kayıt

mansur yavaş

  1. 101
    insan yaş aldıkça başka şeylere daha duyarlı hale geliyor.. evet hala dinim imanım para, ama bazı şeyleri eskiye kıyasla daha önemsiyorum. insan yaşamı kıymetli bir kere kardeşim. her insan eşsiz ve 1 kez yaşıyoruz. en azıdan bildiğimiz kadarıyla öyle. neyse.

    bulunduğum ildeki yönetimin kafası nasıldır, insan mıdır önemserim. mansur yavaş'ı bir gün göreceğim. selamınızı söyleceğim kutup sözlük.
    • iki kere kendisiyle görüştüm, bi dahakine ben senin selamını söylerim.
    • Valla sevinirim abi, gençlik spor kulübündeyim ulusta bunu da ekleyebilir misin hayrına :d
    • eklemeyi denerim.
  2. 102
    Bülbül gibi şakıyor başkanım.

    twitter.com/...
  3. 103
    şu an spotify'da 90s acoustic adlı playlisti dinleyen büyük başkan, seviyorum...
  4. 104
    Notlarını çekilmiş fotokopilere alan başkan. Muhteşem.

    twitter.com/...
  5. 105
    Eğer bir gün herhangi bir sebeple Ankara’dan ayrılırsam, ailemden sonra özleyeceğim tek kişi Mansur yavaş’tır.
    Başkanım, öpim mi bi tane?
    • bu girdinin alnı olsa da öpsem.
    • giggle
  6. 106
    yaptıkları ile kalpleri çalmayı başaran başkan. ankaralılar'ın da uzun zamandır buna ihtiyacı vardı zaten. ^^
  7. 107
    Melihten sonra öyle iyi geldi ki. Adam en azından seviyesini, haddini biliyor ya. Melihe sorsan sokaktaki kedi, ankaradan geçen kuş onundu arsız herif. İyi ki geldin başkanım, inş sen de güçten delirmezsin.
  8. 108
    Anneannemin yıllar sonra oy kullanma sebebi. Sen nasıl bir insansın ki huzursuz bacak sendromu olan bu Kadını oy kullanmak için evden çıkarttın..

    Yalnız kusura bakmaz inşallah ama anneannem kendisine mahsur bey diyor..

    (bkz: Oyumuz mahsur bey’e demi kızlar)
  9. 109
    ülkücü gelenekten gelmesi Ankara’ya hakim olabilmesini sağlamıştır. Şöyle izah etmeye çalışayım; İstanbul’da çok sık duyduğumuz belediye hizmetlerini baltalayan AKP yandaşı belediye personeli haberleri Ankara’da neredeyse hiç yok. çünkü Mansur yavaş, onların anladığı dilden konuşan insanları önemli kadrolara yerleştirdi. Bu bahsettiğim en basit örnek, siz zihninizde biraz daha karanlık örnekler oluşturabilirsiniz. Bunlar hukuktan, mahkemeden korkmazlar, istediğiniz kadar dava açın. Bu kişiler küçük Melih gökçekler. Bunları korkutacak tek şey karanlık camiayla yakın olmanız, Oralarda da namınız olması. Mansur yavaş da bu türden ve haliyle ülkücü gelenekten gelen adamları önemli kadrolara yerleştirdi. Gördüğümüz kadarıyla herkes tıpış tıpış vazifesini yapıyor. Aksi durum olsaydı gökçek ve müritlerinin kurduğu tuzaklara düşecek ve algı çok başka olacaktı. İdealimizdeki yönetim tarzı bu değil elbette ama Bizim gibi gelişmemiş ülkelerde haramilerle başka türlü başa çıkamıyorsun maalesef.
  10. 110
    on numara adam, belediyeciliğin kitabını yazıyor.

    (bkz: The yargı machine)

    İyi bir liderin önce iyi bir belediyecilik geçmişi olması gerektiğinin son derece farkında. İmamoğlu başkanımın liderlik karizması çok daha fazla ama sanki icraat açısından bi’ tık mansur yavaş’ ın gerisinde kalıyor. İmamoğlu yatıyor demiyorum, özellikle yoktan kredi yaratması vs takdire şayan ama Yıllar sonra parti değişen belediyede gereken sansasyonu mansur yavaş çok daha fazla yarattı. yine de bu işlerde icraatten ziyade insanları kafalayabilmek önemli imamoğlu da bu konuda çok ağır basıyor. Birbirlerine düşmeyip el ele verirlerse Ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine taşıyabilirler.
  11. 111
    Şu manzara müthiş değil mi ya? Allahsızlık etmeyin diyiverin hele.

    www.exkutupsozluk.com/...

