kayıt

kız kardeş

  1. 1
    kimi zaman tam bir dümbük olsa da hep sevdiğiniz, seveceğiniz, eşyalarınıza hallenen minyatür versiyonunuzdur.
  2. 2
    evlenip ayrı bir evde yaşayacak olması, adamı üzüntülere gark eder.
  3. 3
    (bkz: bacı)
  4. 4
    Vurduran kardeştir. İnsanı üzmekten başka işe yaramaz. Laf söz ettirir, dayak yedirir. Kocaya kaçar.
  5. 5
    eğer aranızda epey bir yaş farkı varsa çok ama çok değerli olandır.
  6. 6
    olmayan ve asla da olmayacak olandır.

    kız ya da erkek en az birinden, bir tanecik bari olaydı iyiydi, ister benden büyük olsun, ister benden küçük olsun, olaydı iyiydi... tek çocuk olmak sanıldığı kadar güzel değil! benim asla sahip olamayacağım kardeşimle, hiçbir zaman gerçekleştiremeyeceğim nice hayallerim var...
  7. 7
    benim bu.

    özel bi olayı yok. abimle nadiren görüşüyoruz görüşünce de amcamın haylaz oğlu gibi davranıyo. arada izmirde ucuz bar buldun mu kız falan diye ciddi bi soru yöneltiyo.

    ama kız kardeş kardeş de olsa kızdır. 18 yaşına geldiğinde sokakta karşılaşınca "naber lan sidikli" denmemelidir.
    yok ben değil bir arkadaşım.
  8. 8
    sırtlanlardan sakladığımdır.

    hiçbir sosyal medya mecrasında arkadaş değiliz. ortak fotoğraflarımız vardır anca orada burada ya da br iki menşınlı laf sokmuşluğumuz.
    çok kıymetli o. ve buralardaki şerefsiz tayfayla takılmasını istemiyorum. sakladım. sakındım.
    derken bi baktım burada.
    sırtlan tespit etmeyeyim etrafında. elcağızlarımla boğarım.
  9. 9
    Dünyanın en güzel şeyi derim genelde, belki de benim dünyamın en güzel şeyi olduğundandır. Az evvel yanıma geldi, boncukların düşmesini mi istiyorsun, dedi. Anlamadım haliyle, gözünü gösterdi. Gözyaşlarını kastediyor yavrum. İddia ediyorum, kız kardeş dünyanın en mükemmel varlığı.
  10. 10
    Onu bırak kendimi öyle görmeyeli seneler oldu.
  11. 11
    Kendisini parka götürmem için yalvarıyor. 6 yaşında, duyduğu her şeyi söyleyen cinsten. Diyor ki, canını seviyim beni parka götür. Tabii favorim, sana arabalar çarpmasın bana çarpsın yalvarırım parka götür.
    Aslında merhametliyimdir ama ilk kez biri bana bu kadar yalvarıyor. Bugün de mühim biri gibi hissettim, elhamdülillah.
  12. 12
    Az evvel aradı, henüz çok küçük.
    Erkek kardeşim için, onun kalbi çok kötü sadece başkaları geldiği zaman bana iyi davranıyor dedi. Allaha dua edeceğim kabul ederse abimin kalbi iyi olur da dedi.

    İddia ediyorum, Dünyanın en güzel şeyi kız kardeş.
    • çok isterdim böyle hadi bana elmalı tarçınlı kek yap kız deyip nazımı çeken bir kız kardeş.onun yerine erkek kardeşim oldu. markete gidiyorum bir şey ister misin? diyorum dur abi ben giderim demek yerine şunu şunu al diyor ibne.
  13. 13
    Neredeyse her şeyine el koyduğum şahıs. O makyaj malzeleri benim olacak!
  14. 14
    Küçükken "anne ben kız kardeş istiyorum, abimler iki tane ben neden bir taneyim?" diye isyan edip ağlamışlığım vardı.

    Keşke olsaydı. Eminim üzerinde tüm stresimi atıp rahatlardım afshdjkdl.

