kayıt

yannick bolasie

  1. 1
    *

    yabancı basında da fenerbahçe ile anlaştığı yazılıp çiziliyor. 3 milyon euro bedelle 1 yıllığına kiralanacağı yazılıyor genelde. wellbeck için maddi kaynak yaratmaya çalışan everton için 3. opsiyon bolasie'yi göndermek pek sorun olmaz gibi görünüyor.

    muhtemelen son dönemde yeşil sahaların gördüğü en tuhaf futbolcu. müthiş kıvrak ve adam geçme kabiliyetleriyle donatılmış bir yetenek. çok üst düzey bir orta yapma yeteneği var. iyi bir şut tehdidi.

    gelirse kadıköy'ü ayağa kaldırır.

  2. 2
    Değil kadikoy dunya yi ayaga kaldirir ali koç vizyonu işte bu 30 yaşindaki wonderkid uber bir oyuncu cocu hoca ile zaten aile dostlari
    • Hayir
  3. 3
    sadece ve sadece hiç izlememiş kamillerin beğenmeyeceği bir futbolcu olabilir.

    2 sene önce 30 milyon euro ödenen, güncel değeri 18-20 milyon euro olan adamı hiç izlemesen bile "ulan herhalde o kadar da boş adam değildir" falan dersin. ama kamil değilsen. kamilsen her türlü sığırlığı yapabilirsin.
  4. 4
    Hızı ve top sürüş tarzıyla bizim ligin 3 gömlek üstü olan bir futbolcu. Lakin hiç de uzaydan gelmiş gibi bi orta açma yeteneği yok, şut çekmektense kalenin içine girmeyi tercih eder.
  5. 5
    Lomana Lualua'nın kuzeni olan sol kanat. Şu anki Fenerbahçe'de her türlü fark yaratır.
  6. 6
    fenerbahçe 4-3-3 oynayacaksa mantıklı bir oyuncu, defansif zaafiyetleri var. ama şapkadan tavşan çıkartabilecek bir oyuncu. ya da geçen seneki everton çok dandik olduğu için bana öyle geldi.

    cocu eğer oyun planını yansıtmak istiyorsa takımda daha çok değişiklik gerek. genç oyunculara yönelmelerini takdirle karşılayarak, yakın zamanda sakatlık geçiren ve yaşlı bir oyuncuyu takıma katmak değil de daha genç ve potansiyelli bir oyuncuyu alırlarsa daha iyi olur. valbuena- soldado- bolasie üçlüsü oldukça yaşlı ve bu paranın geri dönüşü olmuyor. genç oyuncu için bonservis gerek ama potansiyeli varsa her türlü giderini karşılıyor. ayrıca şunu eklemeden kapatmayayım, şu stoper ikilisinin acilen değişmesi gerek.
  7. 7
    adana Demirspor'a transfer olan kanat oyuncusu.

    twitter.com/...