kayıt

aşık olmayı unutan insan

  1. 1
    bisiklet kullanmayı unutan insanla aynıdır. yani bazı şeylerin yüzüne çok uzun süre bakılmasa bile ilk deneyimde biraz bocalamak dışında bir etkisi görülmez. bir iki pedalın ardından eskisi gibi olur.
  2. 2
    hayatı mantık çerçevesi içerisinde yaşamaya başlayacak insandır...
  3. 3
    mutlu insandır. yersen...
    dışarıdan güçlü görünür, ama sadece görünür.

    hakkında çok şey yazılabilir bu insanın hatta kendinin de yazacak çok şeyi vardır kendi hakkında, kağıdı, kalemi, zamanı da vardır ama yazmaz, çünkü istemez.
    bilir çünkü, yazdığı an hepsi bitecek; insanları dışarda tutamayacak yazdığı an ve herkes öğrenecek aslında onun ne kadar kırılgan olduğunu. az - çok insanları tanımasına yetecek kadar dolaşmıştır yerin yüzünde, bilir ya da bildiğini sanar o yüzden: insanların, bir insanın bir sırrını öğrendikleri an muhtemel sonuçlarına hiç aldırış etmeden o sırrı nasıl da kullanmak için yanıp tutuştuklarını.

    cam kırılgandır ama kırıldığı an kesici olur, kırılgan insan da cam gibidir; kırılırsa keser, kanatır. aşık olmayı unutan insan da, yarattığı tüm o "güçlü insan" imajının aksine...
    suskundur genelde ta ki fırtına gelene kadar.
  4. 4
    kroniktir. ne kadar bu duruma vakıf olunursa, o kadar depreşir. bir yerden sonra özlenildiği fark edilir. ancak özlemi giderecek birini bulmakta zorlanılır. fakat bazılarınca bu özlemi gidermek amacıyla, bütün hoşlantılar aşk olarak kabul edilip, gözde büyütülür. tehlikelidir, insanı derinden etkileme ihtimali göz ardı edilemeyecek derecede yüksektir.
  5. 5
    götüne yediği kazıkları daha yeni hazmetmiş insandır. o hazmetmeye çalışırken ister istemez aşık olmayı unutmuştur. zaten insan bir süre sonra yalnız olmanın keyfine varıyor. hatta isteyerek yalnız kalmayı seçiyor. sorumluluk almak gerekmiyor sonuçta. erkekleri geçtim kadınlar bile dırdırdan sıkılıyor bir süre sonra. ilgi manyağı olan kadınlar bile katlanamıyor. işin özü unutmuşken bir daha aşık olmayın yahu.
  6. 6
    aşk denen şeye inanmıyordur. düşündüm de belki sadece en fazla birinden hoşlanılabileceğini düşünüyordur ya da realisttir ne bileyim beynim almıyor bu meseleleri de fazla abartıldığı kesin bu olguların.
  7. 7
    en iyisini yapan insandır.
    aşkın faydasını gören olmadığına göre ..
    umarım bir daha hiç hatırlamaz da mantık evliliği sonrası ölüp gider.
    zaten ölecek bari acısız olsun.
    (bkz: işte bunlar hep arabesk)
  8. 8
    kendini de unutması muhtemel insandır. iyi bir durum içerisinde değildir, kaçıyordur. kaçarken kendinden ve geçmişinde önemli kesitlerden de çok kayıp verecektir.
  9. 9
    unutamadığı birileri vardır. geçmişinden kopmak istemez. geçmişini aldatamaz. ya çok yalnızdır yada piçtir.
  10. 10
    (bkz: Yaz müslüman)
  11. 11
    hissizleşmiş, mutlu olmayı unutmuş ve yalnız olmasa bile yalnız hisseden insandır.
  12. 12
    uzun zamandır karşısına vay amk dedirtecek biri çıkmamıştır.
  13. 13
    artık aşk meşk işleriyle uğraşmak istemeyen ya da rafa kaldırmış olan insandır.

    Yolu uzun süre aska düsmemis bir adama denk gelirse yüreginiz; çalkalayın, zira dibine çökmüs olabilir seven yanları..
  14. 14
    Aşık olucak birine denk gelmemistir henüz
  15. 15
    zamanında olmuştur ki şimdi unutmuştur.
    belki biri çıkar hatırlatır umudunu saklayanı da vardır bir daha tövbe diyeni de.
  16. 16
    Vardır.

    Herkesin kendine has bir hikayesi vardır bu konuda. Uzun uzun şeyler de yazılır da.. boğazdaki yutkunamama sancısı, kalbi acıtan kıymıklar nasıl anlatılır bilmiyorum, bilemiyorum. Çünkü bilirsiniz; unutulmuş gitmiştir çoğu şey lakin bir daha o çölde asla bitki yetişmeyecek olması gerçeğidir en çok bunu sağlayan. Bu unutmaktan da öte.