kayıt

udemy

  1. 1
    "academy of you" sloganlı online eğitim sitesi.

    www.udemy.com/...
  2. 2
    internet üzerinden çeşitli eğitimler veren site. aslında eğitimci ile öğrenciye aracılık yapıyor. geçtiğimiz günlerde bir php kursu aldım. şu bütler de bir geçsin de...
  3. 3
    kurucuları türk olan bir online eğitim sistemidir. 3-4 yıl önce kesinlikle önerdiğim bir yapı idi. fakat günümüzde içerik sayısının artmasıyla birlikte içeriklerin kalitesi düştü. içerisinde hala çok kaliteli eğitim setleri bulunmasına karşın çoğu eğitim seti leş...
  4. 4
    eğitim setleri yine indirimde olan site.
  5. 5
    sanal kart ile eğitim satın alırken hata alıyorsanız, kartın limitini biraz daha arttırarak sorunu çözebilirsiniz.
  6. 6
    Eğitimlerin nasıl verdildiğini merak ettiğim site. Video mu çekip koymak lazım? Yoksa sunum tarzı bir şey mi?
  7. 7
    Siteyi az önce inceledim. Yerli videoların bir kısmı youtube da bulunan videolar. Aynı video sitede 11 dolara satılıyor. Hafif bir afedersiniz kerizlik, kolay yoldan para kazanma sitesi sanırsam.
  8. 8
    3 gündür youtube reklamlarıyla gına getirmiş olan şey.
  9. 9
    az evvel ktu'de henüz öğrenci olan bir elemanın 7 bin kişiye opencv eğitimi kaktığını gördüğüm site. içerik sadece opencv ana sayfasındaki tutoriallar. iyi para.
  10. 10
    geçen günlerde evde boş boş duracağıma arada açıp izleyeyim ucuz diye ingilizce kursu almıştım. ama aynı zamanda netflix almak gibi strateji hatası yaptığım için biraz boşa çıktı. neyse olsun akmasa da damlar diyerek kendimi avutuyorum ona da bir gün zaman gelir elbet
  11. 11
    Bağımlılık yapan eğitim platformu.
    Yüzlerce kursu ücretsiz yapmışlar. İlgilenenler için www.udemy.com/...
  12. 12
    pandemi sürecinde, ergenlerin evde osbirden arta kalan zamanlarda ilgi alanlarına göre kendilerini geliştirebilecekleri online eğitim şeysi.
  13. 13
    enayi mekanı. öğrenilecek her şeyin internette ücretsiz eğitimleri var. adamlar dil öğrenmek için bile udemy kursu satın alıyor.
  14. 14
    online eğitim sitesi.
    ama şu indirim ve fiaytlar konusunu bi gözden geçirmeleri gerekir. yüzde 91 indirim birazcık şey duruyor, komik.
  15. 15
    10 iq olduğum için hatırlama amaçlı günün her saati sekmesi açık tarayıcımda.

    (bkz: Maximilian Schwarzmüller)
    (bkz: dr. angela yu)
  16. 16
    bazı software eğitimlerine bakıyorum, adamın biri eğitiminin başlığına "bu kursun sonunda bilmem ne şirketlerinde çalışabileceksiniz" demiş. merak ettim acaba ne öğretiyor diye, adam "if", "else", "else if" diye ayrı ayrı dersler koymuş. her keyword için 5 dakika seni mi dinleyecek öğrenciler, bu ne saçma bir eğitim anlayışıdır abi? bunun 5 saatte anlattığı konuyu, youtube'da bir adam bedava ve sadece 35-40 dakikada anlatıyor. bir şeyler yazayım da uyarayım kendisini dedim ama yaşı küçükmüş, vazgeçtim.

    şu siteye hoca olmak için bir tecrübe & yaş sınırı konsun, insanları para kazanacağım diye kandırıyorlar.
  17. 17
    2 gün önce satranç oynuyordum. yapay zekanın beni mat etmesini ​anaokulundayken satranç turnuvasında ikinciliğim olduğu için gururuma yediremedim ve udemy'ye girip sinirden gözüm dönmüş şekilde "profesyonellikten profesyonelliğe satranç kursu" ibaresini arattım. 1 kurs buldum ve kursu aldım. profesyonellikten profesyonelliğe doğru olan yolculuğum bittikten sonra yapayzekaya yeniden savaş açacağım.

    bukadardı.
  18. 18
    günümüzün gereksinimlerinden ve bitirilmesi gereken eğitimlerinden biriside eğitim seti izlemek. udemy tonlarca uzaktan eğitim kursuyla her işinizde detaylı bilgi ve seltifika sahibi olmanızı sağlıyor üstelik ücretsiz kurslarıda var. çektiğim video size yardımcı olacaktır:

    youtu.be/...