kayıt

vestel

  1. 1
    zorlu holding bünyesinde bulunan teknoloji beyaz eşya dijital ürünler üreten şirket. hemen hemen bütün evlerde bir şekilde bir ürünü olabilir.
  2. 2
    manisa'dadır fabrikası. çalışanlarına işçi değil de köle muamelesi yapar. sendikasız işçi çalıştırır. boykot edilesi marka.
  3. 3
    milli teknolojidir. insanlar türlü yalanlarla bu sermayelerin itibarını zedelemek istemekteler. oysa sahibini tanırım, muhabbetimiz iyidir. her hafta helikopteri ile bir defa manisa'daki fabrikayı gezer, cuma günleridir. inanmayan arasın baksın.neden cuma? çünkü mübarektir, huşu içerisinde çalışmanın da bir ibadet olduğunu herkese göstermek derdindedir.

    üstelik yeni türkiye sevdalısı, bir vatan aşığının markasıdır:

    ---alıntı---

    AK Parti olmasaydı biterdik
    Küresel krizle ilgili değerlendirmelerde de bulunan Zorlu, "AK Parti hükümetinin aldığı tedbirler olmasaydı Türkiye Yunanistan'dan beter olurdu. Ben işadamıyım, siyasetçi değilim. Ama mali disiplini sağlandığı ve işlerin üzerine gidildiği için Avrupa'daki kriz buraya yansımadı" dedi.

    ---alıntı---

    alnı secdeye değdiren ürünler üretir.

  4. 4
    özelikle tv'leri çok dandik olan markadır. 50hz'lik tv'yi yazılımla 400hz diye itelemeye çalışırlar, ayık olmak gerekir. gerçi lg, samsung varken bunlardan tv alana da müstahak amk.*
  5. 5
    ürünlerinde 3d p*rno keyfi alamayanların bok attığı marka.

    oysa gayet güzel islami belgeseller izleniyor, hem hd de değil. azla yetinmesini, şükretmesini bilmeli insan.

    neyine yetmiyor 640x480?
  6. 6
    Yeni bir şey üzerinde uğraşıyoruz bekleyin gençler diye reklam çekmişler..bekliyoz bakalım..telefon yapıyolarmiş.
  7. 7
    rusya'daki fabrikasını kapatan firmamız.

    t24.com.tr/...
  8. 8
    Devlet beyaz eşyada ötv indirimi yaptı Vestel 2016 Aralık ayındaki fiyatların aynısını Ötv si devletten kdv side bizden diye reklam çıkarak millete indirim yapıyormuş gibi satıyor.
  9. 9
    yeni telefonlarının özelliklerini ve fiyatlarini araştıracağım bir marka. ınsanları kazıklamayi bırakmışlarsa telefonlarini herkese tavsiye edeceğim.
  10. 10
    reklamlarından da, ürünlerinden de, gıcık kaptığım marka.

    bunlar ithal telefona daha çok vergi bindirin sazını çalıp çalıp duruyorlardı bir ara hükümet'e. ulan ithal ürüne vergi koyup milleti tek bir seçeneğe mahkum etmek gibi bir faşizm olabilir mi? onu da geçtim neye yarar ki bu politika? yerli ar-ge mi gelişecek böyle? nah gelişir. yerli firmalar "zaten sike sike bizden alacak millet, neden ar-ge yatırımı yapalım aq" diyerek kalitesiz ürünleri piyasaya sürer dururlar. sonra da türk'e türk propagandasının dibine dibine vurursun kalitesiz reklamlarda.
  11. 11
    19 mayısta milli duygulara yavşarken youtube'a reklamlarımı gösterin diye paraları gömmüş yandaş şirket.
  12. 12
    Trabzonspor'un forma göğüs sponsoru olan elektronik alet markası. Zorlu Holding'e aittir.
  13. 13
    Manisa’daki üretim fabrikalarına 603 yeni işçi alımı yapacak.
  14. 14
    Şu an z10 model telefonunu kullanıyorum.

    Sebebi aile baskısı.

    Aynı fiyata huawei'nin kat ve kat daha iyi bir telefonu vardı, aldıramadım.

    Şimdi arka kamerası bozuk, parmak izi okuyucusu bozuk, telefonun altında yer alan (samsun'a benzer şekilde) dokunmatik tuşlar bozuk, ekranda minik bir çatlak var.

    2 sene daha götürsün de yenisini alırım. Şarj olurken alev alev yanıyor telefon.

    Adamlar bir launcher bile kodlamamışlar, Google play'den bulmuşlar, ciddiyim.

    Dosya yöneticisine girince cyanogenmod yazıyor.

    Al bir de buradan yak.
  15. 15
    Manisa'daki fabrikasında Corona virus olan olana. Bu sebeple firma ile ilgili hashtagler açılıyor. Bunun dışında yoğunluktan ve yorgunluktan Manisa'da bazı doktorlar istifa etmiş bazıları da emekli olmuş duyumları var.

    twitter.com/...
    twitter.com/...