kayıt

south park

  1. 1
    amerikan yapımı muhteşem bir çizgi dizi. en meşhur karakteri kuşkusuz eric cartman'dır.
  2. 2
    yedinci sezondan itibaren başlayıp on birinci sezona geldikten sonra başa döndüğüm çizgi dizidir. şunu söyleyeyim, kötüden iyiye giden çok az dizi bilirim ve south park bu dizilerden birisi kesinlikle. diyaloglar, espriler ve seslendirmeler zamanla daha iyi hale gelmiş. dizi ilerledikçe daha da olgunlaşmış. kötüden iyiye gidiyor demek tabi ki kötü olduğu anlamına gelmez. kesinlikle en iyi çizgi dizilerden bir tanesidir.
  3. 3
    (bkz: south park sessizliği)
  4. 4
    eric cartman repliklerine bittiğim çizgi film yoksa çizgi dizimi bilemedim.
  5. 5
    matt stone ve trey parker'ın artik iyice boşladığı , s.klemediği dizi. o kadar uzun süre sezon ortası arası + sezon arası veriyorlar ki insanları diziden soğutuyorlar valla. dizi bir zaten 4 ay sezon arası veriyor. bir 4 ayda sezon ortası arası gibi salakça birşey veriyor. geriye kalan 4 aydada 4 tane bölüm yayınlayıp s.ktir olup gidiyorlar bizde öyle mal gibi oturup bölüm bekliyoruz. 4 bölüm her biri 20 dakikadan 20x4 = 80 dakikalık soutpark bölümü için ortalama olarak 8 - 9 ay bekliyoruz bu süre çok fazla.

    aklını başına al matt aklını başına al trey s.kerim sizi bak... dünkü çocuklar değilsiniz artık 3.cü 4.cü sezonda olsanız anlıycam dizi tutmadı kimse izlemiyor o yüzden s.klemiyoruz bizde öyle o yüzden haftada 1 gün stüdyoya gidiyoruz kafamıza eserse 3-5 bişey çiziyoruz deseniz anlıycamda... e be gapçık ağızlılar dizi olmuş 16 - 17 sezon. dünya çapında fenomen haline gelmiş her yerde t-shirtleri elbiseleri satılmış parodileri yapılmış milyon dolarlarca para kaldırmışınız, yıl olmuş 2013 teknoloji almış yürümüş el ile çizim yapan animasyon şirketi v.s kalmamış şuanda diziyi hangi şirkete götürsen kabulleri. e amk 9 ay ara veriyonuz madem esprileri biraz sağlamlaştırın her bölümde harbi harbi güldürün yardırın. 15.ci sezondan bu yana pek bir naneniz yok 2 yıldır. kendinize gelin bak piç etmeyin diziyi artık vallahi bombalarım sikindirik stüdyonuzu.
  6. 6
    herkese sallaması ile ünlü olan, ünlenen amerikan dizisi.
  7. 7
    family guy ve simpsons karşısında sönük kalandır...
  8. 8
    into müziğini les claypool 'un yaptığı uzun soluklu dizi.
  9. 9
    resmi ve resimli internet sitesi, silsilesi, cinsi, cibilliyeti için bağ: www.southparkstudios.com/...
  10. 10
    (bkz: dude)
  11. 11
    büyüklere çizgi film konusunda pek çok tabuyu yıkmış bir efsanedir.
  12. 12
    18. sezonu başlayan ironi manyağı çizgi dizidir.
  13. 13
    ışid'e gönderme yapmış çizgi dizi.

    www.cezmikalorifer.com/...
  14. 14
    grounded vindaloop bilim kurgu sever south park severler için kesinlikle en iyi south park bölümlerinden biriydi belki de en iyisi diyebileceğim kadar sağlam bir bölümdü. bu sezon cidden iyi gidiyor.


    -- spoiler --

    indian customer service ile fena yardılar cidden. cartmen ile kyle'ın diyaloğu başta olmak üzere sorgulatıcı ve her zamanki gibi göndermeli diyalogları ile fena yardı. son sahne ise bombaydı.

    (bkz: virtual reality ) i touched wendy's boob!

    -this is going to be hard to understand butters, but you've become trapped in the simulation. none of this... is real. -cartman

    -no no no no no do not fuck me because ı am you, and then we will just be fucking ourselves!
    -that is why we are trying to locate all the headsets and do a recall. do you understand? ıt is a total recall. - indian customer service

    -- spoiler --

    "ıt's pretty cool... but the graphics suck."

    fuck you
  15. 15
    senelerce arkadaşlarımın neden izlediğini izlemeye başladıktan sonra anladığım çizgi dizi.
  16. 16
    Dizide ki her başrol karakter amarika'da ki azınlığı ya da tarafları betimlemektedir.
    Kennny fakir Amerika'lıları, Eric faşist cumhuriyetçileri, stan Katolikleri, kyle Yahudileri token afro-amerika'lıları, butters hippileri.
    (bkz: Bence tabi)
  17. 17
    Kesinlikle Family guy ya da simpsons'ın yanında sönük kalmayan muhteşem çizgi-komedi dizisidir. Ancak verilen uzun aralar hayranlarını diziden soğutmaktadır ve son sezonu eski tadı verememiştir.
  18. 18
    21. sezonu için "bitmiş" dedirten dizi. henüz 5. bölümde ancak kayda değer bir bölümüne denk gelemedim. herhalde daha fazla yeni fikir çıkmıyor, çarkı döndürmek için ıkınıyorlar.
  19. 19
    22. sezonu çıkmış olan.
  20. 20
    sözlük gidip geliyor bu yüzden keyif alamıyorum. south park'a devamke. arada da bir oyun patlatır keyfime bakarım. akşama doğru buralardayım tekrardan.
  21. 21
    lorde ile dalga geçen geçtikleri bölüm için sia "push" şarkısını seslendirmişti; baya güzeldi
  22. 22
    make love not warcraft bölümünün efsane olduğu hede.
  23. 23
    psişik güçleri olduğunu iddia edenlerle güzel dalga geçen çizgi seri..
  24. 24
    adamların kanadalılar ile gerçek bir derdi olmalı. sebepsiz yere 20 yıldır, 3-4 bölümde bir ağır dalga geçiyorlar. hiç iyi bir şey yazılmadı, hep kötülendi. diğer ırklarla geçmedikleri tüm dalgaları bu kanadalılarla geçtiler.
  25. 25
    24. sezon ilk bölümde koronayı ele alan bir bölüm çekilmiş. izleyelim..