kayıt

nuri şahin

  1. 1
    borussia dortmund'da yıldızı parladıktan sonra real madrid'in yolunu tutan orada forma şansı yakalayamayan ve an itibariyle liverpool forması giyen milli oyuncumuz...



    italya'ya gideceği yönünde haberler var...
  2. 2
    gün itibariyle eski takımı dortmund'a 1.5 seneliğine kiralanan milli futbolcumuz...
  3. 3
    sivasspor'un sözleşmeli futbolcusu kendisi, football manager 2013'te.

    oha!
  4. 4
    geçen sezon madridden liverpoola kiralanmış istikrar yakalayamayınca evine yani dortmunda kiralanan oyuncu. liverpoolda istikrar sağlayamamasının nedeni istenildiği yerde oynatılmamasıdır. bunu brendan rodgers ile de paylaşan nuri derdini anlatamamış. nuri ofansif orta saha rolünü üstleniyor ancak liverpoolda o mevki de gerrard gibi biri varken onu orta alana çekti. istikrar yakalayamadı fakat attığı güzel bir gol vardır. yakışıklılığı da fena değil hani.
  5. 5
    sol dizinden ameliyat olan ve büyük ihtimalle devre arasına kadar sezonu kapatan milli futbolcu.

    (bkz: ne çektin be)
  6. 6
    tam 8 ay sonra sezonu yeniden kapatan futbolcu. üzmüştür.
  7. 7
    geleneksel olarak sezonu kapatan futbolcu.

    yahu hamit de böyle sık sık sakatlanıyordu. bu almanların elinden alınan oyuncularda bir gariplik sizce de yok mu?
  8. 8
    İlk kez 16 yaşındayken forma şansı bulmuş, erken parlayıp erken solmuş gurbetçi futbolcu.
  9. 9
    Müzmin yedek.
  10. 10
    Borussia Dortmund'dan başka hiçbir takımda doğru düzgün oynayamayan futbolcu. Buna milli takım da dahil.

    Ayrıca son yılların müzmin yedeği.
  11. 11
    bu sezon sadece 12 resmi maçta 7 defa ilk 11'de sahaya çıkıp 2 assist yapıp milli takım ile avrupa şampiyonasına giden isim.

    ben bu kadro seçiminin neye göre yapıldığını bir türlü anlayamadım. eğer formalar garanti ise ne diye o kadar geniş aday kadro belirleniyor. diğer futbolculara ümit veriliyor.
  12. 12
    Ulan bu adam Ozan Tufan veya Selçuk İnan kadar top oynayamıyorsa işi ne milli takımda ?
    Onlar kadar oynuyorsa niye oynatılmıyor?
  13. 13
    türkiye milli takımını seçtiğinden beri sadece idmanlarda görünen isim. formanın hakkını veriyor ama.
  14. 14
    Bu sezonun başıyla birlikte kendini yeniden bulan isim. Futbol kariyerine fişek gibi başladı. Sonra kısa süreli real madrid ve liverpool maceraları yaşadı. Ardından sakatlıklar peşini bırakmadı. Henüz 29 yaşında ama 34-35 yaşına gelip de sakatlıklarla cebelleşen bir oyuncu gibi anımsamaya başlamıştık kendisini. Sahalara dönmesi iyi oldu. Umarım tekrar sakatlanmaz. Ayrıca kendisi türkçe, almanca, ingilizce ve ispanyolcaya hakim. Bu dillerde röportajları var. Ben 4 dil bilen adama ne olursa olsun saygı duyarım.
  15. 15
    türkiye milli takımı'nın orta üçlüsünde oğuzhan özyakup'la birlikte hayallerimi süsleyen afacandır. bunların arkasına atiba hutchinson ve gary medel'le birlikte daha da pişecek necip uysal'ı da ilave ettin mi orta saha operasyonu tamamdır. tolgay arslan, mehmet topal ve yusuf yazıcı da rotasyonları olur bunların...

    hayırlısı...
  16. 16
    milli takımı bıraktığını açıklayan futbolcu. zaten milli takımda hiçbir zaman ön plana çıkamamıştı. elbette çeşitli sebepleri vardır.

    twitter.com/...
  17. 17
    Çok düzgün adam vallahi.

    twitter.com/...
  18. 18
    en büyük hatası real madrid'e transfer olmak olan türk futbolcu. yani kimseyi real'e transef oldu diye suçalayamayız ama adamın yükselişte olan kariyeri orada düşüşe geçti.
  19. 19
    kabul edilirse bu yaz harvard'da üniversite eğitimine başlayacakmış ve futbol ile eğitimi birlikte yürütecekmiş. şimdiden futbol yöneticiliğiyle ilgili çok fazla kitap okuyormuş futbolu bıraktıktan sonra yapacağı işler için. zaten futbolu bıraktığı anda dortmund'da bir mevkiye getirileceği kesin gibi. bu mevki muhtemelen sportif direktörlük olacak. başımızı ellerimizin arasına koyup böyle bir adamın neden 29 yaşında milli takımı bıraktığını düşünmemiz gerek. milli takımın neden kafası çalışan futbolcuları içine alamadığını irdelememiz gerek.
    • Yanlış yazmışım.
  20. 20
    harvard Üniversitesi'nin işletme eğitim programına kabul edildiğini açıkladı.

    ee iktisada girişten kaldı bile...
  21. 21
    Galatasaray'a transfer olacağı yönünde haberler var. Umarım bu transfer gerçekleşir. En sevdiğim Türk futbolcu,en sevdiğim Türk takımına gelmiş olur.
  22. 22
    artik werder bremen kulubunun topcusudur.
  23. 23
    Antalyaspor'a transfer olmuş orta saha oyuncusu.