kayıt

mansur yavaş

  1. 1
    2 dönem mhp'den Beypazarı belediye başkanlığı yapmış geçen dönem Ankara büyükşehir belediye başkanı adayı olmuş ve kaybetmiştir.Büyükşehir için tekrar aday olacağını geçtiğimiz günlerde açıklayan fakat tam olarak mhp'den mi yoksa bağımsız aday mı olacağı şimdilik muamma olan sempatik adam.Ankara'yı i.melih'den kurtarması dileğiyle...
  2. 2
    2014 yerel seçimleri'nde ankara büyükşehir belediye başkanı adaylığını chp'den koymuş isim. i. melih'e kaybetmiştir. üzüldük.
  3. 3
    bir sürü ala vere dala verelerle i. melih gökçek' e kaybeden başkan.
    saat 3'ten 6'ya kadar hiç bir veri girişi olmamış sabahın 6 buçuğunda melih ben kazandım diye basın açıklaması yapmıştır.
  4. 4
    (bkz: yavaş gardaşım yavaş)
  5. 5
    anayasa mahkemesi tarafından da itirazı reddedilmiş isim.

    www.cumhuriyet.com.tr/...
  6. 6
    boşa kürek sallayan isim.

    zaten anayasa mahkemesi hata görmüş olsaydı bile, ysk kararları bağımsızdır, yargı tarafından bozulamazdır.
  7. 7
    Gecen belediye secimlerinde Ankara'nın CHP adayi olan eski MHP'li siyasetcidir.
  8. 8
    keşke chp ve mhp'nin çatı adayı olsaydı dediğim isimdir şu günlerde.
  9. 9
    ysk kararına yaptığı itirazı anayasa mahkemesince reddedilen siyasetçi.

    www.milliyet.com.tr/...
  10. 10
    chp ile yolları ayrılacağı iddia edilen isim.

    sosyal.hurriyet.com.tr/...
  11. 11
    mhp' nin başına geçmesini istediğim isimlerden biri.
  12. 12
    pbs.twimg.com/...
  13. 13
    geçtiğimiz gün chp den istifa ederek beni kahreden isimdir. biz ecevitten beri kimseyi böyle güzel sevmedik be reis.
  14. 14
    meseleye el atma zamanının geldiğini twitlemiş, gelen sorular üzerine de "hayır, başkan adaylığı gibi bi durum söz konusu değildir" şeklinde spekülasyonlara son vermiştir.
  15. 15
    (bkz: the rightful mayor)
  16. 16
    az önce muhtemelen kampanya sürecinin en kuvvetli ve en sert reklam videosunu twitlemiş siyasetçi...

    hocam herşeyi bırakalım bunu yayalım
  17. 17
    eminim kulakları çınlıyordur. belediye seçimleri zamanında iç işleri bakanının gelişi, herkesin dışarıya çıkartılışı gibi bir olay olmuştu sanırım.
  18. 18
    az önce attığı tvitle bana kahkaha attırmıştır.

    twitter.com/...
  19. 19
    sağ siyasetin en beyefendi ve güzel insanlarındandır. sağ siyasette iki elin parmaklarını geçmeyecek sayıdaki dürüst insanlardan biridir. ankara'nın seçimi kazanmış belediye başkanıdır. seçimi kazanmasına rağmen, hiç bir insanın burnunun kanamasına vicdanı el vermediği için bu haksızlığa uğradı.

    yakın bir zaman önce iç anadolu'nun bir çok yerinde terörle ilgisi olmayan kürt vatandaşlarımızın dükkanları yakılıp yağmalanıyordu. hatta oğlunu askerde yitirmiş bir kürt babanın da dükkanını yaktılar. ankara'da kürde anasını toprağa gömdürmediler.
    mansur bey o zamanlar abd'de bir hastanede canıyla boğuşuyor olmasına rağmen, beypazarın'da böyle bir linç lumpenliğini önlemiştir.
  20. 20
    Chp'nin ankara adayı
  21. 21
    ciğerimi söktün.

    (bkz: serbest çağrışım)
  22. 22
    ben de çok şaşırıyorum lakin sağ cenahta da böyle düzgün siyasetçiler çıkabiliyor. mansur yavaş'da bu pamukta saklanması gereken siyasetçilerden biridir. kendisinin beypazarına yaptığı hizmetler anlatmakla bitmez. geçen seçimlerde ankara'nın en büyük trolünü yendiği, ankara'da herkesin malumudur. ankara'nın kazanmış olmasa da, seçilmiş başkanıdır. umarım bu defa geçen dönemki olmaması için gerekli bütün tedbirler öncesinden alınır.

    mansur yavaş mevcut partisinden de ileri bir siyasetçidir. kürt fobisini yenmiş bir insandır. kendisinin bu seçimlerde çalınamayacak kadar çok bir oyla başkanlığa geleceğinden hiç bir şüphem yok.
  23. 23
    sen gel baharlar gelsin mansur başgan.
    ankara'ya bahar seninle gelsin.
    ya da komple kapatıp gidelim şehri yeter.
  24. 24
    ben ülkemi çok severim. şimdi bu da cümle mi diyebilirsiniz, tabii ki herkes ülkesini çok sever, bunun için kimse kimseye madalya verecek değil. fakat ben türkiye'yi, salt kendi ülkem olduğu için sevmem. ben kendi annemi bile sırf annem olduğu için sevmem. türkiye, bu yaşıma kadar gezdiğim onlarca ülke içinde gördüğüm ve yaşadığım en güzel ülkedir. ülkemi neden bu kadar çok sevdiğimle ilgili on binlerce sayfa yazı yazabilirim. fakat konumuz şimdilik bu değil.

    ankara benim en çok sevdiğim 4. kenttir. hem çok sevdiğim ülkemin, hem de benim en güzel sevdalarımın başkentidir. mansur beyle siyasi olarak en zıt kutup evrenlerin insanlarıyız. lakin kendisini iyi tanırım. onurlu bir insandır. insanları ayırmadan sever. vicdan sahibi, ahlaklı, halk adamıdır mansur bey. ankara'da da çok sevilir ve sayılır. hatta ankara'nın görevdeki olmasa da, seçilmiş belediye başkanıdır.

    bu defa görevdeki başkanı da olacağından hiç şüphem yok. seçimden sonra bu başarıyı kılıştarlıbey hanesine yazan olursa ona çok büyük sitem ve teesüf ederim. ağır da kafa bulurum o kişiyle şimdiden uyarayım. bu başarı kılıştar'a rağmen olacak bir başarıdır.

    sevgisinin güzelliğini çok az insanın içinde hissedeceği, hem ülkemin, hem de benim kalbimde atan başkente yakışan başkana selam olsun.
  25. 25
    An itibariyle basın açıklaması yapan belediye başkanı. Senet iddialarını cevaplıyor.

    twitter.com/...