kayıt

in bruges

  1. 1
    colin farrel'in baş rolünde yer aldığı içinde kısa da görülse daha sonra 127 hours filminde rol alan clemency poesy'nin yer aldığı bruge sokaklarında geçen mükemmel bir hikayeyi anlatan güzel film.
  2. 2
    --- spoiler ---

    profesör moody'nin yine şahaneligini kanıtladıgı grindelwald'ın yine voldemort tarafından harcandıgı , fleur delacour' un yine çok guzel olup da agladıgı şahane sanat şöleni. muzikleri muhteşem ,brugge muhteşem dolayısıyla göruntuler şahane, harika bir ingiliz kara-komedisi. denizden ingiliz çıksa izlerim, dedirtmiştir yine. ken ve harry arasındaki suikastçi saygısı,ray ve ken arasındaki abi-kardeş kıvamındaki dostluk ; harry ,ray ve ken'in hikayesi çizilmiş dolu dolu karakterler olması, filmde görunen herkesin absurtce guldurebilecek replikler savurması... bu filmi daha önce izlemedigime o kadar pişman ediyor ki beni.

    ayrıca buradaki ken'in izduşumu sing street'teki brandon'dır.

    --- spoiler ---

    belçika'ya gidip ortaçag ruhunun yuze buram buram vuran sokaklarında leffe içme istegi uyandırdı gece gece.

    simon pegg'in cornetto uçlemesi gibi yanında doyumsuz bira ile izlediginde keyfi katlanacak filmlerden.

    henuz izlenmediyse,izlenilmesi tavsiyedir.
  3. 3
    Bahsetmem gerektiğini düşündüğüm on numara bir kara mizah filmi.

    (bkz: fuckin' bruges)

    Colin farrell'ı sevdam haline getiren ve şaşırtıcı bir konuya sahip film. İlk izleyişimde başlarda sıkılmıştım ama sonu ile başını unutturan filmlerdendi.

    Adamlar yapıyor abi.
  4. 4
    benim mizah anlayışım mı kötüleşiyor anlamıyorum ama gülmedim pek. sundance filmlerinin genelinde gördüğüm şakalar vardı, klişe geldi biraz. ortalama film.