kayıt

yazarların en zorlandığı dersler

  1. 63
    (bkz: Anatomi)
    Aslında keyifli ders de sınavlarında hocalar cinslik yapmasa ölürler. Bilmem ne kemiği leğen kemiğiyle yaptığı eklemin adı nedir. Öğrenmeyi değil neyi testediyorlar bilmiyorum.
  2. 64
    Kesinlikle İngilizce.
    Türkçede bile tüm soruları doğru yapıp dil bilgisi sorularını direkt boş bırakan biri olarak, anlıyorum ama konuşamıyorum kişisi benim galiba. Chomsky’nin her insan dil aygıtıyla doğar iddiasını çürütebilecek derecede dil bilgisi özürlüyüm. Tamam tam olarak çürütemem ama bende bir sorun olduğu aşikar.
  3. 65
    (bkz: kimya)
  4. 66
    genel hukuk.
    türkiye vergi sistemiyle ilgili makale yazmamızı istedi. ben de verdim veriştirdim. dayanamadım kendi düşüncelerimi de soktum satır aralarına. bi sürü insanın arasında ismimi telaffuz etti. kalktım. tamam oturabilirsin dedi. kibar bide pezeveng. ben de diyorum bizim gruba, olum adam çok beğendi demek ki lan baksana bir tek beni görmek istedi. bizimkilerde gülüyor piçler. neyse 3. sene hoca değiştide allahtan verebildim.
  5. 67
    (bkz: Ekonomi)

    Aç gözünü seyret tekrarı yok bunun, işimiz muhabbe..
  6. 68
    (bkz: parazitoloji ) bu soruyu zorlandığım olarak değil geçemediğim olarak düzeltmek istiyorum. birinci sınıfta kaldım, ikinci sınıfta yine kaldım, üçüncü sınıftayım haftaya ilk vizesi var artık alttan almak istemiyorum şu amk dersini ya. korkulu rüyam ne lan bu? hayır sıkıntı bizde de değil. söz konusu ders sahibi hocanın sınıf mevcudu 60-70 falan, sınavlara giren kişi sayısı 300... büt paralarıyla arabasını falan yeniledi. 1,5 kredilik ders için uğraştığımız şeylere bak. anatomiyi bile büte kalmadan tekte geçen ben, sağlık çalışanı komşumuza parazitolojiden kaldım diyince bana 'sen mal mısın?' demişti... sanmıyorum ama hocamızda bi sıkıntı olabilir.
  7. 69
    (bkz: akışkanlar mekaniği) (bkz: mühendislik mekaniği) sınavında defter, kitap açıksa o dersten korkulur...
  8. 70
    (bkz: bioistatistik) fakat turşu gibi adama duyduğum hayranlıktan dolayı hiç devamsızlık yapmadığım adamın dersidir aynı zamanda. Sabah 8 e ders koymuşlar, adamın tipi turşu gibi fakat gel gör ki bağlamış beni derse, kendisine....