kayıt

yazarların en son gördüğü rüyalar

  1. 1


    Evet en son görülendirler.

    Rüyamda lisede çok muhabbetimin olmadığı bi kızı gordum. Karşılaştık sarıldik falan. Birbimizi çok ozledigimizi söyledik ki ben kızı rüyamda görünce hatırladım. Kızla yemek yedik. Hiç etek, elbise giymez makyaj yapmazdı. Elbise aldı mor Lüks bir mağazadan. Zaten üzerinde de elbise vardı. Çok şaşırdım falan. Sonra elbiseyi bende unuttu. Merak ettim bende nasıl duracak diye. Üzerime denedim. Sonra uyandım
  2. 2
    bazen felaket senaryolarıyla çakışırlar.

    gecekondu tipi bir evde oturuyormuşum. işte ülkede savaş ve iç savaş beklentisi var. birden bir bomba patlıyor. dışarıya bakıyorum atom bombası, mantarı da çıkmış. o evde herkes kaçın kaçın diye bağırışıyor. ben de yazın sadece boxerla takılırım evde -öyle bi alışkanlığım vardır- neyse yapacak bişey yok, mantar buraya sirayet etmeden donla da olsa merdiveni inip bir mahallede koşturuyorum. arkama baktım mantar dalgası arkamdan geliyor ben de koşuyorum. neyse, etrafı sis ve ıslağımsı pis bir hava kaplıyor. ben yine de park (doğal park) gibi bir yere geliyorum, orada bir bina var tam girecem batım ki içerde sakallı makineli tüfekli adamlar (binaya el nusra çökmüş, eh iç savaş ya), neyse soldaki eve giriyorum, bu arada hala donla geziyorum ama, orada quicksilver tarzı kıyafetler satan bi mağaza var. kasa başındaki adamın yanına geliyorum, diyorum param yok ama malum artık paranın da bir anlamı kalmadı falan filan, neyse bana bir görev veriyor balkon-teras tarzı arkada bi yer var ama artık radyasyon sirayet etmiş oraya orada kitap mı ne unutmuş onu alacam karşılığında kıyafet alacağım. aha dedim fallout terk.. neyse gidiyorum o radasyonlu terasta bir şeyler karıştırıyorum, getiriyorum, kıyafet sorunu çözülüyor. (…) sonra elektrik geri geliyor, millet sanırsam penguen medyasına sövüyor, atom bombası patlamış bunlar çok az yer veriyor falan diye (…) derken uyanıyorum, bambaşka bir iç savaş beklentisine.

    şimdi böyle anlatınca pek heyecanlı olmuyor ama bir de hepsini gerçek sanmak var. bambaşka bir trip o da takdir edersiniz ki.
  3. 3
    içinde 1 adet atthenirvanawithnirvana barındıran rüya. orada da hanımcılık yapıyordu hatta rüya içinde bu çocuk ne zaman erkek olacak dedim. rüyamda nirvoşu görünce korkuyla uyandım vallahi.
  4. 4
    Zamanında sesimden çok etkilendiğini söyleyen hocamızı gördüm, mezuniyet töreninde tenör olmamı istemişti. Kabul etmiştim ve Çıkıp gümbür gümbür franz schubert'ten die forelle'yi söylemiştim.

    Çok güzel rüyaydı lan, rüyalanmış bile olabilirim yani o derece.
  5. 5
    Uzun dağınık Kıvırcık saçlı kırmızı benizli adam ağzını kocaman açıp sarışın kadının kafasını yuttu. Ağzına sokarken kadının göz yaşları süzülüyordu.

    Hatırladıkça gerim gerim geriliyorum. Sovyet rus sanat filmleri durağanlığında kan donduran bir sahneydi.
    • Yoo