kayıt

feminist

  1. 33
    türkiye'de erkek düşmanlığı olarak yanlış anlaşılan cinsiyet eşitliğini baz alan bir düşünceyi benimsemiş kişi. salt kadınlar değil pro feministler de var bildiğim. radikalleri ise çok kasıyor her düşüncenin redikalleri kasıyor...
    türkiye'de kendini feminist olarak tanımlayan kadınlar ciddi etiketlerle karşılaşırlar ne namusları kalır ne çirkinlikleri ne bilmem nelikleri... bazen de siz kendinizi feminist olarak tanımlamasanız da kadınların hakkı adına en ufak bir yorumunuzda feministlikle suçlanırsınız yani ülkemizde bir düşünme biçimi bir suç olarak addedilebiliyor.
    allah yardımcıları olsun ne diyim şu an kaç kadın ölüyor acaba evlerde sokaklarda birileri sokaklarda elinde pankart boğazı yırtılırcasına haykırıyorsa vardır yine bildiği...
  2. 32
    genel anlamda bu üç ana akımın içinde bir gruptadır.(bkz: radikal feministler ) (bkz: liberal feministler ) (bkz: marksist feministler ).
  3. 31
    Hakkını arayan insanlara hakaret etmek, bizim milletin vazgeçilmezidir. Yazılanlar yine şaşırtmadı.
  4. 30
    feminist olup tercih edilmiş bir aptallığa sahip olmayan insanlar için söylüyorum, sohbeti baldır.
  5. 29
    karantina onu da çok etkiledi...

    resminiz.com/...
  6. 28
    Ekseriyeti Kadın bedeni üzerinde her türlü eleştiriye nefret kusup erkeklere istediğini deme hakkı olduğuna inanan canlılardan oluşur.
  7. 27
    Katılmadığım taraf dır isteyenle doğruluğu yanlışlığı konusunda terbiye ahlak sınırları içnde uzun uzun tartışabilirim feminist olabilir ama topluluk olamaz olmamalı
  8. 26
    kendi hukukunu kendi oluşturur. kanun koyar, uygular. totosu sıkışınca...

    twitter.com/...
  9. 25
    Hoşuna gitmeyen bir kadını fırsatını bulduğu ilk anda sırtından bıçaklayan, ataerkil sistemin bir parçası olmaktan öteye gidemeyen kişi veya kişilere denir.

    Türkiye'de üçüncü dalga kalitesiz versiyonlarına sık rastlanır.
    • Baktım benden önce ılık ve ateşli verilmiş dedim eksik kapatayım xd
    • Düşenin dostu olmazmış :(
  10. 24
    Ehehe...
  11. 23
    erkekler bizi yeniyür ühğühğühğühğ. Yeter kardeşim. Kendine gel ve gerçekten saçmalamayı kes.
    Ha bir de genelde şişman ve sivilceli olurlar. GEnelde çoğunu da kimse sevmez zaten.
  12. 22
    yıkık sözcüğünün karşılığı.
  13. 21
    feminizm düşünce sistemini benimsemiş kimse. refahın olmadığı ve eril egemen düzenin olduğu yerde zordur. zaten eril egemen düzenin olduğu yerde refah ne gezer.
  14. 20
    "ben erkeklerle aynı parayı kazanabilirm ! benim erkeğe ihtiyacım yok !" gibi aslında geçerli bir önermeyi savunan, ama nedense nafaka konusunda feminazilere boyun eğip aynı cümleyi "nafakaya ihtiyacım yok" ile süsleyemeyen kişi.

    "nafaka istemiyorum, çünkü ihtiyacım yok. ben para kazanabilirim." diyebildikleri gün feminazilerle aralarına kalın bir çizgi çekecekler.
    ve koşulsuz desteğimi kazanacaklar.
  15. 19
    Feminist birisinden "nafaka ne yaa? Nafakalar kaldırılsın." Gibi bir cümle duyduğumda "bir saniye lan, galiba harbiden bunlar feminist..." Diyebilirim.
  16. 18
    korkulcak bişi yoktur. sakin.
    • böcekten korkuyom
  17. 17
    feministim! feminizm! ve türevleri ile sloganlarla bağırınca nitelik kazandığı yanılgısını yaşayan tüm kadınları karanlık ve büyük bir alana hapsedip günlerce aç bırakmak ve o pıtırcık hallerini yitirişlerini, açlık ve hayatta kalma dürtüsünün neticesi olarak yaşamaları muhtemel kişilik erezyonunu zevkle seyretmeyi inanın bir dişiden daha çok arzuluyorum. orospuluk meşakkatli iş. bakınız bunlar öylesine kendine düşkün ve aynı zamanda küstürler ki orospuluk bile yapamazlar gözlerini yumup.
  18. 16
    Kulakları var, ayakları var, burnu, gözü varajflqfs

    Bu kelimeyi duyduğum zaman kusasım geliyor artık niye acaba.
  19. 15
    videonun en bomba yorumu: "feminist, evde kalmış bayanların oluşturduğu bir blok." feminisltler bu dayıyı sokakta görseler ıslak aaçlan kovalarlar valla.
  20. 14
    www.59saniye.com/...

    müthiş yorumlar var ya ahahah. en azından tanımını yapacak kadar aydınlansanız.. neyse feminist türk kadınlarına çok iş düşüyor.
  21. 13
    erkek arkadaşından boynuz yiyen kızdır.

    edit: eksilemeyen erkek arkadaşından boynuz yiyen kızdır.
  22. 12
    kapitalizm bunun bile tişörtünü bastı parasını kazanıyo vay anasını dedirtmiştir.
  23. 11
    Cinsiyetiniz ?
    Erkek / Ev Hanımı ...
  24. 10
    Temelde Kadın erkek eşitliğini savunan kimse. Eşitlik derken işte erkek 20 kiloluk yük kaldırabiliyorsa ben de kaldırırım değil. Onun 20 kiloluk yükü kaldırmayı deneme hakkı varsa benim de olmalı diye düşünür.

    Örnek yine kötü oldu ama sadece eşitliği savunur bu düşünce. Kadın erkekten üstündür diyorsa birisi o feminist değildir.

    Bakın bilale anlatır gibi anlattım bilerek ki sırf bu konu üzerinden geyik yapıcam diye yanlış bilgilendirmesin, kafanızdaki algıyı çarpıtmasın insanlar. Bu ülkede yanlış anlayıp cinayet işlemeye çok meyilliyiz, en azından kadın erkek eşittir diyen insana bakışınız çirkin olmasın. Daha fazlasını istemez o kişi çünkü hak eşitliği ister. Pozitif ayrım bambaşka bir şeydir.
  25. 9
    hayalindeki ilişki şudur:

    pbs.twimg.com/...