kayıt

mehmet ali erbil

  1. 102
    bu adamı oldum olası sevmedim yaşı ilerledikçe daha da cirkinlesmeye başladı. hem de tecavüz ettiğini söylemişler umarım doğru değildir. tiksinc durum
  2. 101
    ülkenin mizah konusunda mihenk taşı ancak adının geçtiği tecavüz olayıyla birlikte benim bile gözümden düştü…
  3. 100
    Kameralar önünde kadınları şaka adı altında taciz eden yarışmacının donunu indiren büyük üstat.
    Oldum olası sevmezdim hala da değişen bir şey olmadı.

    Eski kamkisi seda sayan hastalığında ziyaretine gelmeyince araları açılıp birbirinin kirli çamaşırlarını ortaya dökmeye başlamışlar görünen o ki.
    Bu kadın da türkiye'nin En güvenilen kadını dghjkk.
  4. 99
    hakkın da tecavüz suçlaması varmış öldürüm gitsin deli adamı.
  5. 98
    türkiye'nin çıkardığı en iyi troll'dür. prime rasim ozan'a bile tek atar...
  6. 97
    Sağlık problemleri nedeniyle değil muhalif olduğu için ekrandan uzaklaştırılmıştır.

    Evet birilerinin donunu indiriyor birilerinin ağzına büfe tipi salam sokuyordu ama çatır çatır doğru bildiğini de söylüyordu.
  7. 96
    Kuşum aydınA yarışma programında top tutturmuş ve yardımcı olun memedali bey, araba kimde diyen yarışmacıya En büyük top kimse onda diye cevap vermiş, çapkın ve troll kişilik.
  8. 95
    Seviyesizliği mizah zanneden ve kendisi gibi bir kitleye hitap eden bir ayarsız. Sürekli sapkınlıkları ve patavatsızlıklarıyla gündem oluyordu, sağlık problemleri çıkalı pek ortalıkta yok. Allah şifa versin ama ortalıkta olmamasına seviniyorum.
  9. 94
    yaptığı yarışma programlarıyla hafızamıza kazınmış reyiz. eski türkiye'nin kalıntılarından. sayesinde bütün dertlerimizi unutuyorduk o kimine göre saçmasapan programlarında.
  10. 93
    rol modeli olarak kendisini aldığım şahıs.

    www.exkutupsozluk.com/...

    evet 31 denilince gülüyorum çünkü komik.
  11. 92
    ölüm korkusunun ne kadar kötü bir şey olduğunu sümüğüyle kameralara ağladığı videoda görebilirsiniz. ee gardaşım, sürekli canlı yayında hoplayıp zılayıp millete salam, sosis yedirecek, insanlara siktir çekecek değilsin. sen de öleceksin xd
  12. 91
    Salam ve takma diş ikilisini düşündüğümde öğürerek kustuğum ama yine de gülmekten karnıma ağrılar sokan adam. hele salamla dayıyı tokatladığı sahne gözümün önünden gitmiyör..
  13. 90
    öldü sandım. keşke eski günlerine dönse de ağzıma salam soksa.
  14. 89
    Gerçek bir kral.

    twitter.com/...
  15. 88
    Beklentiyi her zaman karşılayan adam. Top soyisimli biri var ve Mehmet Ali Erbil adama zorla topum dedirtiyor xd.

    twitter.com/...
  16. 87
    Ülkenin yetiştirdiği en müthiş komedyen. Zamanının çok üstünde bir güldürme yetisine sahipken bel altı şakalarına rağmen ağzını açabilen 1 Allah'ın kulu olamıyor. Bu harika 1 özellik.
  17. 86
    tv'de napıyor lan bu adam demediğim tek kişi. o kadar alışmışız ki hareketlerine aşırı normal geliyordu. henüz yerine geçebilecek bi şovmen gelmedi. acil şifalar kral en kısa zamanda geri dön
  18. 85
    merhametli, ahlaklı ve dürüst bir insandır. özel hayatında yaşadıkları onu yozlaşmış değil öyle düşünenleri yozlaşmış yapar. tez zamanda iyileşip ayağa kalkabilmesini umduğum sanatçı. kaçış sendromu gerçekten kötü bir hastalık ve dünyada sadece 79 kişide var.*
  19. 84
    Büyük sanatçıdır benim gözümde.
    Tıpkı buradaki gibi, diğer mecralarda da nefret dolu yorumlar görüyorum kendisi hakkında ve şaşırıyorum cidden.
    Sanırsın ki her şey mükemmel ülkede, sadece Mehmet Ali Erbil yozlaşmış. Bana göre insanlara tam da hakettiğini vermiştir özellikle kariyerinin ilerleyen döneminde.

    Acaba kariyeri böyle bir evrime girmeseydi bu kadar tanınabilir miydi ya da nasıl bir hayatı olurdu yaşlılık döneminde? Mesela ciddi bir maddi külfet yüklüyormuş rahatsızlığı kendisine. Sadece dublaj, tiyatro ve sanat filmlerinde yer alsaydı kariyerinin başında oldugu gibi. muhtemelen "evinde tek başına öldü" haberlerini çoktan duymuş olurduk.

    Evet oyunculuk ve dublaj yeteneğini harcamıştır ama kendisinin kabahati değil bu.
  20. 83
    birkaç gündür yoğun bakımdaymış. acil şifalar diliyorum kendisine. türk televizyon tarihinin en büyük şovmenidir kendisi. merhametli bir insan olduğunu düşünüyorum. birkaç videoda da bunu göstermiştir. umarım iyileşir.
  21. 82
    türkiye sineması ve tiyatrosunun en yetenekli aktörlerinden saadetin erbil'in oğludur. dedesi önemli kürt şeyhlerinden biridir ve diğer ismi hewler olan Irak kentinde doğmuştur. hatta çok ilginçtir menemen olaylarında şeriatçı olarak suçlanarak asılmıştır.

    kanaatimce mehmet ali erbil özü itibariyle başarılı bir aktördür. ankara devlet Konservatuarı mezunudur. 17 yaşındayken devlet tiyatroları yılın oyuncusu ödülünü kazanmıştır. cüney gökçer'in tezgahından geçmiştir.
    hatta bence iyi bir sunucudur da. 90'ların başında gayet aklı başında tv programları vardır.

    ama işte ah şu para. yıllar içinde o izleyicileri maymun haline getirirken para da onu maymun haline getirdi. parayla saadet olur mu? e işte olmamıştır ve mehmet ali erbil bunun en iyi örneklerinden biridir.
  22. 81
    (bkz: memedalibey)
  23. 80
    basligi gorunce artIk eve cIktI sandIgIm celebrity
  24. 79
    16 haziran 2019 ekrem imamoğlu binali yıldırım canlı yayınının moderatörü olması gereken kişiydi...

    tabi sağlık gerekçesiyle kabul etmezdi ama onun yerine serhat ulueren'i koyabilirlerdi...
  25. 78
    kral zamanındagençmiş