kayıt

yolda yürürken dondurma yiyen kızın amacı

  1. 19
    henüz kendisinin de farkında olmadığından inkar edeceği amaçtır. "seksüel ayrılık burada beklenmedik şekilde konuya girmektedir. süperego'nun erkeklerde kadınlara oranla güçlü olmasının sebebi, kadınların değil, fakat erkeklerin, simgesel yasa'nın pasifleştirici fonksiyonundan öte bu artı-hazzın aşırısıyla yoğun biçimde ilişkili olmalarındandır. erkekler simgesel sistemle bütünleşmede gerekli güce sahiptirler, ama bu bütünleşme sadece koşulsuz süperego komutu, haz almak, daha uç noktaya gitmek, aşmak ve sürekli olarak limiti zorlamakta somutlaşan, dizgininden boşanmış aşırı hız alma fantezisinin bazı gizli referanslarıyla desteklendiği zaman olasıdır. kısa söylenirse, erkeklerin simgesel sisteme entegre olmaları süperego istisnası ile sağlanmaktadır." kadın tüketici,
    "arzulanan kadın olma, arzulanan kadının yerinde olma, arzulanan kadının yerine geçme, bir başka şekilde ifade edersek gerçek hayatta yeterince yerini bulamamış ödünlenmenin güvenli bir alan olan imaj üzerinden gerçekleştirilmesi. aslında bu, tartışılan döngünün bir başka boyutta yinelenmesidir. reklamdaki kadın tıpkı sunduğu nesne gibi bir tür yokluğu, ya da hiçliği temsil eder. elde kalan ise arzunun temsiline dönüşen objedir. bu noktada tıpkı kozmetik reklamlarında olduğu gibi kadın asla olamayacağı bir kadın gibi olmak için tüketir. "o" olmanın yerine "o"nun sahip olduğunu koyar."
    (Žižek ve nilgün yüksel'den alıntılanmıştır*)
  2. 18
    Gerçekten dondurma yemek istemesidir. Pis zihniyetleri tatmin etmek için yapamadığı aşikar.
  3. 17
    Sizi ilgilendirmeyen amaçlardır. Her şeyi üzerinize alıyorsunuz pes.
  4. 16
    Ay benim amacım yoldan gecen erkekleri baştan cıkarmak, başka ne olabilirdi ki zaten. allah korusun sırf dondurma yemek için falan yiyormuşum bi de, düşman başına.

    Allaha şükür beynımızı cıkarıp günün ilk girdisini de yazdık.
  5. 15
    bana bakarak yiyorsa beni yalamak istediğini düşünürüm, önüne bakıyorsa ne kadar namuslu kızlar var deyip geleceğe umutla bakarım.
  6. 14
    (bkz: Dondurma yemek)

    İyi bu başlık kolaymış.
  7. 13
    Sizi tahrik etmektir. Çünkü başka işi gücü yok. Tek derdi onun sizsiniz. Çünkü siz buna değersiniz.

    *
  8. 12
    bugünlerde yiyorsa yılın ilk dondurmasını yemektir.

    afiyet olsun.
  9. 11
    Aynı eylemi yapan erkekten farkı bir amacı yoktur.
  10. 10
    Dondurma yemektir amina koyayim ya. Ne olacak baska?
    Lan sinirlendim.
  11. 9
    canı dondurma çektiği için dondurma yeme ihtiyacını karşılamaktır.
  12. 8
    Yalamaktır. Lolipop da bu işi görür ancak yaz aylarında dondurma daha mantıklı geleceği için daha makuldür.

    Ben bir kızın yolda dondurma yemekten çekineceğini sanmıyorum amk ama ben çekiniyorum mesela. Kızın biri ben yalarken ne yalıyosun öyle yavru demişti. O günden sonra evde yiyorum sadece...
  13. 7
    serinlemek için dondurma tüketmenin keyfini çıkarmaktır.
  14. 6
    dondurma çilekli yada çikolatalıysa dondurmanın ne olduğunu anlatmaktır ya vanilyalıysa hatun kişi derki: Dondurma bu amına koyduğum her boktan tahrik olma artık!
  15. 5
    Tahrip ve tahrişe uzanan yolda bilir bilmez veyahut cebren ve hileyle eril bireyler için uyarıcı olmak, risk faktörü oluşturmaktır.
    Gaflete düşmemeli.
  16. 4
    i.hizliresim.com/...
  17. 3
    ağzımızın suyunu akıtmak istemektedir.
  18. 2
    şeker ihtiyacını karşılamak ve biraz serinlemektir.
  19. 1
    *

    Dondurma yemektir.