kayıt

çocuk yapmak

  1. 1
    her evli çiftten beklenendir. cinsel ilişki sonucunda olur. bazıları meslek haline getirmiştir.

    -dayı kaç çocuk var
    +valla 10 mudur 15 midir nedir
    -ne iş yapıyorsun?
    +valla biz çocuk yapıyoruz.
  2. 2
    genelde torun sahibi olmak isteyen anne babaların sabırsızlıkla beklediğidir.
  3. 3
    oturup, kilden şekil vererek bir çocuk figürü yapmaktır.

    mermer üstüne oyma ile de yapılabilir.

    çocuk yapmak ne saçma deyişmiş yahu.
  4. 4
    cinsel münasebet ile gerçekleşecek eylem.
  5. 5
    planlı olduğunda eğlenceli bir eylemdir.
  6. 6
    (bkz: taş atıp da kolumuz mu yorulacak)
  7. 7
    (bkz: çocuk yapacaklara tavsiyeler)
  8. 8
    görselli
  9. 9
    (bkz: çük kukuya çük kukuya)
  10. 10
    İşlenen en büyük günah.tertemiz ruhları kirletmeye ne gerek var şimdi.
  11. 11
    dün gece direğinden dönmediğim.

    dün gece direğini sıvazladığım...

    şimdi düşünüyorum da keşke direğinden dönebilsek aq...
  12. 12
    harekete geçmeden önce "bu çocuğa iyi bir hayat sunabilecek miyim?" diye sormak gerekendir. iyi bir hayattan kastım bir kap yemek, bir bardak su değil. iyi bir eğitim, hayallerinin bir kısmını gerçekleştirebilecek olmak, yokluk çektirmeyecek olmak...

    özellikle de durumu olmamasına rağmen bir çocuktan fazlasını yapanları anlamıyorum. isteyerek yapanlar da vardır, "oldu bir hata, doğsun bakalım." diyenler de. ama her iki durumda da çocuk yapmak hem çocuğun, hem de kardeşlerinin ve anne babasının hayat standardını düşürmek gibi geliyor bana.

    asgari ücretle iki kişi yaşamak var, bir de dört kişi "yaşamaya çalışmak" var.
  13. 13
    önceden düşünmeniz gereken sadece "ben bu çocuğa iyi bir gelecek sunabilir miyim?" ya da " bir çocuğun sorumluluklarını üstlenmeye hazır mıyım?" diye sormanız gerekirken artık kendinize sormanız gereken sorular değişti.
    Ben bu çocuğu koruyabilir miyim, çevresindeki kötü insanlara karşı kendisini korumayı öğretebilir miyim gibi sorulara bıraktı yerini.

    hayatta en büyük hayallerimden birisiydi anne olmak, olabilmek ama artık kendime bu konuda yeterli derecede güvenemiyorum sanırım.
  14. 14
    yapma çalışmaları dışında zevkli bir yanı olmayan eylem. sorumluluk ne ya?
  15. 15
    #1346928
  16. 16
    cem yılmaz: ''tek başına denedim olmadı.''

    www.youtube.com/...
  17. 17
    bazIlarInIn hayat amacI.
  18. 18
    (bkz: Burayı yıkarlar)
  19. 19
    cesaret edemediğim tek eylem.
  20. 20
    muazzam bir güzellik. nasıl tarif etsem az gelir.
    dünyanın bütün nimetlerini, zevklerini alıp toplasalar kızımın "canım babacığım" hitabının verdiği mutluluğun yanına yaklaşamaz. daha nasıl anlatayım.
  21. 21
    bugünlerde fazlasıyla istediğim şey.

    yeni heyecanlar ararken heyecanı bunda bulmam çok saçma oldu ama benden beklenir.

    kıvırcık tombik bi kız bebek. her şey pembe ve kırmızı. heyecanla gelmesini falan bekliyoruz. alışverişler, hazırlıklar. tabi ben şov severim babasına bu haberi abidik gubidik bi plan yapıp öyle veririm muhtemelen. her gün vücudumda varlığını daha fazla hissetmem...