  15. 15
    Müthiş bir varlık.
    20 yıllık erkek kardeşime hayatımızın 2.hediyesini aldım, boş anıma denk geldi sanırım, hepimiz şaşırdık. Çocuk hızını alamayıp elimi falan öptü asfsds. Kız kardeşimse kendisine affedersiniz Malatya'nın yarısını satın almama rağmen bu duruma içerledi ve dakikalarca ağladı. *

    Az evvel de aldı telefonumu, ayakkabı baktı ve şunu dedi,
    Bu ayakkabıları giyersem melek gibi olurum ama giymesem de melek gibiyim zaten.

    (bkz: mütevazılıkta benim gibi ol)
  16. 16
    Var bir tane 18-19 yaşlarında ama görmek nasip olmadı, vakti zamanında babamın yediği nane yüzünden annesi farklı ve görmeme izin vermiyor kadın. hoş, kadını bile aracıyla gördüm anca ve nerede olduklarını dahi bilmiyorum. Babam biliyordur belki ama kendisiyle yıllardır görüşmüyorum ve konuşmak istemiyorum.

    Velhasılı insan merak ediyor işte özellikle 3 erkek kardeşi olunca, nasip olursa görürüm inşallah.
  17. 17
    Canım yavrum benim.

    Az önce babamın telefonundan bir video gönderildi, yeni alınan masasını tanıtmış 4 dakika boyunca. İlk 3 dakika 45 saniyelik kısım boyunca böylesine müthiş bir çocuk yetiştirdiğim için kendimi takdir ettim fakat sonraları kendisine şiddet uyguladığıma dair asılsız bir kayıtla karşılaştım. Utanmadan bir de videonun sonunda ağlamış, kesin zavallı babamı kandırdı bu şekilde. Şu an darpçı bir apla olmadığımı nasıl kanıtlayacağımı düşünüyorum zira bu ayda borç batağındayım, sana ihtiyacım var baba.
  18. 18
    Bir insana verilebilecek en güzel hediye. Mükemmel bir şey, mutlaka bir kız kardeş edinin yazar dostlarım.

    Geçenlerde hastanede süründüğümüz sıra bana şey demişti, sen bana baktın ben de sana yaşlanırsan bakacağım.

    İlk defa yaşlanmayı düşündüm ben, öyle hoşuma gitti ki.

    Bugün de bir yere gideceğiz, babam 20-30 lira isteyebilirler demiş. Kardeşim ben 20 lira veririm, kabul ettiririz yeaa dedi.
    Sen 6 buçuk yaşındasın acaba nasıl kabul ettireceksin?

    Ben yeni güne biraz da olsa umutla uyanıyorsam sebebi sabah baş ucumda uyanmamı bekleyen kardeşim, bunu biliyorum.

    Belki benim için çok zor bir zamanda gelen bir mucize olduğundan böyle ama bilemiyorum.
    Hala dünyanın en güzel şeyi olduğunu düşünüyorum.

    • "yaşlanırsan bakarım" demiş. yaşlanmana izin vermicek bence ama yine de sen bilirsin ^^
      işin şakası tabi. allah birlikte sağlıklı, mutlu, uzun seneler geçirmeyi nasip etsin ^^
    • yaş farkı var ya biraz, ondandır. yoksa duramazdın ^^
  19. 19
    içinde bulunduğum durum.

    ben bir kız kardeşim, ama benim kız kardeşim yok. o yüzden yazıp çizip insanı özendirmeyin. gideyim de erkek kardeş ya da abi olmak başlığı arayayım kendime.
  20. 20
    Yavrum benim, bazen delirtiyor ama.

    Kız kardeşimin ebru adında bir arkadaşı var, hiç sevmem çirkef bir bebe. 7 yaşında bebe nasıl çirkef olur demeyin, ana babada ne görse öyle oluyor bunlar.
    Bizimki aynı annem, aşırı saf, iyi niyetli. Ben de aldığım dersler şu bu derken çocuğu teorilerden yararlanarak büyütüyorum.

    Geçen gün kız kardeşim eve gelip biz niye zenginiz diye ağladı aq. Kimse benim kredi borcumla ilgilenmiyor.
    Arkadaşı siz çok zenginsiniz demiş diye kız bunun kötü bir şey olduğunu düşünüyor.

    Alıklığa doymayan bi aileyiz.

    Yavrumu hergün markete götürürüm, sadece yazları evdeyim. İmkanım olsa da canımı avuçlayıp önüne sersem.
    Çocuklar bunu kıskanmış, kardeşim yine üzülüyor.

