kayıt

suits

  1. 26
    Aşırı boktan gerçek dışı dizi. Bunu izleyip avukat olduysanız büyük hata yaptınız çünkü avukatlık buradaki gibi değil. Türkiyede avukatlık deneyimi gösterimiz için büroma beklerim
  2. 27
    bugun hurriyet gazetesi magazin ekinde gordugume gore turk versiyonu cekilecekmis. bu rezil haberi benden duymayIn isterdim ama...neyse belki kesin degildir.
  3. 28
    Fazla sıkılmadığım dizi, aslında Meghan çingenesine rağmen beğendiğim dizi bile denebilir. Dizide bir hukuk sherlock'u konu edinilmiş, nedense louis'i de sevdim ben.
  4. 29
    Final sezonu yayinlanmakta olan hukuk dizisi.
    Bitme n'oolur bitme diye honkuresim var ama o pacoz megan yuzunden mikecigim diziden ayrildigindan beri eski tadi alamiyordum zaten. Ama yine de bitmeee.

    -- spoiler için tıkla --


    Bu sezon firmaya kayyum atamislar. Kayyumumuzu bile kiskandin eeeey amerika!


    -- spoiler --
  5. 30
    Az evvel finalini izledigim dizi.
    Nip tuck'tan sonra finaline agladigim ikinci dizi. Christian troy'un yokluguna alismak cok zor olmustu, bakalim harvey specter'inkine nasil alisacagim?

    Guzel seyler hep bitmek zorunda mi?
  6. 31
    Çok çok iyi dizi. Bu karantina günlerinde izlemeye karar verdim. Aslında bununla birlikte la casa de papel'e de başlamıştım ancak suits o kadar hoş geldi ki, la casa de papel'i 7. Bölümde bıraktım.

    İlk sezonunu atlatırken ne kadar güzel ve sürükleyici bir dizi olduğunu düşünüyordum ki, ilerleyen sezonlarında eski bölümlerin aslında hiçbir şey olmadığını gördüm. Fazladan bir fayda olarak münzara etme yeteneğinizi de geliştirebilir ayrıca.

    Bitince ne yapacağımı düşünür oldum.
  7. 32
    kadrosuyla, konusuyla, işleyişiyle çok çok beğendiğim ve 6.sezon 10.bölümü ile sık sık doldurduğu gözlerimi sonunda akıtmayı başaran dizi. -- spoiler için tıkla --
    ne demek jessica'nın gitmesi? o kadın o şirketin demirbaşıydı be. duruşuna, işine bağlılığına, zekasına ve güzelliğine bayılıyordum resmen. asla aklımdan geçirmezdim dizi bitmeden jessica'nın gideceğini. büyük ters köşe oldu gerçekten. ama jeff'le kavuşmaları güzel oldu.
    -- spoiler --