kayıt

intihar

  1. 26
    yanlış bir öz eleştiri biçimidir, demiş adamın biri.
  2. 27
    pbs.twimg.com/...
  3. 28
    manyak işidir. hele de başkasının da yanmasını istiyorsa kişi:

    twitter.com/...
  4. 29
    yapılmaması gerekendir. dini boyutundan, yaşamın güzel olduğundan falan dem vurmayacağım ama. en azından bu ülke de denenmemelidir. benliğindeki varoluşsal kırılmalara dayanamayıp intihar ediyorsun, arkandan komşu teyzeler "kendini intahaar etti" diyorlar. karnına da bıçak koyuyorlar.
  5. 30
    YAŞI KAÇ OLURSA OLURSUN"AH BE ÇOCUK BU ACELEYE NİYE?" DEDİRTİR İNSANA. GERİDE KALAN İÇİNSE YUTKUNAMAYACAĞI KADAR BÜYÜK BİR YUMRU OLUŞTURUR..
  6. 31
    Yalnızca gerçekten ciddi tek bir felsefi sorun var o da intihar. Hayatın yaşamaya değip değmediğinin analizi der Albert Camus. Bana göre de öyledir çünkü bu sorgulamaya girildiğinde diğer felsefi sorularla da karşılaşırsınız.

    *
  7. 32
    'ananızın amına kadar yolunuz var, ben gidiyorum' demektir. mecbur kalmışlık.
  8. 33
    umudu tamamen kaybetmektir. böyle intihar konusu açılınca,intihar haberi duyduğum an başlıyorum varoluş sebeplerimizi düşünüyorum..bildiğin analiz ediyorum onların neden intihar ettiğini..ve acayip etkileniyorum mehmet pişkin olsun (bkz: intihar etmeden önce video çeken travesti) olsun.. korkunç bi olay.
  9. 34
    umudun anlamını yitirmesidir.
  10. 35
    teşebbüs halinde olan birine atlasana diye tempo tutulan bir ülkedeyiz malesef.
  11. 36
    geride kalana kafayı yedirtir.
  12. 37
    bırakın geyiği de... intihar edenlerin bir kısmı sesini duyuramayan insandır ve birini veya birilerini cezalandırmak için yapanlar... araştırmalara göre he önden bir şekilde belli etmiş.
    kıyıda kenarda notlar
    yokluğumda du bakiiim ne yapacaksınız demeler

    bu tür işaretler üstüne bir de intihar kelimesi alıyorsa ağzına bir insan "ciddi"ye alın. gidin konuşun dertleşin, eşeleyin. ve bunu da bilgi olarak aklınıza yazın... yarın bir gün hepimiz çoluğu çocuğu sorunlu ergeni vs arkadaşı olacak.
  13. 38
    birxsozluk.com...

    kadıköy'de uzman bir psikoloğun intiharı vakasında görüyoruz ki fazla düşünmeden seri bir şekilde yapılması daha kolaydır. www.okuyazturkiye.com/...

    kendinin katili olmak kolay değil.
  14. 39
    kişi her gün güneşi ve ayı görebiliyorsa, biraz ekmek ve çocuk kokusu varsa hayatında bencilliktir zannımca.
    ne kadar kutsal şeylerle ödüllendirildiğimizi anlayamıyoruz çoğu zaman.
  15. 40
    4 kez deneyip basarisiz oldugum eylem artik kullanmiyorum .

    (bkz: bilek kesmek)
  16. 41
    "intihar; ölüme uzanmak değil acı çekmeden geceyi durdurmaktı."
  17. 42
    yaşadığınız sürece alıp alabileceğiniz en mantıklı ve yerinde bir iki karardan birisidir.
  18. 43
    kalitesiz örneklerine her daim rastlanan yaşamı sonlandırma şekli. #986889

    insanlar sanırım gerizekalı yahut gerçekten vizyonsuzlar. ulan ben de mesela geride çoluğum çocuğum olmazsa intihar etmeyi mantıklı buluyorum. belli bir yaşın üzerine gelince yaşlılıkla vs uğraşmaktansa ben gidiyorum deyip gitmek en makulu. ölüm asla bir son değil diye düşünüyorum. ve bir çok insanın aksine yaşlanarak ölümü unutarak ölmektense onunla yüzleşerek ölmek en büyük arzum. o an yaşanacak adrenalini ömrüm boyunca almamış olacağım. ve intihar sayesinde yaşamımın en muhteşem anını yaşayacağım. son perde en nefes kesici sahne olacak yani bir bakıma.

    işte tüm bunlar açısından özetleyecek olursak, vizyonsuz insanlar intihar etmesin lütfen ya. onların intihar etmeye hakkı olmasın mümkünse. sonra intiharın itibarı yerlerde sürünüyor. işlerimi tamamlayıp geride kalanlarım ve hala varsa sevenlerim için kitabımı/anılarımı vs yazdıktan sonra, cesedimin lokasyonunu bölgedeki yetkili birilerine bildirip grand canyon'dan atarım kendimi .*. işte adrenalin. yahut da uçakla atlanabilecek en yüksekten atlayıp paraşütümü havada çıkartırım ve özgürlüğe bırakırım kendimi. eminim o an hayatımın en güzel anı olacaktır. umarım bunları yapma fırsatına erişirim. hayaller/hayatlar capsi olmam umarım. yani huzurevinde bokumda boğularak ölmem inş. teşekkürler evren. seni anlıyor ve yapısal olarak parçalanıyorum. şimdi çayımı içip meditasyonumu yapacağım. teşekkürler yaşam ama intihar güzel bir son. bunu da kabul ediyorum.
  19. 44
    sadece bedensel olmaz
  20. 45
    en ikna edici şekli şimdi senin göz göze gelmektir.
  21. 46
    Çok çok uç noktaları dışarıda bırakırsak eğer aklı olan insanın asla yapmayacağı bir eylem diye düşünüyorum.

    Devamında ne olacağını bilmediğin bir hayattan kolayca vazgeçmek çok ilginç.
    Biraz korkaklık işte...
  22. 47
    eşyalaşmayı istemek, bütün öznellikten ve değerlerden arınmak. Yok olmak.
  23. 48
    İntihar genden aktarılan bi özelliktir ki ailesinde var ise bok yoluna sürüklenecek olan kişi.Bu arada haplarla intihar etmeyi deneyip sürekli ölmeyenler mal mısınız..
    • mal değiller kimi ilaçlar sağlığı düzelteceğine daha da bozabiliyor intihar isteğini artırabiliyor bu durumda kişi en acısız yöntem olabileceğini düşündüğü elinin altındaki ilaçlara yönelebiliyor , içlerinde mal olanları var ama ilaçların yan etkisini de yabana atmamak gerek.www.ustunongel.com/...
  24. 49
    bir intihar 3 ile 15 sn arasında karar verilir ve hemen hazırlıklar başlanır. bir planlama yoktur. intihar edicem diyenlere itibar etmeyin. heee deyip geçin.
  25. 50
    Sanırım birazdan yapacağım eylem.
    • git yarım kokoreç ayran at bir şeyin kalmaz. saçma saçma şeyler yapmayın mk.
    • Başaramadım.
    • bence bu bir başarı ^^