kayıt

yazarların rezil olduğu anlar

  1. 1
    *

    bir anketimsi.

    sanırım ilkokul 3 te iken. ishal olmuştum ve ben maalesef o yaştan beri alaturka tuvalete adapte olamıyorum.

    koşa koşa gelirken siyah külodum istanbulspor formasına dönmüştü.

    çogzel. ^^
  2. 2
    markette giriş turnikesinden çıkmaya çalışmıştık zönk diye kaldık tabi kasiyerler müşteriler falan baka kalmıştı rezil rüsva olmuştuk.
  3. 3
    kendi içimde rezil oldum geçenlerde bugün yine aklıma geldi. insanlar fark etti mi bilmiyorum. farmakoloji notlarına çalışıyordum slaytları bilgisayara attım bazı slaytların yanında yıldız işareti vardı. o işlerden de pek anlamıyormuşum demek ki. ben de sandım ki hoca slaytları nasıl olsa çıktı alıyoruz fark etmeyiz diye kendi kendine soru soracağı slaytları işaretledi. ordaki notlara falan daha çok okuyorum sınav günü de arkadaşlara diyorum kesin çıkcak kanka bak bunlara falan diyorum kimse de uyanmıyor olaya. geçen gün fark ettim efektli olan slaytların kenarında yıldız oluyormuş. ben baya cahilmişim. durup durup ne kadar rezil olduğumu düşünüyorum.
    • defol.
  4. 4
    Kuzenimin düğününde ufak yeğenimin tam gelinle damat salona girerken kucağıma lönnkk diye sıçması ve herkesin gülme krizine girdiği o an kameraların beni çekmesi.. O kadar çaresizdim ki gülerek ağlıyordum adeta. Resmen adamların düğününde kucağımda bir bok yığını ile görüntülendim. Düğünün devamını gelin odasında duş aldıktan sonra yeni kıyafet bekleyerek geçirmiştim.
  5. 5
    rezil bir insan olarak hangi birini sayalIm bilemedigim anlardIr. bircok an hatIrladIm. ve hepsini hatIrlayInca cringe oldum.
  6. 6
    Dün oldum ama çok güzel rezil oldum. Uçak bileti hakkında arkadaşımdan bilgi almak için kendisini arayacaktım üst üste aradım açmadı baya sinirlendim acelem de vardı. 5 dakika bekleyip tekrar aradım, o daha lafa girmeden sağlam bir küfür ile girdim. Telefonun diğer ucundan hiç beklemediğim bir ses geldi, " Levi ben Neriman hocan. Neler diyorsun sen?!"

    O kadının sesini duyunca zaman falan durdu sanki... anlik sinirle rehberden arkadaşımı arayacağıma bir üst isimdeki eski hocamı aramışım. Kadından baya özür diledim affetmiştir umarım... sinirle iş yapmayın arkadaşlar.
  7. 7
    2 sene önce, amfiye telefonla konuşurken ders başlamadı sanıp bağıra bağıra "ya anasını sikim nasıl kedi girdi eve" diyerek girmiştim.
    girdiğim dersin yanlış ders olması ve içeride hoca olması dışında pek bi rezillik yaşamadım o gün...