    Neys, demem o ki dünyanın en güzel şeyi kız kardeş. Erkek kardeşim de var ama bakın onla ilgili yazmıyorum bile.

    Sizlere bir dost önerisi hemen bir kız kardeş edinin, keşke herkes bu duyguyu tatsa. Daha mükemmel bir şey yaşamadım sanırım.
  21. 21
    Benim yok ama hiçbir zaman da keşke olsa demedim yani erkekten ne farkı olabilir bilmiyorum. Çevremde kız kardeşi olanlar ve yaşı yakın olanlar çok kavga ediyor sık sık şahit olurum ben 2 erkek kardeşimle kolay kolay kavga etmem bu yüzden kardeşle tartışmak garip geliyor bana onları gördükçe.
  22. 22
    i.hizliresim.com/...
    i.hizliresim.com/...
    Şu küçük Wozniacki'nin abisi olmak çok zor. Sabah altıda kalk. Kahvaltısını hazırla. Sonra okuluna götür. Okulu bitince onu almaya git. Eve gelince onu eğlendir. Hafta sonu olunca peşinden Avm avm gez. Evcilikler oyna. Parka götür. Akşam olunca ödevlerine yardım et. Ödevleri bitirince de kumandayı alır eline. TRT çocuk felan açar. Kafasını karnıma koyar. Ben rahatsız olmasın diye nefes bile almamaya çalışıyorum. İnanılmaz hoş bir duygu size güvenmesi, size sarılması. Geçen akşam da birlikte yaş pasta yaptık. Kalan kakaoları parmaklayıp benim ağzıma sokuyordu. Müthiş ya yurda geri dönesim hiç yok.
  23. 23
    i.hizliresim.com/...
    i.hizliresim.com/...
    i.hizliresim.com/...

    şu küçük francesca schiavone 'nin abisi olmak çok zor. sabah beşte kalk. kahvaltısını hazırla. sonra okuluna götür. sonra okulu yaksın. eve gelince onu eğlendir. hafta sonu olunca peşinden avm avm gez. ayfonunu çekiçle parçalasın. akşam olunca şeytani planlarına yardım et. arkadaşlarını kurban edeceği şeytani planları bitince de tableti alır eline, liveleak +55 videoları izler sabaha kadar. kafasını karnıma koyar. beni bıçaklamasın diye nefes bile almamaya çalışıyorum. inanılmaz hoş bir kendisine güvenmesi ve bu denli zeki olması, tabii sizi öldürmeye çalışmadığı zamanlarda. geçen akşam da birlikte kuzu kurban edip kanıyla yıkandık. kalan kanları parmaklayıp benim alnıma sürüyordu. müthiş ya, şu an bu entry'i yazarken bile bıçakkkk çekiıu67923123
  24. 24
    bende de bi' tane var da hiç bu üstteki duyguları yaşayamadık. yaşlar yakın olunca öyle parmakla kakao yedirmek falan pek olmuyor. ama allahı var sırtımı yaslarım piçe yalan yok. Beraber kavgaya falan gidiyoruz arada, takıldığım kızları falan puanlıyor, yeni sevgilimi seçiyor. bazen de mahalle maçlarına gelir, kenardan karşı takımın anasına söver.

    (bkz: müthiş)
  25. 25
    küçük erkek kardeşimin kız olması için fazla dua etmiştim. ama olmadı onun yerine dünya tatlısı ve aşk dolu sevgi besleyeceğim bir beybi doğdu.ben tabi annem bana pipisini gösterene kadar inanmadım. hatta 1,5 yaşındayken annem banyodan çıkartıp bana verdiğinde kendi eski kıyafetlerimden giydirip saçını toplamıştım annem banyodan çıkınca psikolojisi bozulmasın çocugun diye alıp üstünü değiştirmek yerine bizim fotoğrafımızı çekmiş xd. lise 2 ye kadar hala bi kız kardeşim olsun istiyordum anneme çok baskı yaptım ama olmadı. şimdi iyi ki de olmamış diyorum. yusufun erkek olması kadar başka bir şeye şükretmiyorum son zamanlarda. herkesin dilinde aynı yeri tutmaz lafı ama çok fazla kız kardeşim var. arkadaşlarım ve kuzenlerim hepsi kız kardeşlerim.