kayıt

uçan hamamböceği

  1. 1
    Bal porsuğu ile birlikte hayvanlar aleminin en psikopat canlısı. Şimdi ben ki yolda pitbull sürüsünün içine dalıp hepsini eşit seven, köyde yılan bulup yemek bulacağı yere bırakan, kırmızı et içeren yemek ile yolda eve yürürken yarısını kedilere verirken bari ufak ufak böleyim de yemekte zorlanmasın diyen biriyim. Ama bunlardan birini yakalasam yedi ceddini sikerim.
    Tanım: Korkup öldürmek istediğim yer yüzündeki tek canlı. Ya da benden 50km uzakta olsun amk kamikazesi. El faaatiha...
  2. 2
    korkunşçukta kombo yapmış bir canlı. o ne lan hem uçuyor, hem hamam böceği, kocaman falan. istanbul'da gördüğümü hatırlamıyorum ama kırsal kesimde baya var. dehşet verici.
  3. 3
    orospu çocuğudur. istanbul çevresinde de yaşar bunlar ama fazla değil. kalın gövdesiyle ölmek bilmezler. çelik yelek giymiş gibidirler hımını siktiklerim. hee bir de adamın kafasına kafasına ya da odadaki tek ışık kaynağı olan monitöre pike çekmesiyle meşhurdur... öldürülmeden rahat uyku uyunmaz...
  4. 4
    i. Melih Gökçek bunların hepsini toplatıp yerlerine dinozor koyduğundan ankara'da sıkıntısını yaşamadığımızdır. sıkıntımız başka.
  5. 5
    kevlarlı ve pervaneli hamamböceğidir. rivayetlere göre oçtur. ben daha rastlamadım. ama yine de oçtur.
  6. 6
    Birkaç orta asya ülkesinde afiyetle çerez olarak yenen böcek türü. Kanatlarını da takılara süs olsun diye kullanıyorlar.

    (bkz: Respect)
  7. 7
    korktuğum hayvanlar listesinde başa oynar. eğer eve girmenin bir yolunu bulduysa ayvayı yediniz demektir. geçen bizimkilerle salonda yayılmış televizyon seyrediyorken bir baktım salon kapısından pır pır uçarak gelen bir şey var. dedim o bir kuş, annem hayır hayır o bir uçak dedi, kardeşim hayır o bir süperman dedi sonra babamın ağzımıza kürekle vurmasıyla ayıldık o bir hamamböceğiydi. yahu dedim nasıl olabilir bunlar uçuyor muydu demeye kalmadan salonu terk ettim. artık salonumuz kimilerine göre kurtarılmış bölge kimilerine göre karantinaya alınmış bir yer idi.

    evrim geçire geçire ölümsüzlüğü bulmaya çalışan bu hayvandan kurtulmanın yolu gün geçtikçe zorlaşıyor. tüm insanlığın birleşmesi gereken konuyken neden bu kadar vurdumduymaz davranıyorlar hala anlamış değilim. gün birleşme günü! yaşasın hamamböceklerine karşı oluşturulan marksist leninist komünist silahlı devrim birlikleri!
  8. 8
    Bir sonraki evriminde yirtici kusa donusecegini tahmin ettigim hayvanimsi.
  9. 9
    bir fare-hamamböceği değildir.
    (bkz: cockamouse)
    (bkz: how i met your mother)
  10. 10
    düşman başına gelmesin yarabbim denilendir.

    işlevi ne şu hayvanların bir zoolog yahut bilen biri anlatsın uçan hamamböceği neden var neden neden neden
  11. 11
    zaten sevimsiz bir hayvan olan hamamböceğinin daha da sevimsiz versiyonu.

    az önce bir tanesi ile savaş verdim ve uzun uğraşlar sonucu kazanan ben oldum. yaklaşık 8-10 kere kamikaze denedi ama yer mi anadolu çocuğu...

    allah kimseyi bu böcekle aynı odada uyumak zorunda bırakmasın.
    • BÖYLE BİR ŞEY GÖRSEM EVİ YAKAR KAÇARIM. ÇOK KORKUYORUM LAN BEN NASIL SAVAŞTIN. HEYT ERKRK GÖRÜN BE....
    • ben delikanlı ama böcek daha delikanlı lan. elimde kocaman terlik savuruyorum o kaçmak yerine üstüme atlıyor. valla takdir de etmiyor değilim bu hayvanı.
    • seni kutluyorum cesur savaşçı. bizim evdekiler elimden terliği kapıp bana vuruyor artık. hayvan gibi adamım zor ezdim herifi.
  12. 12
    gerildim
  13. 13
    Benim gözümde harry potter'daki ruh emici gibidir. Gördüğüm zaman tüm mutluluk yok olmuş gibidir. Zaten radyasyondan etkilenmiyorsun, her türlü ilaca karşı bir süre sonra bağışıklık elde ediyorsun. Sittir kendine bir dünya işgal et bari de benim çevremden uzak dur adi böcek.

    Neyse sonuç olarak lanet bir varlıktır. Evimde olmaması bile benim için ziyadesiyle bir mutluluk sebebidir.
  14. 14
    bizim oralarda buna "dozirik" derler.
  15. 15
    şerefsizdir
  16. 16
    Çok korkutucudur. Ucmak ney lan!
  17. 17
    görünce, muhabbeti geçince beni irkilten yaratık. bizim köyde dozirik denir. az yakmadım bunları. atom bombasından etkilenmeyen canlı mı olur lan? bak kaşınmaya başladım.
  18. 18
    Sevimsizdir.
    Rüyana girsin inşalla da sen kendini biliyon.