    Ek: arkadaşlar ülkücü gelenekten gelmesi değil de türkçü refleksler göstermesi benim için ayrı güzellik. 3 mayıs'ta türkçülerin gününü kutlayan ve böylesi sevilen lider potansiyelli biri görmedim hiç. 3 mayıs'ı kutladığı gün ciddi manada gözlerim doldu. Belki ağlamadım ama az daha ağlayacaktım. Son 3542 senedir böylesi duygulanmamıştım. Hem de ne! Anlayamazsınız. Yüreğinde vey nehrinin şarıltısını, orhun vadisinin esintisini, tanrı dağlarının heybetini hissetmeyenler bilmeeezz bilemez.
  12. 112
    Yargı dağıtmaya devam eden kral.

    twitter.com/...

    Sonuçta bu kadar şikayet varsa eskiden kalan sorunlar var.
  13. 113
    (bkz: mansur yavaş ciğerini söktün). adam çakıyor ama çalışıyor.
  14. 114
    Mansur Yavaş devlet adamı kelimesinin unutulduğu bu dönemde umut oluyor. Yolu açık olsun.

    twitter.com/...
  15. 115
    Başa özlem hanım'ın adını yazarak Fox TV'nin bilim kadınına ve eşi dediği haberi'ni takip ettiğini göstermistir.

    twitter.com/...
  16. 116
    aşk adamdır.

    www.instagram.com/...
  17. 117
    Ülkücü CHP li belediye reisi. Devlet adamı vasfı var. Amelelikten ve bürokrasiden anlar.
  18. 118
    şu başlıkta bazılarının entrileri hakan yavaş etkisi altında yazılmış gibi.
  19. 119
    ekrem imamoğlu'nun hayal edipte olamadığı belediye başkanı mansur yavaştır. ne akp'nin projelerini devam ettirir ne tutupta o projelerden prim yapar. delikanlı adamdır. sanki dertlerin hepsi ekrem imamoğlunda var. hükümet üstümüze geliyor , hükümet hizmet yaptırmıyor. geçiceksin kardeşim bunları bak mansur yavaş'a çatır çutur icraat yapıyor. taksi projesini çözemeyen bir imamoğlu var.imamoğlu taksi projesini rafa kaldırdı, süresi de belli değil ne zamana kadar rafa kaldırıldı acaba ? tutup metro projelerinin üstüne konmakla iş yürümez imamoğlu. devletinde dış politikada her zaman sorunları var . her zaman senin çıkarın olucak diye bir kaide yok. devlet başkanı olsan dahi güllük gülüstanlık olmayacak hiç birşey. sorunları çözüme kavuşturamayan imamoğlundansa ,mansur yavaş adamdır.
  20. 120
    Mansur Yavaş projeleri nelerdir desem 3.de duracak insanlar kıyas yapıyor ya çıldırıyorum.

    Ben hepsini sayarım ikisinin de...

    Ülkenin muhaliflerinin tamamini sağ kökenli zanneden toplumdan bihaber insanlar cumhurbaşkanı diyor adama. Çünkü kendilerinin de muhafazakar yapısı bir altyapısi var.

    Halbuki bu adamın alabileceği çoğu oy maalesef akp ve MHP'de. Onlardan da alamaz.

    Geriye kalan oyları alacak kişi kim? Zamanı geldiğinde göreceğiz.
  21. 121
    bugün belediye meclis toplantısında her şeyi açıklayacağım demesinin ardından akp ve mhp'li meclis üyeleri meclisi terk etmiş.

    twitter.com/...

    twitter.com/...
  22. 122
    Canlı yayında öttürüyor:
    twitter.com/...
  23. 123
    ankapark için "Ankapark sadece Ankara'ya değil, Türkiye'ye atılmış en büyük kazıktır" demiş başkan. Açıklamaya, konuşmaya devam etsin ki tüyü bitmemiş yetimin hakkının nasıl yendiğini bütün millet görsün.
  24. 124
    "masaya çık, tepin istersen." sözünün sahibi bir adet büyükşehir belediye başkanı. *
  25. 125
    Dalgayı masaya çıkartıp çatır çatır mal bu buna konuş diyen taşaklı bi reis. İmam gibi şov peşinde değil. İşini yapar kaçar. Bilen bilir.
    • imamson'a da ayrı kurban olunuz.
    • Siz zaten herkese kurban olursunuz koyun sürüsü
    • koyun mu pehehe.