürler" cevabı haricinde hiçbir şey almadım. teklif edin ama ısrar etmeyin. benim inancıma göre nasibinizde varsa zaten gelir bir şekilde. yoksa, kırk takla atsanız da gelmez.
  16. 16
    2 arkadaşımın başına geldi 1 i kutladı diğeri kutlamadı. Eski sevgiliden geri dönütlere bakılırsa gereksiz (değmez kardeşim) bir eylemdir. Yapmayın!