    iyi değilim arkadaşlar. Daha kendim büyümedim ne bebeği höff. biri beni tokatlasın şu ani duygusal değişimlerle daha fazla yaşayamıyorum.
  22. 22
    Ben yeterince adam sevip, yeterince aşık olduğuma inanıyorum. Yani daha fazlasına bence gerek yok. Bi tanesi için ölüyorum sandım, Allah'a şükür o günler geçti. Hayatımdan kimler kimler geçti de şu istek bana bir kez uğradı, üstelik herif benden iki üç yaş küçük. Bi de aman aman sevdiğim biri değildi, ama herif zamanında sübliminali beynime nasıl işlemişse, ondan ideal baba düşünemedim. Kıvırcık bir oğlumuz, düz saçlı bir kızımız olsun istedim, mavi gözlü de olsalar tadından yenmez. Böyle son zaman iyice kafayı bozmuştum, kuluçka makinesi gibi bakıyorum adama, sanki çocuğu o doğuracak ahahah. Sonradan kendisinden nefret etmeme sebep bazı şeyler oldu da soğudum yeniden bu fikirden.

    Geçenlerde de eski sevgilimle oturuyoruz, konu açıldı. Aslında çocuk yapsak güzel olur da şöyle böyle, düşünsene senden benden... Hadi diyelim çocuk güzel oldu, hadi diyelim senden de baba oldu... Benden anne mi olur olum? Ahahahah tabi adama böyle diyemiyorsun, hayatıma girmiş çıkmış adamlara karşı kibarımdır da.
  23. 23
    kesinlikle ama kesinlikle bir muddet yasaklanmalI, belli insanlara belli sayIda cocuk yapma hakkI verilmelidir. sonra sacma sapan bir nesil yetisiyor.
  24. 24
    Yapmayın.
    Yapmayın amına koyayım ya. Sizin de eksiğiniz bu olsun. Dünyanın en basit şeyi 2dk sürmez yapmayıverin aq. Bıktım lanet zırlak veletlerinizden ve bir boktan haberi olmayan tek bildiği içgüdüleri yüzünden korunmasız sikişen sizlerden. Aferin bir çocuk sıçmayı başardın. Tıpkı diğer insanlar gibi. Yani bu bir başarı değil. Herkes, literally herkes yapabiliyor bu çocuğu.
    memleket sanki güllük Gülistanlık sen de üstüne çocuk yapıyorsun. Sanki istihdam sıkıntısı, geçim sıkıntısı yok ki senin derdin çocuk sıçmak olsun. Sanki her türlü yarak kürek çocuk hastalığı yok; etraf sağlıklı, gürbüz çocukla kaynıyor ki sen de bir tane sıkıştırıveriyorsun araya.
    Ne diyeyim ki çocuk yapan çiftler. sizin ben amınıza koyayım.
    • Yalan söyleme sen de baba olmak istiyorsun itiraf et
    • i.hizliresim.com/...
      Yorumu okuduğumda aynen böyle tepki verdim.
      çok şey olmak isterim ama baba mi... yaşlanınca belki sugar daddy Ehuehuehuehue
    • Daha fazla görmek istemiyorum sus lütfen fuck muck çok ayıp hiç yakışıyor mu senin gibi temiz bir çocuğun ağzına
    • Halbuki ağzımdan düşmez ki.
      Yine birilerini temiz çocuk olduğuma inandırmışım. Nays nays.
  25. 25
    ehliyet koşuluna bağlanması gereken bir eylem.

    herkes ebeveyn olmak zorunda değil. hatta mümkünse bu işi gerçekten becerebilecek insanlar ebeveyn olmalı. çocuk yapmak için eğitim koşulu olmalı ve lisans alınmalı.

    insan yani bu boru değil. bugün işletme açmak için bile lisans alıyorsun. halbuki yanlış yetiştirilen bir çocuğun dünyaya zararı batan bir işletmeden fazla olur.